Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτή είναι η νέα στρατηγική για τον ΑΝΤ1

 


Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ θα προβάλλονται τη νέα σεζόν οι σειρές που ετοιμάζει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Στόχος είναι να αξιοποιηθούν πλήρως τα νέα προγράμματα, με βάση και το πετυχημένο παράδειγμα με τις «Ψυχοκόρες», οι οποίες ξεκίνησαν από την υπηρεσία ΑΝΤ1+, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις, και στη συνέχεια έκαναν αίσθηση όταν μεταδόθηκαν από τον ελεύθερο ΑΝΤ1.

Πηγή: typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. Οι περισσότερες σειρές του ΑΝΤ1+ έκαναν μονοψήφια.
    Οι Ψυχοκόρες έπαιξαν χωρίς ανταγωνισμό και είναι μια σειρά που κάποτε δεν θα έπαιρνε έγκριση για να βγει.
    Αναφέρομαι στην εποχή της 30λεπτης κωμωδίας και του 40-50λεπτου δράματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε οι Ψυχοκόρες, ούτε η Μάγισσα, ούτε οι Παγιδευμένοι έκαναν μονοψήφια και οι Ψυχοκόρες είχαν απέναντί Σασμό, Μάστερ Σεφ, Γη της Ελιάς και Survivor. Τι ναρκωτικά παίρνετε παρακαλώ;

      Διαγραφή
    2. 11:35 Τι έκανε λέει; Δεν έκαναν μονοψήφια οι Παγιδευμένοι;;; Μα ίσα ίσα, ήταν ελάχιστες οι φορές που πέρασε την βάση πέρσι και έκανε μονίμως μονοψήφια!! Εσύ τι ναρκωτικά παίρνεις;

      Διαγραφή
    3. @ 11:35
      Οι Ψυχοκόρες έπαιζαν απέναντι σε πεθαμένο Survivor και Σασμό.
      Η Ελιά έχει πρόβλημα στο δυναμικό.
      Οι Παγιδευμένοι έκαναν μονοψήφια από την πρώτη σεζόν.
      Η Μάγισσα δεν έσκισε κιόλας.
      Καλή αποτοξίνωση!

      Διαγραφή
  2. Στρατηγική και Ant1 δεν πάνε μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ant1+ ανέβασε τα πρώτα 100 επεισόδια της Λάμψης.Αυτό πιστεύω θα τσιμπήσει καλύτερα συνδρομητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πληρώσουν για να δουν Λάμψη;;; Αυτό καταντάει ανωμαλία!

      Διαγραφή
    2. Προσωπικά αν είχαν 90s σειρές που δεν υπάρχουν κάπου ανεβασμένες και είναι δυσεύρετες προσωπικά θα πλήρωνα συνδρομή για να τις παρακολουθήσω

      Διαγραφή
  4. Να κοιτάξει να κάνει συμφωνίες για τα cosmote sport και τα novasports.
    Και η Vodafone TV θα τα βάλει κάποια στιγμή, είναι σε διαπραγματεύσεις με nova και cosmote.
    Κανείς δεν πρόκειται να βάλει το χέρι στη τσέπη για ελληνικές σειρές. Υπάρχουν αρκετές για να δει στην ελεύθερη τηλεόραση και μέσω cosmote και nova μπορεί με το replay μπορεί να τις δει και χωρίς διαφημίσεις, να τις προσπερνάει.
    Συνδρομητές στο νέο κοινό φέρνουν οι ξένες σειρές και ταινίες και ο μεγάλος κράχτης συνδρομητών είναι τα αθλητικά.
    Ο ANT1 ζει στο κόσμο του αν πιστεύει ότι θα πληρώνει ο κόσμος για να βλέπει κάποιες ελληνικές σειρές σε πρώτη μετάδοση.
    Και να αφήσει τις βλακείες και να ζητήσει να μπeiξανά στη nova ο Ant1. Και να ξεχάσει τρομάρα του ότι θα του πληρώνει η nova για τον Ant1 εκατομμύρια ευρώ, κυριολεκτικά είναι στη κοσμάρα τους οι άνθρωποι. Χάνει τηλεθεατές που βλέπουν τηλεόραση μέσω της nova.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ακριβώς εννοεί?Θα παίζουν όλες οι νέες σειρες πρώτα στον ant1+ και μετα απο μήνες στον κανονικό ant1?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το κάνει αυτό τα νούμερα του αντ1 σε τηλεθεαση θα μειωθούν δραματικά

      Διαγραφή
  6. 7.51
    Όντως ανεβασε επεισόδια της λάμψης ο αντ1+;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:02 μ.μ. Ναι αν μπεις στο site έχουν ανεβάσει τα πρώτα 100 αλλά χρειαζετε συνδρομή ant1+ για να τα παρακολουθήσεις

