Ticker

10/recent/ticker-posts

Buongiorno: Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα της εκπομπής




Δύο πρόσωπα προστέθηκαν στην ομάδα της εκπομπής: Η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου μετά από πολλά χρόνια αφήνει το «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και εντάσσεται στο «Buongiorno» και μάλιστα θα έχει θέση και στο πάνελ της εκπομπής την ώρα της ψυχαγωγίας.

Αντίθετα την ώρα της ενημέρωσης στο πλατό ή όπου η επικαιρότητα το απαιτεί σε ζωντανή σύνδεση θα είναι ο Στέργιος Σαμαρτζής που την προηγούμενη σεζόν ήταν στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» με τον Κώστα Τσουρό.

Σταθερές θέσεις στο πάνελ θα έχουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νάνσυ Νικολαϊδου και από Δευτέρα έως Πέμπτη ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα έχει η Άννα Ορφανουδάκη και τη σκηνοθεσία ο Θάνος Κάππας που αφήνει το «My Style Rocks».


Τέλος, στη στήλη των ζωδίων θα είναι η Βίκη Παγιατάκη και στη μαγειρική ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Πηγή:reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. Γιατί τόσο "φτωχή" ομάδα η Σκορδά; Κάποτε στον Ant1 έφτασε να έχει μέχρι και 5 άτομα στο πάνελ και 3-4 συνεργάτες σε στήλες. Μήπως το κάνουν πιο προσωποκεντρικό και θα είναι πάνω στη Φαίη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ νομίζω καλύτερα. Όταν είναι πολλά άτομα δημιουργείται φασαρία χωρίς λόγο.

      Διαγραφή
    2. Σωστά άλλα πως θα γεμίσει μια εκπομπή 3,5-4 ωρών (09:30-13:00 ή 09:30-13:30) όταν μάλιστα η παρουσιάστρια δεν έχει και ευφράδεια λόγου;

      Διαγραφή
  2. Μάζεψαν τους πιο γραφικούς από Happy Day και Ζήνα! 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εκπομπή της γιαλαντζι Μενεγάκη Σκορδά,πρέπει να ονομαστεί ......Αχταρμας....Έχει μαζέψει άτομα από το .πάνελ της Μενεγάκη,έφερε και Μικρούτσικο από Καινούργιου🤣🤣Λίγο από δω λίγο από κει ....Ο Ουγγαρέζος σε ρόλο Γκουνταρα που θα ξεκατινιαζονται με Μικρούτσικο🤣..Αυτό είναι το διαφορετικό πρωινό της γιαλαντζι Μενεγάκη,Σκορδά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθε μερα την κραζεις στο twitter. Σου εφαγε γκομενο στη Θεσσαλονικη σιγουρα

      Διαγραφή
    2. Ποιον γκόμενο της έφαγε;;;Τον Λιάγκα Που στις πλάτες του έγινε "όνομα" ενώ μόνη της η Σκορδά καραπατωνει; Ή τον γκόμενο που την πήγαινε βόλτες με το ελικόπτερο γιατί ήταν στεναχωρημένη η Σκορδά; Ή τον γκόμενο που τον παρουσίασε στο πρωινό του αντένα που έχει πιάσει πάτοε τραγούδια και χορούς και χόρευε ζεϊμπέκικο η Γραμμέλη μπας και ανέβουν τα νούμερα της Σκορδά? Ή τον νέο γκόμενο που θα τον παρουσιάσει στην έναρξη της σεζόν μπας και ανέβει η ρημαδα η τηλεθεαση ;

      Διαγραφή
    3. 1:17 απ’ έξω κι ανακατωτά γνωρίζεις τα προσωπικά της. Μια χαρά λοιπόν την παρακολουθείς.

      Διαγραφή
  4. Μακαρι να παει καλα και να πεσουν οι Λιαγκας Καινουργιου γιατι καβαλησαν αμφοτεροι το καλαμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ! Μακάρι να άλλαξαν και οι τηλεοπτικές συνήθειες των θεατών και να γυρίσουν την πλάτη στο ανθρωποφαγικό “infotainment”. Ελπίζω η Σκορδά να κάνει το ίδιο που έκανε επί Mega έστω και με gossip και να της βγει.

      Διαγραφή
    2. Tι ακριβώς έκανε η Σκορδά στο Μέγκα; Έλεγε έλα βρε Γιώργο όταν πετούσε χοντράδες ο Λιάγκας; Ούτε για επαρχιακό κανάλι η συγκεκριμένη.

      Διαγραφή
    3. Πρέπει να έχει κάποιον καλό στο αυτί της για να πετύχει. Κι αν όχι στο αυτί της δίπλα της. Ότι πετυχημένο έχει κάνει ως τώρα σε άλλους κατά κύριο λόγο οφείλεται.

