Ticker

10/recent/ticker-posts

Μετά από 8 χρόνια είδαμε το πρόσωπό του: Αυτός είναι ο περίφημος «Δάσκαλος» του «Ρουκ Ζουκ»



 Είναι μία από τις πιο αγαπημένες μορφές του Rouk Zouk μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, παρότι ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί ποτέ και όλοι τον λατρεύουν ακούγοντας μόνο την φωνή του. Είναι παρών από την αρχή του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1 και όμως δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ, μέχρι σήμερα το πρόσωπό του.

Ο λόγος για τον αγαπημένο Δάσκαλο του Rouk Zouk του οποίου οι παρεμβάσεις μετά από τον χαρακτηριστικό ήχο του buzzer, μπορούν να αλλάξουν τον ρου του παιχνιδιού, να σπρώξουν μία ομάδα προς τη νίκη ή να σπαταλήσουν και την τελευταία ελπίδα μίας άλλης ομάδας. Διορθώνει ό,τι χρειαστεί, είναι υπεύθυνος για να εφαρμόζει κατά γράμμα τους κανόνες, είναι σχεδόν αλάνθαστος.

Το όνομά του είναι Βασίλης Πανόπουλος και γεννήθηκε στο Ψάρι της Κορινθίας. Όπως αναφέρεται στην προσωπική του σελίδα ο «Δάσκαλος» του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία και είναι διδάκτωρ θεατρολογίας. Σήμερα είναι διευθυντής στα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Συνέθεσε μουσική για έργα των Ι. Καμπανέλλη, Μπ. Μπρεχτ, Ά. Τσέχοφ, Σέξπιρ, Γρ. Ξενόπουλου και Δ. Καπετανάκη. Επίσης και για τραγωδίες του Ευριπίδη (Άλκηστις, Ορέστης) και του Αισχύλου (Πέρσες), οι οποίες παρουσιάστηκαν και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Αβινιόν (2011, 2012 και 2014).

Παράλληλα έγραψε μουσική για το θέατρο για παιδιά σε έργα Αριστοφάνη, Σέξπιρ, Ε. Τριβιζά, Στ. Μιχαηλίδου, Σ. Ζαραμπούκα και Φρ. Σταθάτου. Για τη μουσική του έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις



.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Τόσο οικεία φωνή, σε ένα τηλεπαιχνίδι που το έχουμε αγαπήσει πολύ τόσα χρόνια τώρα και κάτι μου λέει ότι θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεσχεση με το ρουκ ζουκ του mega είναι πολύ αυστηροί οι κανόνες στο ρουκ ζουκ του αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε είχαμε ΠΑΣΟΚ και έδιναν λεφτά αβέρτα, μέχρι και το κοινό στα τηλεπαιχνίδια έπαιρνε μεροκάματο. Τώρα κανένα 1000αρικο ανά επεισοδιο δια 5 άτομα και έξω από την πόρτα

      Διαγραφή
    2. Μονο ο τροχος της τυχης δινει λεφτα σε καθε επεισοδιο. Το chase λιγα να τα μοιραστουν και αν τα κερδισουν, το shopping star 1000 τη βδομάδα, το still standing συνηθως χανεις. Μονο ο μονομαχος εδινε λεφτα. Το 5χ5 επισης έδινε ενα χιλιαρικο δια 5

      Διαγραφή

    3. Και ο Εκατομμυριουχος δινει λεφτα σχεδον σε καθε επεισοδιο,αφου ειναι πολυ σπανιο να χασει κανεις πριν την 5η ερωτηση και να φυγει με αδεια χερια.

      Στον Μονομαχο στα περισσοτερα επεισοδια ο παικτης/παικτρια δεν επαιρνε τιποτε και οτι ειχε μεινει το μοιραζοταν οι αντιπαλοι,αφου με μια λαθος απαντηση εχανες και δεν υπηρχε ουτε εγγυημενο "μαξιλαρακι" ουτε δυνατοτητα να σταματησει κανεις και να παρει οτι ειχε κερδισει μεχει στιγμης.Το να καταφερει κανεις να τουε φαει ολους ηταν σπανιο,συνεβαινε περιπου μια φορα στα 10 επεισοδια.

      Διαγραφή
    4. Ο εκατομμυριουχος έχει πολύ αργή ροή κάθε ερώτηση διαρκεί πολύ ώρα και καταντάει βαρετό

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com