Ticker

10/recent/ticker-posts

Αποχώρηση από το "Grand hotel" λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων...


Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr:

 "Μία είδηση που έμαθα και με στεναχώρησε ήταν για μία συνεργασία που χάλασε και που όσοι απόλαυσαν τις Ψυχοκόρες στον ΑΝΤ1 θα με καταλάβουν. Ο Αναστάσης Λαουλάκος που «έγραψε» ως Μέλιος στη σειρά «κεντώντας» υποδειγματικά και τις παύσεις του στον ήρωα που ενσάρκωσε, είχε κλείσει να είναι στο βασικό καστ της σειράς Grand Hotel που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, αλλά τελικά… αποχώρησε. Κρίμα… για τους τηλεθεατές".

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Φαντάσου πόσο μάπα το καρπούζι είναι αυτή η σειρά για να άρχισαν τόσο νωρίς να φεύγουν οι ηθοποιοί και μάλιστα καλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πολύ μάπα. Ήθελα να ήξερα τι ηλικία έχεις. Εύχομαι όταν μεγαλώσεις να μην κρίνεις ποτέ στη ζωή σου κάτι χωρίς να δεις. Κρίνεις (και καλά) μια σειρά που εργάζονται άνθρωποι έτσι για την κ@υλα σου. Ντροπή. Και δεν το λέω μόνο γι αυτη τη σειρά αλλά για όλες.

      Διαγραφή
    2. 10:05 μα γιατί νευριάζεις; Δεν μπορούμε να πούμε την γνώμη μας; Ούτε βρίσαμε κανέναν, ούτε μιλάμε χυδαία όπως εσύ. Έφυγε ή δεν έφυγε σημαντικός ηθοποιός της σειράς; Μπορεί ένας από τους λόγους που έφυγε να είναι ότι η σειρά δεν αξίζει, άλλα περίμενε ή του είπαν και άλλα είδε. Πάντως για καλό δεν έφυγε.

      Διαγραφή
  2. Πάντως το teaser αυτό με τον διάδρομο του ξενοδοχείου ήταν πολύ πρόχειρο και φτηνιάρικο, βγαλμένο από υπολογιστή, κακής αισθητικής δεκαετίας 90. Ελπίζω να μην είναι έτσι και η σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com