Ticker

10/recent/ticker-posts

Μαριάννα Κιμούλη: Από τις Ψυχοκόρες, σε παθολόγο στον «Γιατρό»


 Η Μαριάννα Κιμούλη, που απολαύσαμε ως Μαρίκα Πολύζου στις “Ψυχοκόρες” ετοιμάζεται να υποδυθεί την παθολόγο στη σειρά “Ο Γιατρός” στον ALPHA.

«Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες, καινούργια πρόσωπα αλλά και τους ήρωες που έχουμε αγαπήσει μπροστά σε νέες προκλήσεις.

Ένα από τα νέα πρόσωπα της σειράς, θα είναι και η Μαριάννα Κιμούλη, που μας ενθουσίασε κάνοντας το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, μέσα από τις καθηλωτικές Ψυχοκόρες”. Ήδη έχουμε δει βίντεο και φωτογραφίες από τον νέο της ρόλο στον «Γιατρό».

Η πολλά υποσχόμενη ηθοποιός μίλησε στη Σεμίνα Διγενή και στο rizospastis, μεταξύ άλλων και για τον ρόλο που θα υποδυθεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

«Υποδύομαι μία γιατρό στο τμήμα παθολογίας. Την χαρακτηρίζει ο δυναμισμός της και το γεγονός ότι κυνηγάει αυτό που θέλει. Δυστυχώς όμως προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι είναι αυτάρκης, πέρα από αυτόνομη». αναφέρει η ηθοποιός για τον ρόλο της.

Όλα όσα θα δούμε στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Ο Γιατρός»

Η δεύτερη σεζόν αφηγείται τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας.

Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του covid έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Doc, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρου του τμήματος, αφού απειλείται η ίδια του η ύπαρξη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια