Ticker

10/recent/ticker-posts

"Ξεπαγώνει" το GNΤΜ; Όλο το ρεπορτάζ...


Έντονος προβληματισμός υπάρχει στο STAR και στην εταιρία παραγωγής Green Pixel για το τι μέλλει γενέσθαι με το GNTM. Το ριάλιτι μόδας που στο παρελθόν χάρισε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις στο κανάλι της Κηφισιάς αλλά στις δύο τελευταίες του σεζόν δεν τα πήγε καλά με αποτέλεσμα να μπει στο «συρτάρι».

Το STAR διατηρεί τα δικαιώματα αποκλειστικής προβολής για την Ελλάδα ωστόσο ακόμη σαφής χρόνος ημερομηνίας για την τηλεοπτική του επιστροφή δεν υπάρχει. Διακινήθηκε έντονα το σενάριο να βγει ένας νέος κύκλος GNTM από τον Ιανουάριο του 2025 ταυτόχρονα με το Master Chef όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Οι παράγοντες που θα κρίνουν εάν το ριάλιτι των μοντέλων θα επιστρέψει ή ο σταθμός θα αφήσει προσεχώς ελεύθερα τα δικαιώματα μετάδοσής του είναι αρκετοί.

Στο STAR θέλουν να δουν πως θα πάει ο δεύτερος κύκλος της Φάρμας από το φθινόπωρο. Εάν και αυτός όπως ο προηγούμενος σημειώσει μέτριες αποδόσεις τότε ένα υπαρκτό σενάριο είναι να ολοκληρωθεί για τρίτη φορά η μετάδοση του αγροτικού ριάλιτι στην Ελληνική τηλεόραση (προηγήθηκαν Mega και ΑΝΤ1) και να επιστρέψει από το επόμενο φθινόπωρο το GNTM.

Ένας δεύτερος παράγοντας είναι και το τι θα γίνει με το συμβόλαιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το καλοκαίρι του 2025 λήγει και από την ανανέωσή του ή μη θα κριθούν πολλά. Βιασύνη πάντως για οριστικές αποφάσεις δεν υπάρχει προς το παρόν.

Πηγή: reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ποτε θα φέρει κάποιο καινούργιο ριαλιτι το σταρ νισάφι με το gntm και τι masterchef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μέχρι το φθινόπωρο του 2025 ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Ας δούμε τί θα γίνει το φθινόπωρο του 2024 -αν έχουμε φθινόπωρο βασικά γιατί δεν το βλέπω δυστυχώς- και βλέπουμε για αυτό του 2025.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Gntm Σα πάει καλά μόνο αν το κάνουνε
    Σαν το Α και Β κύκλους. Να βάλουνε κορίτσια μέσα που το θέλουν πολύ και έχουν ε λόγο στα Q έχουν ε ενα χρόνο να πσακσουνε για αυτά τα κορίτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να «πσάκσουνε»;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 😲😲😲

      Διαγραφή
    2. Ναι αυτά θέλει ο κόσμος αλλιώς ειναι τέρμα βαρετό όπως ο 5 κύκλους ήτανε πολύ χάλια και βαρετό

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com