Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεοπτική ανατροπή: Μόνο στη Σκορδά θα βγαίνει ο Μικρούτσικος. Τέλος από τον Τσουρό...

 


Μια νέα ανατροπή φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών, όσον αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την παρουσία του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά και του Κώστα Τσουρού στο MEGA.

Συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν αρκετό καιρό, το αρχικό πλάνο ήταν ο παρουσιαστής να βρίσκεται με τον τελευταίο τα Σαββατοκύριακα. Ωστόσο, μετά το μπάσιμο που έγινε από την εκπομπή της Σκορδά, τελικά αποφασίστηκε να εμφανίζεται μια φορά στην εκπομπή του Τσουρού (Κυριακές) και τέσσερις (Δευτέρα – Πέμπτη) στην Φαίη. 

Λίγο όμως πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, όλα δείχνουν πως έχουμε την απόλυτη ανατροπή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Youfly.com, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανίζεται στην εκπομπή Βuongiorno της Φαίης Σκορδά καθημερινά, δηλαδή από Δευτέρα έως την Παρασκευή και δεν θα συμμετέχει καθόλου στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού τα Σαββατοκύριακα.

Ο επιτυχημένος λοιπόν παρουσιαστής δεν εντάσσεται στο δυναμικό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», σε αντίθεση με έναν νεότερο δημοσιογράφο, τον Αλέξανδρο Πρίφτη, ο οποίος είναι ο νέος συνεργάτης του Κώστα Τσουρού και όπως μαθαίνουμε θα εμφανίζεται μερικές φορές και στο πάνελ.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Του προυινού καφεδίνου σας μαζί με το νινί. Χαχχααχαχαχαχ. Λογικό πάντως δεν είναι? Έρχεται με μέσο όρο 4% αν νομίζει ότι θα κάνει επιτυχία θα υπήρχε πρόβλημα.

      Διαγραφή
  2. Ε λογικο είναι....Εκτός από Δευτερα με Πέμπτη ,θα ξεκατινιαζονται και Παρασκευή...Καπως πρέπει να ανέβει η ρημαδα τηλεθέαση .Και οσο ήταν στην Καινούργιου ο Μικρούτσικος ,η Σκορδα το έπαιζε "ποιότητα" κραζοντας την εκπομπη της Καινούργιου και τον Μικρουτσικο....Και τώρα τον έχει στην ομάδα της να κάνει τα ίδια και χειρότερα..Ποτέ δεν θα φύγει η κιτρινιλα που είχε και μετέφερε από το Αλτερ...η Σκορδά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σκορδά θα κάνει σίγουρα πολύ καλύτερα από αυτά που έκανε στο SKAI. Παίρνει μια χτισμένη ζώνη και με σίγουρα πολύ πιο δυνατό πάνελ. Νομίζω θα εκπλήξει ευχάριστα φέτος και θα σταθεροποιηθεί σε διψήφια και γιατί όχι και πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τη βρήκε τη χτισμένη ζώνη; Από τη Δανάη; Οι θεατές της Δανάης δεν θα δουν Μικρούτσικο.

      Διαγραφή
    2. Το δυνατό πάνελ είναι ένας δημόσιος υπάλληλος και το trash tv το ίδιο; Πάντως και στο ΣΚΑΪ χτισμένη ζώνη πήρε και την έκανε σαν τα μούτρα της.

      Διαγραφή
  4. Σιγά μην αντέξουν μαζί.Ουτε που θα βγάλουν Χριστούγεννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com