Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (25/8/2024)



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

 


Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Μονοψήφια μετά τις 22:30 για το mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε σήμερα επιστρέφουν με το παρά πέντε μπας κι τους σώσει για να δούμε τι θα κάνουν σόι σου vs παρά πέντε κόντρα απέναντι. Αυτά θα βλέπουμε μέχρι να αρχίσει το νέο πρόγραμμα των καναλιών στα τέλη Σεπτέμβρη

      Διαγραφή
  2. Το OPEN στο 20:00-22:00 έκανε τα υψηλότερα ποσοστά της ημέρας με 7% και 8% με τη βιντεοταινία ΣΩΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ με τη Μαρία Ιωαννίδου, τον Σωτήρη Μουστάκα και τη Τζούλια Μπάρκα.

    Κάθε βράδυ προβάλλει σπάνιες βιντεοταινίες της εταιρίας ATHENS FILM (εταιρία βιντεοταινιών που λειτούργησε μόνο από το 1987 μέχρι το 1988 με πρωταγωνιστές κυρίως τη Μαρία Ιωαννίδου και τον Σωτήρη Μουστάκα) οι οποίες δεν έχουν ξαναπαίξει τηλεοπτικά ενώ δεν υπάρχουν καν στο youtube. Το περίεργο είναι πως κάποιες από αυτές τις αλλάζει εντελώς τον τίτλο.

    Για παράδειγμα η χθεσινή είχε πρωτότυπο τίτλο στο retroDB Σκοτώστε τις γυναίκες μου, ενώ στις πληροφορίες του προγράμματος δεν υπάρχει καθόλου περιγραφή των ταινιών ή του καστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί έπρεπε το μεγκα να κόψει το παρα πέντε και τα μαύρα μεσάνυχτα τον καιρό που ο κόσμος ειναι διακοπές και το βαζει τωρα που ξαναγυρίζει; Λες και δε θα ξαναεβλεπε ο κόσμος το παραπεντε δευτερη φορά το καλοκαιρι σε λουπα. Εδω βλεπουν το σόι σου και δεν έχουν βαρεθεί τις τσιρίδες της Λυδίας. Απορώ που την βρίσκουν τη διασκέδαση.
    Ο Αντ1 επισης έχει τοσες παλιες σειρές που δεν ξέρουμε οτι υπήρχαν. Πχ ανακάλυψα μία με τον Δαδακαρίδη και την Ματικα που και καλά μισιοντουσαν και μια με τη Φιλινη και τον Γαρδέλη. Ο Κανονιέρης και η Βεντέτα. Αυτες οι σειρές γιατί δεν παίζουν τα πρωινά πολύ νωρίς αν θες να δεις κατι που δεν το έχεις ξαναδει και παίζουν μονιμα Συμμαθητές και Καρμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με τον Δαδακαρίδη και τη Ματίκα (Πάρης και Ελένη) κόπηκε ξαφνικά στο 9ο επεισόδιο το 2008 επειδή έκανε 5%. Γι' αυτό με τη Φιλίνη και τον Γαρδέλη ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε πει πως ντρέπεται του συμμετείχε γιατί το όλο αποτελέσματα ήταν εντελώς trash βιντεοκασέτα. Η εικόνα επίσης είναι θολή και δεν φαίνεται τίποτα καθαρά. Λες και μπήκε στη χλωρίνη.

      Διαγραφή
    2. Εμένα προσωπικά το παρης και Ελένη μου αρέσει σαν σειρά και δεν με πειράζει που είναι 10 επεισόδια ούτε ότι είχε χαμηλή τηλεθέαση.Πρεπει να είχε καμία σειρά του πολύ αγαπημένη γι αυτό είχε κοπεί

      Διαγραφή
    3. 2:26 μ.μ. Νομίζω έπαιζε απέναντι από την πολυκατοικία

      Διαγραφή
    4. Το Πάρης και Ελένη δεν έχει καν φινάλε. Πετσοκόπηκε, δεν σταμάτησε απλά, γιατί η τηλεθέαση έκανε παγερά μονοψήφια. Ναι, έπαιζε απέναντι από την Πολυκατοικία που εκείνη η πρώτη σεζόν έκανε 60% χαρακτηρίζοντας την το σήριαλ φαινόμενο της χρονιάς (2008-09). Συγκεκριμένα εκείνη τη σεζόν τα νούμερα της ήταν ακόμη υψηλότερα και από αυτά των δεύτερων σεζόν των σειρών Μαύρα Μεσάνυχτα, Ευτυχισμένοι Μαζί και Λατρεμένοι μου Γείτονες.
      Γι' αυτό πήγε και 2η και 3η σεζόν τότε.

      Διαγραφή
    5. Υποθέτω πως το Mega επαναφέρει τώρα το Παρα Πέντε και τα Μάυρα Μεσάνυχτα προκειμένου να δώσει ένα προβάδισμα στα επεισόδια του 50-50 (γι' αυτό και τα διπλά επεισόδια) και να ολοκληρωθούν την ίδια περίοδο. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Τώρα όσον αφορά στον ΑΝΤ1, υπάρχουν κι άλλες που δεν εχουν επαναπροβληθεί.

      Διαγραφή
  4. Πολύ υψηλά νούμερα το σκαι το πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com