Ticker

10/recent/ticker-posts

Tempting Fortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality


 Το Tempting Fortune έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ που βγήκε πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Το Tempting Fortune, το πιο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας έρχεται το φθινόπωρο στην Ελλάδα, μέσα από την τηλεοπτική οθόνη του ΣΚΑΪ και υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο δελεαστικές προκλήσεις.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του αναλαμβάνει να παρουσιάσει το πιο καινοτόμο reality show – ένα show που συνδυάζει την περιπέτεια με τη στρατηγική, την αντοχή με την πρόκληση… Επιτυχημένος ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου, σκηνοθέτης και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, ο Γιάννης, άνθρωπος με χιούμορ και διεισδυτική ματιά στα πράγματα, θα βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο Tempting Fortune.

12 διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ. Θα προχωρήσουν βήμα βήμα και θα συναντήσουν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά τους. Κυρίως θα αντιμετωπίσουν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να «αγοράσουν» αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά. Οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση. Θα υποκύψουν στον πειρασμό ή θα αντισταθούν;

Δημοσίευση σχολίου

70 Σχόλια

  1. Δε μένει ποτέ χωρίς δουλειά ο Γιαννάκης. Προβλέπω νέο I Am A Celebrity.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο κουραστικό τρέιλερ, υπνηλία με έπισαε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είχε προβληθεί στον ANT1 τον Οκτώβριο του 2007 ως THE LAST PASSENGER και κόπηκε στο 5ο επεισόδιο ενώ είχε γυρίσει πολλά επεισόδια.

    Ο ΑΝΤ1 βλέποντας την επιτυχία του Survivor στο Mega, αποφάσισε να μιμηθεί ως συνήθως και να κάνει ακριβό reality επιβίωσης. Παρουσιαστή είχε τον Γεωργαντά, μεταγραφή από το Όμορφο Κόσμο, και μία από τους παίκτες ήταν το 18χρονο μοντέλο τότε Πετρούλα Κωστίδου. Η τοποθεσία ήταν κάπου εξωτικά στον Αμαζόνιο, ενώ δεν υπήρξε ποτέ νικητής γιατί η εκπομπή κόπηκε τον πρώτο μήνα προβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΑΜΕΣΩΣ. Go Straight λεγόταν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη από τον Όμορφο Κόσμο. Όλα τα υπόλοιπα ισχύουν. Υπάρχει ένα μικρό απόσπασμα στο yt με την Πετρούλα μέσα στη ζούγκλα να φωνάζει και να βρίζει.

      Διαγραφή
  4. Πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν έκανε μονοψήφια ο Τσιμιτσέλης;
    Δεν μπορούν όλα να κρυφτούν κάτω από το χαλί.
    Όπως και το να δουλεύουν πάντα οι ίδιοι σε όλα τα πόστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρουσίαζε για καιρό παιχνίδια στην Κύπρο και για να τον επέλεγαν μάλλον καλά νούμερα έκανε

      Διαγραφή
    2. Παρουσιάζε το παίζουμε Κυπριακά με την Βασιλική Χατζιαδάμου είχε πολύ καλά νούμερα

      Διαγραφή
  5. Asia Express από τα lidl..Καλύτερα ο Τούρκος να έφερνε το La Isla (κατά κόσμον Nomads), του οποίου έχει ήδη τα δικαιώματα για ΗΠΑ & Μεξικό. Είναι πιο δυναμικό και περιπετειώδες παιχνίδι, ε σύγκριση με το exathlon & αυτό εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω προσδοκιες απ το tempting fortune αλλά είχα κι απ το asia express κι ουτε κι εκεινο μ αρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θυμάστε το τηλεπαιχνίδι "Ποιος Ρωτάει;" με τη Ζαρίφη, που πήγε άπατο στο Open;
    Θα το παρουσιάσει φέτος στον Alpha Κύπρου ο Τσιμιτσέλης!
    Τι ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε εντάξει. Είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις Τσιμιτσέλη με την κυπριακή τηλεόραση. Τα χρόνια της κρίσης εδώ (2010-2014), στην Κύπρο παρουσίαζε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στο κρατικό ΡΙΚ ενώ ταυτόχρονα πρωταγωνιστούσε και σε σαπουνόπερες του ίδιου σταθμού.

      Διαγραφή
    2. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Διπλοθεσιτης ο Τσιμιτσελης ε; Και παιχνιδι στην Κύπρο που νομίζω εχει ξαναπαρουσιασει εκει και ριάλιτι στον Ατζουν. Να μας πεις αν θα έχει επιτυχια.

      Διαγραφή
  8. Μα τι κακία είναι αυτή για τον Τσιμιτσέλη; Το ψωμί σας τρώει; Εσείς αν σας προτείνουν καλοπληρωμένες, νόμιμες και αξιοπρεπείς δουλειές σε Ελλάδα, Κύπρο ή αλλού να πείτε «συγγνώμη όχι αλλά εγώ κάνω μόνο μονοψήφια, ψάξτε αλλού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα! Και να 'ταν μόνο για τον Τσιμιτσέλη. Είναι γενικότερο φαινόμενο η χολή στα σχόλια προς πάσα κατεύθυνση και για όλα τα πρόσωπα ανεξαρτήτως. Αυτοί εδώ πέρα κάνουν σαν να φλέγονται να καταστρέψουν καριέρες. Ευτυχώς που δεν είναι στο χέρι τους!!

      Διαγραφή
    2. Παραδεχεσαι ομως οτι ο Τσιμιτσελης θα κάνει μονοψηφια. Ενω αν έβρισκαν κάποιον άλλο που τράβαγε το κοινό λιγο πιο ωραίο, όχι τοσο ξινό κάποιον σαν τον Λιανο, τότε ισως πηγαινε καλυτερα.

      Διαγραφή
    3. 2:25 δεν ξέρουμε αν ΘΑ κάνει μονοψήφια. Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις και η μαγική σου σφαίρα.

      Διαγραφή
    4. O προηγουμενος απο σενα που υπερασπιστηκε Τσιμιτσέλη είπε επι λέξη «συγγνώμη όχι αλλά εγώ κάνω μόνο μονοψήφια, ψάξτε αλλού», δηλαδη οτι αυτο δε θα το έλεγε ο Τσιμιτσελης.
      Δεν προδικάζουμε αλλα αν κάνεις μια βολτα απ τα σοσιαλ θα καταλάβεις οτι δεν είναι αγαπητος. Θεωρείται ατάλαντος που καθε χρονο εχει δουλεια επειδη εχει την εμφανιση του ουτε πολυ άσχημου ούτε πολυ ομορφου, ουτε ψηλού ουτε κοντού. Βασικά θεωρειται μεσος άνθρωπος και ετσι τον βαζουν σε καστινγκ.
      Θα δουμε αν θα παει καλά. Εμενα το κονσεπτ μ αρεσει αλλα μου άρεσε σαν κονσεπτ και το asia expess αλλα δεν άντεχα ούτε το καστινγκ ούτε τον Πολυχρονιδηη οποτε ειδα μονο το πρωτο επεισοδιο. Δεν πιστεύω οτι θα παει καλά αν και θα το ήθελα γιατί δεν αντέχω πια την μυθοπλασία που τν εχουν αναγαγει σε κατι φοβερο ενω τα σίριαλ είναι φτηνιάρικα γυρισμένα σε στουντιο.

      Διαγραφή
    5. Σορρυ αλλα πέρσι οι Πανθεοι έκαναν μονοψήφια και το survivor τελειωσε τον τελευταιο μήνα με 10%. Το πιθανοτερο ειναι να κάνει μεχρι 8

      Διαγραφή
    6. 1:31 δηλαδή εσύ αν έκανες μονοψήφια (όπως ο Τσιμιτσέλης) και σου πρότειναν καλές δουλειές θα έλεγες «συγνώμη όχι, εγώ κάνω μονοψήφια, κλπ». Εγώ αυτό κατάλαβα, δηλαδή ότι κανείς δεν θα αρνιόταν προτάσεις, ούτε κι εσείς οπότε ποιο το πρόβλημά σου που ο Τσιμιτσέλης έχει δουλειά;

      Διαγραφή
    7. Τα σοσιαλ δεν είναι όλος ο κόσμος.Και οχι δεν είναι αντιπαθής σε όλους.Θεωρω πως έχει την ατάκα είναι ετοιμόλογος και γενικά όταν κάτι δεν παει καλά(που το προδικασατε ήδη)δεν φταίει ποτέ μόνο ενας

      Διαγραφή
    8. Όσο για το ατάλαντος είναι υποκειμενικό.Υπαρχουν χειρότεροι που είναι πρωταγωνιστές/πρωταγωνίστριες που δεν έχουν ούτε τις βάσεις για να είναι ηθοποιοί γιατί δεν έχουν παει ούτε σε σχολή

      Διαγραφή
    9. Ποιος είναι πρωταγωνιστής και δεν έχει πάει ουτε σε σχολή; Μονο έναν μπορώ να σκεφτώ. Τη Δανάη Παππα που το χειμώνα θα είναι πρωταγωνίστρια. Δεν ξέρω αν πηγε τωρα αλλά δεν ειχε πάει. Ο Ντανος δεν είναι πρωταγωνιστής, ούτε ο Σπαλιάρας, ούτε η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου.