      Διαγραφή
  7. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Αντ1 είναι να αγοράσεις τα δικαιώματα από τα καρτούν που έβαζε παλιά και να τα ανεβάσει στο ant1+ εκεί θα τσιμπήσει συνδρομές ή να επενδύσει σε περιεχόμενο που δεν υπάρχει σε άλλες πλατφόρμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα 90s παιδικά που είχε το Mega είναι διαθέσιμα στο Disney+. Το Mega είχε τα παιδικά της Disney. Τα 90s παιδικά του Αντ1 ήταν της Warner στη πλειοψηφία τους. Είχε και κάποια από Universal και Paramount. Το θέμα δεν είναι μόνο αν τα θέλει ο Ant1 σήμερα, το θέμα είναι και αν είναι διατεθειμένη να δώσει τα δικαιώματα η Warner. Το πιο πιθανό να τα δούμε ξανά όταν να γίνει διαθέσιμο το Max και στην Ελλάδα. Πιο πιθανό να τα δούμε εκεί όταν επεκταθεί η υπηρεσία της Warner κι εδώ.

      Διαγραφή
  8. Σιγά την πλατφόρμα που αξίζει να πληρώνεις κιόλας! Μην τρελαθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέξυπνο ναι. Να ανεβάζει τα επεισόδια νωρίτερα και να κυκλοφορούν βιντεακια στο τικ τοκ από σποιλερ (παγιδευμενοι) ή ολόκληρα επεισόδια (μάγισσα που το φινάλε έπαιξε νωρίτερα στο τικ τοκ). Απορώ ποιος πανέξυπνος παίρνει και μισθό διευθυντή και έχει καταντήσει τον αντ1 εκτός από αψυχολόγητο κανάλι και τρίτο τέταρτο σε κατάταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι αυτοί οι κύριοι γιατί τόσο μένος και πικρία για τον ΑΝΤ1; μπορεί κάποιος να μου πει; δε βλέπω για κανένα άλλο κανάλι να βγάζουν τόσο μίσος. Αλλά είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας. Καλύτερα να βλέπετε ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ (αλήθεια γιατί για εδώ δε λέτε κάτι;) που πάει για τέταρτη σεζόν και για να το κρατήσουν τους έχουν χωρίσει όλους και τους έχουν πάει όλους στο νοσοκομείο , άσε που όλες οι σπείρες μαζεύτηκαν στη Μάνη. Ντροπή....υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Αλλά που να την καταλάβετε εσείς. Για εσάς το τι κάνει ο ΑΝΤ1 είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον ΑΝΤ1 είναι η ανάρτηση, άρα γι' αυτόν σχολιάζουμε. Να πούμε για την Ελιά κάτω από ανάρτηση που είναι για τον ΑΝΤ1; Αλήθεια εσύ γιατί τόση πίκρα που λέμε για τον ΑΝΤ1??

      Διαγραφή
  11. Το ξέρω ότι είναι για τον ΑΝΤ1 η ανάρτηση, άσε τις εξυπνάδες. Δεν είναι πρώτη φορά που που η ανάρτηση έχει άλλο θέμα και τα σχόλια από κάτω είναι πολλά και διάφορα .Όσον αφορά τον ΑΝΤ1 ούτε έχω κανένα συμφέρον να υποστηρίξω, ούτε δικηγόρος του σταθμού είμαι, απλά βλέπω το άδικο να τα έχουν όλοι με ένα σταθμό που στο κάτω-κάτω δεν τους φταίει σε κάτι ,αν θέλετε δεν παρακολουθείται. Όχι όμως οι άλλοι σταθμοί να είναι στο απυρόβλητο λες και τα έχουν όλα καλώς καμωμένα. Γι αυτό ανέφερα το παράδειγμα της Ελιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες καλέ που γίνεται μόνο με τον ΑΝΤ1 αυτό...χαμός γίνεται με τα σχόλια που κράζουν τον ΣΚΑΙ και το OPEN. Εκεί όμως δεν σε είδα να πετάγεσαι για να κάνεις παραπονάκια...μόνο το καημενούλι το ANT1 αδικείται...

      Διαγραφή
  12. Γιατί τι έχει η γη της ελιάς; Μια χαρά σειρά είναι και ο κόσμος την έχει αγαπήσει γι’ αυτό και πάει για 4η χρονιά. Μάλλον θα είσαι από εκείνους που έλεγαν ότι θα ξεριζωθεί από την πρώτη χρονιά. Δεν πειράζει. Ξύδι και εσύ και το αγαπημένο σου καναλάκι που προσπαθεί να την ξεριζώσει και τρώει τα μούτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com