      Διαγραφή
    4. Η Άννα Ορφανουδάκη η αρχισυντάκτρια (δημιουργός του Πάμε Πακέτο μαζί με τη Χατζηβασιλείου) ήταν αυτή που έκανε την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στην επιτυχημένη μορφή που είναι τα τελευταία χρόνια. Αν θυμάστε τα δύο πρώτα χρόνια στο Open η Σίσσυ έκανε 3-5% τα Σαββατοκύριακα. Όταν ανέλαβε η Ορφανουδάκη έφτιαξε την εκπομπή από την αρχή και έφτασε να περνάει και Μάνεση.

      Ίσως κάνει δουλίτσα και στη Σκορδά.

      Διαγραφή
    5. Η Χριστιδου δεν έκανε νούμερα χάρη στην Ορφανουδακη ,απλώς έσκασε το θέμα του metoo και μέχρι και τα Νέα του ψαροντούφεκου έκαναν τηλεθέαση ..

      Διαγραφή
  5. Τελικά η πρεμιέρα του Real Detective στο Open από Δευτέρα 26/8 θα παίζει στις 23:00 (και όχι στις 00:00), στην ώρα που έπαιζε το After Dark- Εξομολογητήριο το οποίο θα παίζει στη 1:00 και το Ου Φονεύσεις που θα έπαιζε 01:00 από Δευτέρα, παραμένει στην ώρα του δηλαδή στις 00:00. Στο πρόγραμμα του Open στις 2:45 αναφέρει ότι θα παίξει η Δική στο Open αλλά φαίνεται πως έγινε λάθος αφού η εκπομπή μεταφέρθηκε στον ΣΚΑΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ου Φονεύσεις δεν παίζει (Ε) εδώ και μήνες. Απλά το γράφει στο πρόγραμμα από λάθος. Κάθε βράδυ εκείνη την ώρα έχει ταινία.

      Διαγραφή
    2. Λάθος κάνεις. Χτες βράδυ πέτυχα τυχαία το Ου Φονεύσεις και μάλιστα το 4ο επεισόδιο συγκεκριμένα.

      Διαγραφή
  6. Οπότε έβαλα πέρσι την εκπομπή της Καινούργιου το απόγευμα για να δω τι συζητιέται, δεν την άντεχα. Μονίμως δικές, θανατικα, θεούσοι και άπιστοι και όλο μια παραφωνία. Πουθενά μια χαρούμενη νότα εκτός αν εξαιρέσεις τις δέκα λεπτές συνεντεύξεις με τα νέα πρόσωπα από το προξενιό της Ιουλίας. Όλο το άλλο ήταν κάτι δυσάρεστ
    Ο Λιάγκας λιγότερο δυσάρεστος βλεπόταν το τηλεοπτικό του ρεπορτάζ αλλά πάλι δεν άντεχα τις τηλεφωνικές που έκανε. Στο μόνο που του βγάζω το καπέλο είναι ότι κρατάει την Άρια ενώ του πάει εμφανώς κόντρα.
    Το σταρ έχει ωραίο πρωινό, μόνο που δε βλέπω τα ριάλιτι του, τα ζώδια του, και τους ασχετους που φερνει για σεφ. Πάλι καλά που έφυγε ο Βαρθαλιτης αν και η φάτσα και σωματότυπος φέρνει στο μέσο Έλληνα κ ίσως τον ήθελαν για να ταυτίζονται οι μάνες με το "γιο" τους. Τι θέλω να πω; Αν βγάλεις όλα αυτά που είπα που δεν βλέπω στο Μπρεκφαστ, τότε η εκπομπη είναι του γούστου μου.
    Τώρα η Σκορδά μάλλον για Καινούργιου με διασταύρωση Μπρεκφαστ το πάει να γίνει. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν άντεχα τις τηλεδικες του Λιάγκα , το autocorrect φταει.

      Διαγραφή
  7. 2:02 μ.μ.Οντως μακάρι να έχει τηλεθέαση η Σκόρδα για να ξεβολευτουν Λιαγκας και Καινούργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάνε οι εποχές που γέμιζε το σάιτ με σχόλια για την “βασίλισσα Φαίη» και το πόσο γλυκιά και καλή παρουσιάστρια είναι και σβήνονταν τα επικριτικά σχόλια ή αν δημοσιεύονταν κανένα τέτοιο έπεφταν πάνω οι αντεννούαινες να τον κατασπαράξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2024 και ακόμα η ελληνική τηλεόραση έχει στήλη για ζώδια ακόμα και ολόκληρες εκπομπές, την στιγμή που η επιστημονική κοινότητα έχει καταρρίψει αυτές τις ανοησίες με διάφορες αποδείξεις και πειράματα. Αλλά τόσο χαμηλό είναι το επίπεδο της κοινωνίας μας δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο σε πειραξε; Αυτοι που βγαινουν βουλευτες, δεν τους βλεπεις; 15 χρονια μας εφαγαν

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com