      Διαγραφή
    10. Ακου φιλε, τη γνωμη μας λέμε, ετσι οπως το κρινουμε τωρα. Μπορει να βγει το παιχνίδι και να ειναι φοβερο και Γιαννης αποκάλυψη. Προσωπικά θα ήθελα έναν πιο ωραίο, στην ίδια ηλικία ή πιο νεο, ο οποίος να είναι πολυ αυθόρμητος στην κάμερα. Δεν εχω την μαγική σφαίρα.

      Διαγραφή
    11. Αλήθεια τώρα μόνο έναν μπορείς να σκεφτείς;Προφανως δεν αναφέρομαι στον Ντανο γιατί ο άνθρωπος δεν δηλώνει ηθοποιός,ούτε ο Σπαλιαρας αναφέρει ως επάγγελμα την υποκριτική.Αναστασία Παντούση, Γιάννης Ποιμενίδης,Πάνος Βλάχος,Φωτεινή Παπαθεοδώρου και πολλοί άλλοι

      Διαγραφή
    12. Ωραίος και νέος ήταν και ο Βρεττός αλλά για παρουσίαση δεν έκανε

      Διαγραφή
  9. Γιατί τόση πρεμουρα με τον Τσιμιτσέλη το ψωμί σας τρώει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνει για παρουσίαση καλύτερα πάει σαν ηθοποιός

      Διαγραφή
    2. Το οτι δεν κάνει για παρουσίαση θα το κρίνει ο ανώνυμος 9:37???

      Διαγραφή
    3. Γιατί όχι; Δεν έχει άποψη το κοινό; Πρέπει να καταπίνει αμάσητο ότι του σερβίρουν; Κι εγώ δεν τον θεωρώ καθόλου καλή επιλογή. Αυτό δεν είναι το νόημα των σχολιων; Να... σχολιάζουμε;

      Διαγραφή
    4. Γιατί η Κουτσαφτάκη ή ο Αλαφούζος ή ο πρωην της Μενεγάκη ή ο Ποφάντης που ειναι διευθυντές προγραμματος κι αποφασίζουν έχουν κάνει λαμπρές επιλογες.

      Διαγραφή
    5. 9:37 π.μ. Εγώ πιστεύω ότι θα σκίσει ο Τσιμιτσελης και εσείς απλά ζηλεύετε

      Διαγραφή
    6. 2:44 μ.μ. Καλά τα λες έρχονται ρίχνουν την κακία τους και κρίνουν χωρίς να έχουν δει τιποτα

      Διαγραφή
  10. Κρινουμε τους πάντες είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι δικαιωμα μας. Οπως λεω εγω για παράδειγμα ότι ο Λιανός είναι πολύ καλός παρουσιαστής για κάποιους λόγους και ο Τσιμιτσέλης που είχαμε δει στο fishy άγευστος, έτσι και αυτοί που τον συμπαθουν θα ερθουν κάτω απ τα σχολια να πουν οτι είναι καλός. Βεβαια συνήθως μένουν στο καλός ή το ψωμί σας σας τρώει ή στο ότι έχουμε εμπάθεια. Συνήθως δεν έχουν θετικά επιχειρήματα να προβάλλουν γιατί ο τάδε, εδώ ο Τσιμιτσέλης θα ταίριαζε στο πρότζεκτ και θα το ανέβαζε σε σχέση με κάποιον άλλον πχ τον Βασάλο.
    Η κριτική που κάνουμε μπορεί να φαίνεται αρνητική αλλά αν την φιλτράρει κάποιος μπορεί να γινει καλύτερος, αν θέλει, αν δεν του αρέσει να ακούει μονο σχόλια που τον γλείφουν.
    Για τον Τσιμιτσέλη, πιστεύω οτι δεν θα φέρει καποιο ειδικό βάρος στο fortune γιατί τον είχα δει στο fishy. Eβλεπα την αμηχανία στην κάμερα παρότι καλούσε φίλους του. Δεν υπήρχε φυσικότητα, δε ρολαρε η συζήτηση. Οταν ρολαρε, οφειλόταν στο οτι ο καλεσμένος ήταν ομιλητικός και οχι στο ότι ο Τσιμιτσέλης ήξερε πως να μιλήσει ή να είναι ο εαυτός του πχ οπως είναι για παράδειγμα η Σμαράγδα Καρύδη οταν παρουσιαζει το celebrity game night.
    Η Διαφορά ειναι οτι η κριτική που κάνουμε εμεις που δεν αποθεωνει συνήθως τεκμηριώνεται. Λέμε, οτι έχουμε δει κάποιον κάπου και δεν ήταν καλός ή λέμε αυτό το προτζεκτ μοιαζει με άλλο που δεν πήγε καλά και αρα ούτε αυτο θα θα πάει καλά, ασχετα με τον παρουσιαστή.
    Αυτοι που λένε καλά πράγματα συνήθως λενε οτι ο ταδε είναι πολυ ταλαντούχος ή πολύ καλός και τέλος. Δεν έχουν τι να πουν. Γιατί απλα θέλουν να πουν κάτι αντίθετο. Δεν έχουν κριτική σκέψη. Δεν λένε οτι είναι καλός για τον τάδε λογο. Δεν λένε στο ταδε παλιο προτζεκτ έκανε πολυ καλά νουμερα κλπ.
    Ας λένε οι γλειφτες οτι θελουν και εμεις ΤΟ ΚΟΙΝΟ που έχουμε κριτική σκέψη, θα λέμε την αποψη μας. Σ οποιον δεν άρεσει, τα κουβαδακια του και σ αλλη παραλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άψογο σχόλιο. Επίσης μας απαντούν πως εργαζόμαστε σε αντίπαλη εκπομπή, άλλο κι αυτό.

