Ticker

10/recent/ticker-posts

Προσπαθεί πολύ ο Ατζούν για τη Σάττι...

 

Μόνιμο ρόλο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μαρίνα Σάττι, η οποία απασχόλησε όσο κανένας άλλος τη χρονιά που μας πέρασε, λόγω της συμμετοχής της στη φετινή Eurovision και στα… χασμουρητά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του scandamag, η δημοφιλής τραγουδίστρια φέρεται ότι έχει κάνει τις πρώτες επαφές για να συμμετέχει στο νέο «The Voice» και να κρατήσει μία θέση στην κριτική επιτροπή. Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει γην και ύδωρ για να κάτσει «η δεσποινίς Ζάρι» στην κόκκινη καρέκλα του μουσικού talent show, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η αγαπημένη της νεολαίας και ιδίως αυτό το καλοκαίρι που σαρώνει στις συναυλίες της!

Και όχι μόνο αυτό, βέβαια… Το «Ζάρι» της έχει ξεπουλήσει και ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα. Για τα βασικά στελέχη του Σκάι η Μαρίνα είναι το κατάλληλο πρόσωπο που θα ανανεώσει το show χάρη στο επικοινωνιακό της ταλέντο και τον αυθορμητισμό της! Ωστόσο, ο Ιλιτζαλί λέγεται ότι έχει προσεγγίσει και τον Χρήστο Μάστορα για μία θέση στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού, αλλά και τον καλό λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη. Δηλαδή το «Voice» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οδηγείται σε ολικό λίφτινγκ, με τις συμμετοχές της Ελενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη να είναι πάρα πολύ αμφίβολες!


Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. γι αυτο παμε κατα διαολου τα τελευταια 10 15 χρονια στη μουσικη και στην τηλεοραση. ενα κοριτσακι του χθες με ανυπαρκτη καριερα, ανυπαρκτη δισκογραφικη προικα, ανυπαρκατα τραγουδια παρα μονον μια μαντισσα που εβγαλε πριν 10 χρονια και της εκατσε χιτακι, ξαφνικα με κατι σαχλογυφτικα μπαροκ τραγουδακι που μοιαζουν με τα ζουζουνια του αλτερ θα βγει να κρινει τις επομενες μεγαλες φωνες της ελλαδας; ποια η σαττη που δεν εχει εχει ουτε 10% καριερα θα παει να κατσει στο βοις διπλα πχ σε μεγαλους καλλιτεχνες με 20 30 χρονια καριερα με προικα τραγουδιων που θα τργουδιουνται κ οταν αυτοι πεθανουν κ θα ειναι αξια η σαττη να κατσει διπλα τους κ μαλιστα να κρινει κ νεα ταλεντα. αν το το κανει αυτο ο σκαι τους αξιζει μονοψηφιο κ φαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Light και οι άλλοι είναι τραγουδιστές κλάσης

      Διαγραφή
  2. Το Voice είναι ένα ξοφλημένο talent show που δεν βοήθησε κανέναν νικητή να κάνει καριέρα.
    Η δε Minos προτιμά την προώθηση Σάττι, Μαραβέγια, Ρουβά, Παπαρίζου, Μουζουράκη, Ζουγανέλη.
    Μην περιμένουν νούμερα.
    Ο ΣΚΑΪ νομίζει ότι με κλώνους Survivor, Voice, Γλυκάνισους, Πανθέους και ΣτΟργές θα κάνει νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η σαττη δεν εχει καμια καριερα για να κρινει. οπως φυσικα κ μουζουρακης κ μαραβεγιες κ ελεονωρα δεν ειναι διαχρονικες καριερες. κριτες πρεπει να ειναι καλλιτεχνες με πανω απο 20 25 χρονια συνεχους πορειας κ με διαχροικες επιτυχιες. δηλαδη βισση βανδη γαρμπη ρεμος μαζωνακης κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο στο Ελλαδιστάν μπορεί αυτό το άφωνο και άξεστο ψώνιο μπορεί να πάρει θέση κριτή. Για Μαζωνάκη που δεν ξέρει ούτε πόσες είναι οι νότες απλά ξεκαρδιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά! Είναι και άνετη η καρέκλα του Voice όχι μόνο για να τεντωθείς και να χασμουρηθείς αλλά αλλά και για ύπνο. Από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να την πανε στο βοις να κανει τα ιδια χασμουρητα κ να ριξει κ καμια κλανια. τοσο αφιλοτιμη και απολιτιστη ειναι η σαττη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί τόση κακία για την Σαττι.Ναι δεν κάνει για κριτής στο voice γιατί δεν είναι χρόνια τραγουδιστά αλλά γιατί τόση κακία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com