Ticker

10/recent/ticker-posts

Μίλτος Μακρίδης: Επιστρέφει στη τηλεόραση σε ρόλο έκπληξη




Μετά από χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόρασης ο ΜίλτοςΜακρίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, θα κάνει και επίσημα την επανεμφάνισή του τη φετινή σεζόν μέσω του ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 ολοκληρώνει την τελική σύνθεση της ομάδας η οποία θα βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Κεντρικοί παρουσιαστές της εκπομπής, με ισότιμο ρόλο, θα είναι ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Όπως έλεγε το αρχικό σχέδιο, οι δυο τους θα έχουν στο πλευρό τους 2 γυναίκες. Πολλά ονόματα ακούστηκαν και πολλά δοκιμαστικά έγιναν αλλά οι κυρίες της εκπομπής τελικά κλείδωσαν και θα είναι η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία αποχώρησε από το «Πάμε Δανάη», αλλά και η Εβελίνα Νικολίζα, η οποία με τη σειρά της αποχώρησε από το «Καλύτερα δε γίνεται».

Η μεγάλη έκπληξη της εκπομπής όμως ακούει στο όνομα Μίλτος Μακρίδης. Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ ο αγαπημένος παρουσιαστής που μεσουρανούσε στα τέλη της δεκαετίας του 90′ και τις αρχές του 2000, ο Μακρίδης θα έχει ειδικό ρόλο στη νέα εκπομπή.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Πού τον έριξε η ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυριο κατακουζηνα δυο φορές τη μέρα όπως και τα σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο στον αντ1 καλή επιλογή

      Διαγραφή
    2. 12:00 και 14:00. Νόμιζα 14:00 με 16:00 αλλά συνεχίζει κανονικά το Ρουκ Ζουκ. Η Φαμίλια σταματάει. Τα Σ/Κ θα παίζει 12:00 και 14:00-16:00

      Διαγραφή
  3. Ποτε δεν μου αρεσε ο συγκεκριμενος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτέ δεν είχε τη ΜΕΓΑΛΗ καριέρα ο Μακρίδης, άπλα ήταν ταλαντούχος, επικοινωνιακός και νέος την περίοδο των 90's. Δούλεψε ως ρεπόρτερ δύο χρόνια στον Παπαδάκη και κατευθείαν ανέλαβε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στον Αντ1 που πήγε όντως καλά τρεις σεζόν περίπου. Πήρε μεταγραφή στο Mega όπου αρχικά παρουσίασε ένα αδιάφορο magazino ούτε μία σεζόν και το τηλεπαιχνίδι Βρες τη Φράση για δύο χρόνια όπου και σταμάτησε το 2000 λόγω προσωπικού οικονομικού θέματος. Επέστρεψε πάλι στο Mega μετά από 2 χρόνια παρουσιάζοντας το Bar και τη Ρωσική Ρουλέτα. Μετά από αποχή παρουσίασε δύο μήνες στην ΕΡΤ το talent show EUROSTAR για την ανάδειξη εκπροσώπου στη Eurovision. Και τέλος μετά από αποχή πάλι παρουσίασε late night τηλεπαιχνίδι στο Star τη σεζόν 2007-2008, στο οποίο η Φουρέιρα κρατούσε βαλίτσα με χρήματα.

    Εν κατακλείδι 5-6 χρόνια όλα κι όλα στην πρώτη γραμμή. Δεν είχε κάποια μεγάλη συνεχή πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com