Ticker

10/recent/ticker-posts

Ζωντανεύει το MAK TV...



Τον Αύγουστο στο ΜΑΚ TVαπολαμβάνουμετις νύχτες μας με «Ρυθμό». Αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στα exclusiveliveevents«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ»,που πραγματοποιήθηκαν στη βραβευμένη αίθουσα VmaxSphera των VillageCinemas στο TheMallAthens,με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 Γιώτα Τσιμπρικίδου,και ερμηνεύουν μεγάλες μουσικές επιτυχίες σε 3 μαγικές μουσικές βραδιές που θα μας ταξιδέψουν. 


Πέμπτη 15 Αυγούστου, στη 01:00
ΠέγκυΖήνα με καλεσμένη τη Μελίνα Ασλανίδου
Την Πέμπτη 15 Αυγούστου στη 01:00, η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, ΠέγκυΖήνα, σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη με τη Μελίνα Ασλανίδου θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή «νύχτα» που θα μας ταξιδέψει.Η ΠέγκυΖήνα ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες,όπως το «Μόνη Καρδιά», «Νερό στη βάρκα», «Ματώνω» αλλά και το νέο της single «Κράτα με». Ακόμα, οι δύο σπουδαίες καλλιτέχνιδες της ελληνικής δισκογραφίας ενώνουν τις φωνές τους σε ανεπανάληπτα ντουέτα, όπως το «Υδροχόος» του Νίκου Παπάζογλου αλλά και το «Τι σου ‘κανα και πίνεις», τη διαχρονική επιτυχία των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου και μας μαγεύουνμε αγαπημένα τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες. 


Σάββατο 24 Αυγούστου, στη 01:00
Έλενα Παπαρίζου με καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη
Το Σάββατο24 Αυγούστου στη 01:00, η «NumberOne» Ελληνίδα PopStar, Έλενα Παπαρίζου, θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή «νύχτα» σε μια ανατρεπτική εμφάνιση με τον Πάνο Μουζουράκη. Η Έλενα Παπαρίζου ερμηνεύει μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες όπως το «Mambo», «Αναπάντητες κλήσεις», «Αν είχες έρθει πιο νωρίς» και το «Υπάρχει λόγος». Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου υποδέχεται στη σκηνή τον Πάνο Μουζουράκη και οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι, ερμηνεύουν δύο μοναδικά ντουέτα, «Το φιλί της ζωής» της Έλενας Παπαρίζου και το «Πριν το τέλος» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, και μας χαρίζουν δυνατές στιγμές και αναμνήσεις.


Σάββατο 31 Αυγούστου, στη 01:00
Καίτη Γαρμπή με καλεσμένη τη Ρένα Μόρφη
Το Σάββατο 31 Αυγούστου στη 01:00 η μοναδικήΚαίτη Γαρμπή, θα μας χαρίσει ένα live «Ατόφιο Χρυσάφι» γεμάτο μουσική, χορό και «Ευαισθησίες», σε μια ανατρεπτική εμφάνιση και έναν μαγικό συνδυασμό, με καλεσμένη της τη Ρένα Μόρφη. Η Καίτη Γαρμπή ερμηνεύει μεγάλες της επιτυχίες όπως «Το λάθος μου», «Χαμένα», «Ιεροσυλία», «Ξυπόλητη χορεύω» και «Όλη μου η στεναχώρια». Στη συνέχεια, οι δύο ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους σε μαγευτικά ντουέτα, όπως το «Επιτέλους» και την προσωπική επιτυχία της Ρένας Μόρφη «Όταν σου χορεύω», και με τη μοναδική χημεία και την αστείρευτη ενέργειά τους θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή μουσική «νύχτα». 



ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΚ TV«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟ» 
Πέμπτη 15 Αυγούστου, στη 01:00_ ΠέγκυΖήναμε καλεσμένη τη Μελίνα Ασλανίδου
Σάββατο 24 Αυγούστου, στη 01:00¬_Έλενα Παπαρίζου με καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη
Σάββατο 31 Αυγούστου, στη 01:00_Καίτη Γαρμπή με καλεσμένη τη Ρένα Μόρφη
Οι μοναδικές μουσικές νύχτες με Ρυθμό, που δεν πρέπει να χάσετε!

