Ticker

10/recent/ticker-posts

Αρχελάου 5: Το αστρονομικό κόστος του κάθε επεισοδίου



 Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» έρχεται να μας χαρίσει άφθονο γέλιο. Πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο της σειράς;

Έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατοι χαρακτήρες και φρέσκια σκηνοθετική ματιά από τους Φωτεινή Κοτρώτση, Λήδα Βαρτζιώτη και Δημήτρη Τσακαλέα, θα παρακολουθούμε καθημερινά από τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Ναταλία Δραγούμη, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη, η Άλκηστις Ζιρώ, η Βάσω Καβαλιεράτου, ο Γιάννης Καράμπαμπας, ο Χρήστος Κοντογεώργης, ο Χάρης Χιώτης και, φυσικά, ο Δημήτρης Πιατάς και η Μαίρη Σταυρακέλλη, καθώς και άλλοι εξαιρετικοί ηθοποιοί συνθέτουν το all cast- της σειράς, δημιουργώντας καθημερινά ένα εξαιρετικό κλίμα στα γυρίσματα, με τα πειράγματα και τ’ αστεία τους.

Πόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο της σειράς «Αρχελάου 5»

Για την κωμική σειρά της ΕΡΤ, δεσμεύτηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Από το Υπουργείο Οικονομικών, εγκρίθηκαν, όπως διαβάζουμε και στο Tv24, 3.624.463 ευρώ. Aξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για εξωτερική παραγωγή, που έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής “Αργοναύτες”.

Το σύνολο των επεισοδίων θα είναι 80. Το κάθε επεισόδιο της σειράς, κοστίζει 45.305, 78 ευρώ. Η απόφαση πάρθηκε από την πλειονότητα του ΔΣ της ΕΡΤ, ενώ πάρθηκε η απόφαση που λέει ότι μετά από την προβολή των 20 επεισοδίων, η ΕΡΤ έχει το δικαίωμα να αναθέσει στην εταιρεία παραγωγής 80 επιπλέον επεισόδια.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Πληρώστε κορόιδα να μάθετε να μην πηγαίνετε παραλία στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλαδα χωρα του φωτος

      Διαγραφή
    2. Ναι λες και με άλλη κυβέρνηση θα γινόταν κάτι διαφορετικό. Ανέκαθεν το κρατικό κανάλι έπαιζε ρόλο κυβερνητικού παραμάγαζου.

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι τόσο μεγάλο το κόστος. Τις καλές εποχές ένα εβδομαδιαίο επεισόδιο κόστιζε πάνω από 100.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό είναι αυτό αλλά οι καλές εποχές έχουν περάσει για όλους και είναι πρόκληση για τον κόσμο να διαβάζει αυτά τα ποσά. Λίγες μέρες πριν κάηκαν περιουσίες άνθρωποι έμειναν χωρίς τίποτα και τους δίνουν ψίχουλα θα μου πείτε τί φταίνε οι δημιουργοί σειρών και οι λοιποί που δουλεύουν εκεί δε φταίνε αλλά είναι κάπως τώρα να βλέπεις τα ποσά αυτά για να γίνουν σειρές στη δημόσια τηλεόραση όταν έξω έχουν πετάξει οι τιμές κόσμος έχει μείνει χωρίς τίποτα και σου λένε πως δεν υπάρχουν λεφτά για να δώσουν κάτι περισσότερο.

      Διαγραφή
    2. Νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σας, αγαπητέ 10:40.

      Διαγραφή
  3. Συμπαραγωγός ο πατέρας της τεννίστριας, πρώην διανομέας τουρκικών σειρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντυπωση μου κανει τετοιο κοστος.Φαινεται τερμα φτηνιαρικη σειρα,γυρισμενη εξόλοκληρου σε 2-3 σταθερα σκηνικα σε πλατω,με ελαχιστα εως καθολου εξωτερικα γυρισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω θα σκίσει η σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com