Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεοπτική βόμβα: Αναβάλλεται το "Exatlon". Έρχεται στο Α μισό το "Survivor"

 


Όλα τούμπα θα τα φέρει ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν και δεν το λέμε μεταφορικά αλλά στην κυριολεξία. Το επιτελείο του σταθμού εργάζεται… σιωπηλά με την Acun Medya τις τελευταίες εβδομάδες και φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Έτσι, στην prime time του ΣΚΑΪ το φθινόπωρο θα δούμε το Tempting Fortune και το The Voice, όπως ήδη γνωρίζουμε, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit, μαζί τους έρχεται και ένα ολοκαίνουριο Survivor σε… νέα εποχή!

To κανάλι και η εταιρία παραγωγής, πιστεύοντας στην ιδιαίτερη δυναμική του συγκεκριμένου format, αποφάσισαν να το βγάλουν στον αέρα για πρώτη φορά από το πρώτο μισό της σεζόν. Ανανεωμένο, με ακόμα πιο έντονο το στοιχείο της επιβίωσης, επιστρέφει στην πρώτη του εκδοχή σχεδόν 20 χρόνια μετά.

Ποια είναι η μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με τους τελευταίους κύκλους του Survivor που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια; Αυτή τη φορά, θα είναι άνθρωποι καθημερινοί, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τα όρια τους και θα αγωνιστούν για την επιβίωση τους.

Στην απόφαση αυτή που πήραν ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya συνετέλεσε και η μεγάλη συμμετοχή για το Τempting Fortune, γεγονός που αποδεικνύει την ακούραστη δίψα του κοινού για τα ριάλιτι επιβίωσης και περιπέτειας.

Όσο για το Exatlon και τα υπόλοιπα format που έχουν προαναγγελθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτά θα προγραμματιστούν για το δεύτερο μισό της σεζόν, από τον Ιανουάριο του 2025 κι έπειτα.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. πόσο άπατα θα πάνε και αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα το Σαρβαιβορ δεν έβγαινε ποτέ στο πρώτο μισο λόγω καιρικών συνθηκών στον Άγιο Δομίνικο. Θυμάστε και τότε που είχε ξεκινήσει Δεκέμβρη και τότε αρχές Γενάρη είχαν θέματα με τις βροχές οι παίκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγε άπατο πριν 1 μήνα και τώρα επιστρέφει! 😂
    Για γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρία ριαλιτο-παιχνίδια στο πρώτο μισό είναι πολλά. Θα τον μπουκώσουν τον κόσμο που τους παρακολουθεί και θα φύγει. Ναι εντάξει έχει συνδεθεί το κανάλι με τα παιχνίδια αυτά στο μυαλό του κοινού του αλλά τρία είναι πολλά. Και τί θέλουν τώρα με το Survivor όταν δεν τους πήγε καλά; Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το ''ξεκουράσουν'' για λίγο. Τις δικαιολογίες που λένε για την ανατροπή μεταξύ των δύο παιχνιδιών δεν τις πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να αναφερθεί και η πηγή...εχετε κάνει copy paste από το Zappit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλακα έχουν που λένε οτι διψαει ο κοσμος για ριαλιτι γι αυτο επιστρεφει. Ας πουν οτι δεν τους βγαινει το exathlon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι με το survivor απορώ αν υπάρχει κόσμος που το βλέπει ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τραγικός προγραμματισμός απο τον ΣΚΑΙ, κυριολεκτικά θα βουλιάξει στα μονοψήφια με τόσα πανομοιότυπα ριάλιτι. Φαίνεται δεν έβαλε μυαλό μετά την περσινή τραγωδία με τα νούμερα του Celebrity και του Survivor. Και απορώ που θα χωρέσουν Cash Kitchen το οποίο επίσης προβλέπεται να πάει άπατο και VOICE, που είναι το μόνο που ίσως κάνει διψήφια ως το μοναδικό μουσικό ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονοψήφια ο Σκαι τον χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ισως το Voice και το cash kitschen και το tempting fortune πρέπει να παίζουν Κυριακή, Δευτέρα Τρίτη Τεταρτη και το survivor , Πεμπτη Παρασκευη Σαββατο που έχει λιγότερο ανταγωνισμό ή να παιζει στις 23.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com