Ticker

10/recent/ticker-posts

Υπάρχουν θεματάκια στο στήσιμο του πρωινού του ΑΝΤ1 για το ΣΚ. Που εμπλέκεται η Μπέττυ Μαγγίρα;


Μπορεί να μην έχει υπάρξει ανακοίνωση για τα άτομα που θα παρελάσουν απο την νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 το ΣΚ τον Σεπτέμβριο , αλλά μαθαίνω ότι υπάρχουν θεματάκια αρκετά και στην χημεία των προσώπων αλλά και το πως έχει περάσει προς τα media αυτή η σύμπραξη Πάτρα - Πανόπουλου - Καμπούρη - Μακρίδη και όλων αυτών των προσώπων που διαβάζουμε καθημερινά ότι θα συνθέσουν αυτό το team. Αυτό που είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι οτι ο ΑΝΤ1 έκανε κρούση στην Μπέττυ Μαγγίρα και ζήτησε να κάνει δεύτερες σκέψεις και το αν θα ήθελε σύμπραξη σ αυτό το κόνσεπτ και μάλιστα μέσα στις κουβέντες που έκανε ως επαγγελματίας άκουσε και την φράση " ας είσαι σε μια αναμονή ".

Είναι μια εξέλιξη που σίγουρα δείχνει την υπάρχουσα κατάσταση και την προσπάθεια που γίνεται -ενώ μπήκε ο Αύγουστος - να στηθεί ένα νέο πρότζεκτ με πολλά άτομα που θα έχει ενημέρωση και ψυχαγωγία... Δεν φαίνεται πάντως η Μπέττυ να έχει διάθεση να συζητήσει με το κανάλι μετά απο την απότομη και άδικη όπως έχω πει κατα την γνώμη μου διακοπή της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Πηγή: newspistol.gr

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Τώρα ζητάνε την Μαγγιρα πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε για την καλύτερη απόδειξη πως για το πρωινό του ΣΚ στον ΑΝΤ1 δεν ξέρουν τί κάνουν και πάνε με βάρκα την ελπίδα και όπου τους βγάλει. Αν πετύχει αυτό που σχεδιάζουν θα μιλάμε για θαύμα. Και με τίποτα δεν πιστεύω πως θα δεχτεί η Μαγγίρα να επιστρέψει και μάλιστα σε κάτι τέτοιο. Θα εκπλαγώ πολύ αν δεχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μαγγίρα απέτυχε σε Open και ANT1.
    Ο ΑΝΤ1 τώρα πάει να φτιάξει μια εκπομπή για να ικανοποιήσει το περιβάλλον Κασσελάκη, αλλά δεν θα τραβήξει, φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλά νούμερα είχε για open με τέτοιο ανταγωνισμό και στο open που ο μέσος ρου όρος ήταν χαμηλός

      Διαγραφή
  4. Κάποιος στον ΑΝΤ1 ξύπνησε και κατάλαβε πως αυτό το τερατούργημα που πάνε να φτιάξουν δεν τσουλάει; Ποιος είδε τον Πανόπουλο και σκέφτηκε να τον κάνει κεντρικό παρουσιαστή ανταγωνιστικής ζώνης; Ο ίδιος που σκέφτηκε να τον κάνει ευρωβουλευτή μάλλον. Η Μπέττυ ήταν πάντα αξιοπρεπής, αν τιθασεύσει λίγο το καμιά φορά κουραστικό θεατράλε και έχει μια σωστή ομάδα γύρω της, θα είναι η καλύτερη από τις πρωινατζούδες. Έπειτα ο Λιάγκας δεν είναι Παπαδάκης, θέμα χρόνου να ξεφουσκώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτως. Η Μπεττυ έπρεπε να μεινει αλλα μαλλον δε θα ηθελε να μοιραζεται εκπομπή με Πατρα και Ουγγαρεζο οπως λεγανε κ γι αυτο εφυγε. Παντως πιο χαλια θα παει σε νούμερα αυτό το εκτρωμα με Πατρα και Πανοπουλο απο την περσινη Μαγγιρα. Ας το καταλαβουν οσο ειναι νωρις να μην ξοδεψουν τζαμπα λεφτα σε στουντιο

      Διαγραφή
  5. Όλοι λένε «δώστε τόπο στα νιάτα» , «φτάνει πια Μενεγακη, Σκορδά, Παπαδάκης» κλπ . Ένα κανάλι αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία σε ένα νέο παιδί όπως ο Πανόπουλος και οι υπέρμαχοι των νιάτων διαφωνούν. Στη τελική αφήστε το να αποτύχει. Ούτε μερίδιο θα πάρει κανεις μας, ούτε τίποτα. Αφήστε νέα άτομα να αναδειχθούν. Φέρτε νέο κόσμο στην τηλεόραση. Ως ποτε θα τρώμε 6 ώρες τη μέρα στη μάπα τον Αρναούτογλου, τον Λιάγκα, την Μενεγακη, τον Παπαδάκη και άλλους τόσους που βρίσκονται στη τηλεόραση 150 χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πανόπουλος θα τα κάνει όλα αυτά;

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ αλλά Πατρας-Πανοπουλος σου φαίνεται καλή ιδεα;

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com