Ticker

10/recent/ticker-posts

Διέρρευσαν οι μηνιαίοι μισθοί: 16.000 η Μελέτη από το MEGA ΚΑΙ 11.000 ευρώ ο Αυτιάς από τον ΣΚΑΙ

 


Τα χρήματα που έλαβαν από επαγγελματικές δραστηριότητες τα τελευταία τρία χρόνια, πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους στο Ευρωκοινοβούλιο, γνωστοποίησαν με υπεύθυνες δηλώσεις που υπέγραψαν όλοι οι νέοι ευρωβουλευτές.

Και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι περιπτώσεις του Γιώργου Αυτιά και της Ελεωνόρας Μελέτη, οι οποίοι δεν είχαν μέχρι πρότινος καμία σχέση με την πολιτική. Άλλωστε εργάζονταν ως δημοσιογράφοι – παρουσιαστές στον ΣΚΑΪ και στο Mega, αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Αυτιάς λάμβανε από τον ΣΚΑΪ το ποσό των 11.000 μηνιαίως κι άλλα 50 ευρώ την ώρα από το ΙΕΚ Όμηρος, στο οποίο εργαζόταν ως καθηγητής σε τμήματα δημοσιογραφίας.

Η Ελεωνόρα Μελέτη έπαινε από το Mega 16.000 ευρώ τον μήνα, ενώ δήλωσε επίσης 38.500 ευρώ έσοδα από συγγραφή βιβλίου κι άλλα 130.000 ευρώ από συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (από το 2021 έως τον Ιούνιο του 2024)

Ο, δε, Δημήτρης Τσιόδρας, ως διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Κυβέρνησης έπαιρνε 2.880 ευρώ τον μήνα.

Πηγή: dailymedia

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. 16.000 ευρώ το μήνα η Μελέτη στο Mega. Επί δέκα μήνες τη σεζόν που διαρκούσε η εκπομπή και επί τρία χρόνια = 480.000 ευρώ. Συν 130.000 ευρώ από διαφημίσεις στο insta συν 40.000 από τα έσοδα του βιβλίου της = 650.000 ευρώ σε μια 3ετία.

    Και όλα αυτά ενώ εδώ και πάνω από μία δεκαετία ότι παρουσίαζε κινούνταν κατά βάση σε μονοψήφια τηλεθέαση.

    Το παν λοιπόν είναι να χτίσεις όνομα στη showbiz και μετά να το διατηρείς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και μετά αν είναι κατεβαίνεις υποψήφιος και για Ευρωβουλή με την επωνυμία που έχεις κερδίσει στην tv και καβατζώθηκες.

    ΥΓ... Δεν τα γράφω αυτά με οποιαδήποτε δόση κριτικής αλλά περισσότερο σαν διαπίστωση της πραγματικότητας. Μια χαρά. Αφού της τα έδιναν, μαγκιά της που τα πήρε. Κι αφού την ψήφισαν για Ευρωβουλή καλά έκανε και πήγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 16.000€ το μήνα και έκανε μέχρι 5% από τον Απρίλιο του 2022 (1η σεζόν της εκπομπής), όλη τη 2η σεζόν και όλη την 3η σεζόν της εκπομπής. Πόσα να παίρνουν άραγε Λιάγκας, Τσιμτσιλή που κάνουν όντως νούμερα;

    Επίσης ο Αυτιάς 12 χρόνια στον ΣΚΑΪ, να κάνει αυτά τα καραγκιοζ@@@@ και να τον κράζει ο ντουνιάς, να γλύφει όλους τους μπλε μόνο για 11.000€;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρηστίδου, οι Χασαπόπουλος-Βούλγαρη και ο Ευαγγελάτος που κάνουν όντως νούμερα στο MEGA πόσα παίρνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα παίρνουν Μπάρκα, Μενεγάκη και Μπεκατώρου από Mega αν έπαιρνε η Μελέτη τόσα πολλά...

      Υ.Γ.: Η Χρηστίδου (και η Καινούργιου) πληρώνονται και από Barking και από Mega (ξεχωριστά) διπλό μισθό. Το έγραψαν και τα site του Κοκλώνη όταν ανανέωσαν.

      Διαγραφή
  4. Ο Αναδιώτης πήρε 90.000€ από το Celebrity του ΣΚΑΪ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτώχεια καταραμένη. Και κάποιοι παραπονιούνται πως έχουν μειωθεί τα λεφτά στην τηλεόραση. Που ισχύει σίγουρα δεν το συζητώ καν αλλά 11.000 ευρώ και 16.000 ευρώ το μήνα για μια εκπομπή στην τηλεόραση!!! Και διαμαρτύρονται κιόλας όταν άλλοι παίρνουν 800 ευρώ το μήνα!!! Έλα τώρα!!! Αμ τ' άλλο;;; 130.000 ευρώ από τα social για διαφημίσεις!!!! Ζαλίζουν τα ποσά αυτά αλλά έτσι καταλαβαίνεις γιατί στρέφονται πολλοί εκεί και γιατί κάποιοι πλέον δε νοιάζονται να είναι στην τηλεόραση. Αν δικτυωθούν στα social τελείωσε. Αν διαχειριστείς σωστά τα λεφτά θα δώσεις και στα δισέγγονα σου και αυτά δε χρειάζεται καν να δουλέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά απορούμε γιατί τα νέα παιδιά είναι έτσι όπως είναι. Χαζεμένα στα σοσιαλ και με μυαλό αμοιβάδας χωρις καμία όρεξη για καλλιέργεια του νου. Βλέπουν δέκα τέτοια νούμερα-ανθυποσελέμπριτις τύπου μελετη, τύπου τουνη και πολλά άλλα να βγάζουν χιλιάρικα για πλάκα και σου λένε θα διαβάσω εγώ? Θα γίνω και γω νούμερο στο τικ τοκ και ποιος ξέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοια πόσα θα δικαιολογούνταν για πρόσωπα όπως ο Κανάκης, ο Χατζηνικολάου ή η Μακρυπούλια, σε καμία περίπτωση όμως για τους παραπάνω. Υπερεκτιμημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 130000 apo Instagram η Μελέτη; Δηλαδή η Μενεγάκη, ο Πετρετζίκης και η Οικονομακου που είναι δυνατοί με εκατομμύρια φολοουρες πόσα βγάζουν; Καιρός ένα τμήμα του ΣΔΟΕ να ασχοληθεί μόνο με τους influencers. Αλήθεια πόσο % να πάει η φορολογία από influencing?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 16.000 και έκανε 5%. Αυτές είναι δουλειές αλι από εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κορόιδο πιάστηκε η γιαλαντζι Μενεγάκη ,Σκορδά αν αληθεύει ότι έκλεισε με πολύ λίγα χρήματα στο Μέγκα;🤣🤣🤣🤣Με 3% τηλεθέαση η Σκορδά ίσως και να πληρώνει για να έχει εκπομπή🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com