Ticker

10/recent/ticker-posts

Τζόυς Ευείδη για Κατάρα Τζέλας Δελαφράγκα: «Τους ρώτησα μήπως είναι λίγο επικίνδυνο;»





 

Στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Τζόυς Ευείδη. Η ηθοποιός απάντησε για τη σειρά «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» που έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha, αλλά και για το ρόλο που θα ενσαρκώσει.

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα ήταν η πιο τρελή ιδέα που είχαν τα παιδιά. Όταν μου το διηγήθηκαν, είπα “τι λέτε τώρα, θα μου τιναχθεί ο εγκέφαλος. Θα το καταλάβει ο κόσμος; Μήπως είναι λίγο επικίνδυνο;”. Δεν μπορούσα να μην μπω σε αυτό το πανηγύρι, γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μιχάλη και τον Θανάση.

Επίσης, μου έχουν λείψει οι κωμωδίες από την τηλεόραση. Ωστόσο, είναι παρακινδυνευμένο για τις αντιδράσεις, κυρίως για το τι μας φαίνεται αστείο. Ένα κομμάτι είναι το μοναστήρι, όπου ασχέτως που φορούν ροζ στολές, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει», είπε η Τζόυς Ευείδη για τη σειρά η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Η Τζόυς Ευείδη είπε επίσης: «Εγώ είμαι η διαβόητη Χαλιμά, σύζυγος του Μιχάλη. Είμαστε τσιγγάνοι και ζούμε στο δικό μας καταυλισμό. Έχουμε μια πανέμορφη κόρη, η οποία μπλέκει ερωτικά με έναν μπαλαμό».






Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. 'θα μου τιναχθεί ο εγκέφαλος,θα το καταλάβει ο κόσμος,αυτό το πανηγύρι' . Ακριβώς έτσι ακόμη κι οι ηθοποιοί ξέρουν ότι έπαιξαν σε μια μπαρουφα. Λεφτά να βγάζουν κι το κάνουν κι αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ φοβαμαι οτι η συγκεκρειμενη σειρα θα ειναι η κριντζια του αιωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να καταλαβει ο κόσμος; Οτι σατυριζει τους ψιθυρους καρδιας; Ειναι δυνατον να σατυριζετε κατι μετα απο 30 χρονια; Τα χουν παιξει οι Ρεππας-Παππαθανασίου ή εχουν στερεψει απο ιδεες, τους εδωσε λεφτά ο Αλφα και ειπαν θα κανουμε την βλακεια του αιώνα. Ή θα παει φανταστικά ή θα κανει 6%. Μεση λυση δεν υπάρχει. Περιμένω να δω τι νουμερα θα κάνει για να δω ποσο καμμένος είναι ο κόσμος που έχει μηχανάκια. Αν κανει πολυ καλά νουμερα σημαινει οτι ειναι ντιπ βλαμμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η αντίστοιχη ταινία τις ελληνικές ταινίες πριν από 30-40 χρόνια παρωδούσε/σατίριζε και μια χαρά επιτυχία έκανε και ο κόσμος την καλοδέχτηκε. Τώρα απλά σατιρίζει αντί για ταινίες σειρές τωρινές και παλιότερες που έγραψαν ιστορία.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά νούμερα θα κάνει πιστεύω

      Διαγραφή
  4. Ο Alpha είναι το κανάλι που θα βγάλει τις περισσότερες σειρές τη νέα σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο και να θέλω να δω κωμωδιες στην ελληνική τηλεοραση, τοσο χαμηλα δεν πεφτω. Καλη αποχαύνωση σε οσους το δουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός από το φαιδρό σενάριο και τις κακές ερμηνείες, το πρόβλημα σε κάθε σειρά του διδύμου τα τελευταία χρόνια είναι ότι την παραγωγή την κάνει η φίλη τους η Έλενα.
    Δεν τους μαζεύει κανείς για τις βλακείες που γράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To Μαιρη Μαιρη έλεγε παραγωγή Primavisione Διονύσης Παναγιωτάκης. Η Ελενα ποια είναι;

      Διαγραφή
    2. Συμπέθεροι και Τζέλα είναι της Lumad

      Διαγραφή
  7. Πολεμήστε όσο θέλετε την Τζέλα. Όταν οι νερόβραστη κωμωδιούλα του αγαπημένου σας καναλακίου που εκθειάζετε κοπεί εκείνη θα συνεχίζει με διψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και η Τζόυς το ξέρει ότι είναι ελεεινή δουλειά. Τι νόημα έχει η σάτιρα σε τηλεοπτικές τάσεις δεκαετιών πίσω; Το δε χιούμορ ούτε για το Δελφινάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο: η Τζόυς, μετά τους Μεν και τους Δεν, γιατί δεν έκανε μεγαλύτερη καριέρα;
      Το Καφέ δεν μετράει, γιατί δεν ήταν πρωταγωνιστικός ρόλος.

      Διαγραφή
    2. καθε χρονο επαιζε η Ευειδη μεχρι το 08 και μετα στο Μπρουσκο

      Διαγραφή
  9. Άρα αν δεν πάει καλά θα είναι όχι επειδή αυτοί έγραψαν μια βλακεία αλλά επειδή ο κόσμος δεν κατάλαβε τα αστεία τους που είναι πολύ προχωρημένα και μπροστά από την εποχή τους και για αυτό αδυνατούν οι αδαείς της ψωροκώσταινας να τα καταλάβουν. Αυτό θα έχουν ως δικαιολογία να λένε σε περίπτωση αποτυχίας;; Καλά εντάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οι ίδιοι που έγραψαν κάτι για ένα "Κουδουνάρι" και μια "Κουρκουτζέλα"! 😂

      Διαγραφή
  10. Αυτο που με ενοχλεί σ αυτο το δίδυμο εκτος απο τα σεναρια τους, είναι οτι παίρνουν τους ίδιους και τους ίδιους ηθοποιούς. Τα φιλαράκια τους δηλαδη. Οπως και ο Ρήγας. Οι ηθοποιοι είναι αναγνωρίσιμοι κ αρέσουν στο ευρύ κοινό αλλά προσωπικά έγκωσα με αυτόν τον παλιακό τρόπο παιξίματος που παίζουν όλοι τους. Ειναι σκηνοθετική οδηγία ή παίζουν έτσι όλοι απο μόνοι τους δεν ξέρω. Παντως κρίμα τοσα χρονια καριερας και να παιζουν έτσι στις κωμωδιες τους Κοκλας, Βογιατζακη, Ευειδη, Σταυροπούλου, Αχιλλεας απ τα εγκλήματα, Κωνσταντινίδου, Λεκάκη, Λάμη, Αντωνοπουλος κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάλια σειρά φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τυχεροι γιατι εχουν γυριστει. Οι υπολοιπες θα κοπουν αφου δεν προκειται να πιασουν το 15αρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com