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Στις 1 τα χαραματα ποιος θα το δει λες και έχουν γεμάτο πρόγραμμα και δεν μπορούν να το βάλουν νωρίτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μια στιγμή νόμιζα ότι θα δούμε επιτέλους νέο πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ απορώ γιατί σε αυτό το κανάλι που είχε χρόνια παράδοση σε αυτή τη μία και μοναδική καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή (είτε ήταν το πρωί, είτε μεσημέρι, είτε απόγευμα) κόπηκε. Που από το τιμόνι της πέρασαν γνωστά ονόματα όπως Μαγγίρα-Καμηλά (1999-2001) με το πρωινάδικο Nylon, η Φαίη Σκόρδα με το Καλημέρα (2004-2006), η Έλσα Τόλη που διαδέχτηκε τη Σκορδά, οι Τσολάκη, Ζηρδέλη, Νικολέττα Καρρά, Μαίρη Αργυριάδου με τα Κορίτσια από Σπίτι, το Όλα Καλά με τις Λίλη, Νικολέττα Ράλλη και Μαρία Λουίζα Βούρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έγινε θεματικό. Δεν μπορεί να βγάλει ζωντανό πρόγραμμα. Για το λόγο αυτό δε βγήκε η εκπομπή με τη Λαμπίρη

      Διαγραφή
    2. Τα θεματικά δεν μπορούν να βγάλουν ζωντανό πρόγραμμα;

      Διαγραφή
    3. Διεκδικεί θεματική άδεια. Μέχρι τότε δεν μπορεί να βγάλει ζωντανό πρόγραμμα

      Διαγραφή
    4. Όπως και στις τηλενουβέλες είχε αρκετά χρόνια παράδοση, σειρές που δεν θα βλέπαμε σε άλλα κανάλια και τώρα δεν βάζουν καμία λάτιν σειρά στο πρόγραμμα. Τα τελευταία χρόνια είναι σαν μην υπάρχει, καλύτερα να έκλεινε μέχρι να πάρει άδεια παρά να βάζει τις ίδιες σειρές του Αντ1. Μου βάζουν τις Άγριες Μέλισσες 500 επεισόδια και ενώ υπάρχει και στο ant1plus. Ωραία δεν μπορείς να παίξεις ζωντανό πρόγραμμα, αλλά τόσα project υπάρχουν. Επίσης ούτε στα social είναι ενεργοί πλέον. Κρίμα γιατί θα μπορούσε να γίνει υπολογίσιμος αντίπαλος.

      Διαγραφή
    5. Έχεις δίκιο. Τι ωραία που ήταν όταν έβαζε λάτιν σειρές. Όσο για τα social έχεις απόλυτο δίκιο. Η σελίδα στο facebook και στο Instagram δεν υπάρχει και στο YouTube δεν ανεβάζουν τίποτα. Το μόνο νέο πρόγραμμα που θα βγάλει είναι οι Δικαστικές Υποθέσεις

      Διαγραφή
    6. Ήταν από τα αγαπημένα μου καναλια όταν έβαζε λατιν σειρες τώρα δεν το παρακολουθώ καθολου

      Διαγραφή
    7. Εγώ θυμάμαι να έβλεπα στο Μακεδονία TV το Just For Laughs. Είχε πολύ ωραίο πρόγραμμα κάποτε με ζωντανό πρόγραμμα και ειδήσεις

      Διαγραφή
    8. 10:14 μ Και αυτό το πρόγραμμα είχε πλάκα

      Διαγραφή
    9. 7.34 Να μη διαδίδεις πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζεις και μετά τα παίρνουν κι άλλοι σαν και εσένα και από στόμα σε στόμα τα κάνουν να μοιάζουν πραγματικότητα. Ίδια φάση με τον άλλο αστικό μύθο ότι τα τούρκικα τα παίζουν με υπότιτλους αντι για μεταγλώττιση γιατί και καλά το λένε τα συμβόλαια των εταιρειών παραγωγής που πουλάνε τις σειρές - ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
      Δεν ισχύει ότι δε μπορεί να βγάλει ζωντανές εκπομπές και δεν ισχύει ότι δεν βγήκε για αυτό η εκπομπή της Λαμπίρη. Η εκπομπή της Λαμπίρη θα ήταν ενημερωτική και θα απασχολούσε δημοσιογράφους και θα είχε ρεπορτάζ. Για αυτό δεν μπορούσε να βγει. Ψυχαγωγικές εκπομπές θα μπορούσε να βγάλει αν ήθελε - και τι εννοούμε με ψυχαγωγικές εκπομπές; Εκπομπές που δεν απασχολούν δημοσιογράφους και δεν καλύπτουν επικαιρότητα (η κάλυψη της σόου μπιζ ειναι επικαιρότητα). Θα μπορούσε να βγάλει ένα σόου, θα μπορούσε να βγάλει κάτι σαν το ΑΝΤ1 Flashback, θα μπορούσε να βγάλει μια εκπομπή μαγειρικής, θα μπορούσε να βγάλει μια εκπομπή τύπου Μουτσινά, και όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι και ζωντανά. Αυτό το μπαστάρδεμα των ψυχαγωγικών με τις ενημερωτικές εκπομπές που γίνεται στην ελληνική τηλεόραση ειναι που μπερδεύει το πράγμα, και τα καβούρια στις τσέπες του ΑΝΤ1.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com