      Διαγραφή
    2. Αν είναι δυνατον! Το χουν κάνει καραμέλα. Δεν μπορεί έτσι που δείχνουν στα κανάλια τηλεοπτικό ρεπορταζ, να έχουμε μάθει και μεις πεντε πράγματα, και σαν νοήμονες άνθρωποι να έχουμε άποψη! (Αναπολώ τοτε που είχε κάνει χαμό ο ΣΚΑΙ με το survivor και που το σχολιάζαμε όλοι)

      Διαγραφή
    3. Το να πεις ότι κάποιος είναι καλός και ταλαντούχος και αυτό κριτική σκέψη είναι. Επίσης πολλά προγράμματα κάνουν νούμερα ενώ δεν το αξίζουν πχ σερβάιβορ και άλλα δεν κάνουν ενώ το αξίζουν πχ πανθέοι.

      Διαγραφή
    4. Προφανώς η αποψη ισχύει όταν ένα προτζεκτ στην αρχή είναι καλό και τραβάει κόσμο. Πχ το survivor με Ντανο ήταν καλό. Ηταν κατι ολοκαίρνουργιο που έκανε εντύπωση σε όλους γι αυτο και το έβλεπαν οι πάντες. Για την ελληνική αγορά που δεν το είχε δει σ αυτη τη μορφή ήταν καινούργιο και ωραίο. Μετά όσο ξαναπαιζε αυτο το ιδιο προτζεκτ, απαράλαχτο, ο κόσμος αρχισε να μην το βλέπει ως κατι καλο αλλά ως κατι συνηθισμένο κ ετσι στραφηκε αλλού. Περσι το σαρβάιβορ έκανε τους τελευταίους μήνες 10-12%, άσχημα νουμερα. Το ίδιο ισχύει και για την μυθοπλασία απλά τα σιριαλ τελιωνουν νωριτερα. Πχ Ο σασμός χάλασε τη 2η χρονια. Ο κόσμος ομως το είχε δει ήδη μια χρονιά και του άρεσε και δεν ήθελε να το αφήσει. Συνέχισε να το βλέπει. Στην 3η χρονιά όταν ξεχαρβαλώθηκε, εμειναν μονο οι πιστοί του τηλεθεατες του 11%. Οι άλλοι έφυγαν για άλλες παραλίες. Του έδωσαν χρονο να ανακάμψει, δεν ανέκαμψε και το παράτησαν. Το ίδιο και με τα σίριαλ του Μανουσάκη. Εκανε σιριαλ με απαγορευμενους έρωτες. Ειδε ο κόσμος 5-6, κατάλαβε οτι επαναλαμβάνονται, τα βαρεθηκε και μετά σταμάτησε να τα βλέπει. Δεν του έκαναν πια εντύπωση γιατί δεν φάνταζαν καινούργια στα μάτια του. Δεν άλλαξε η ποιοτητα των σιριαλ του Μανουσάκη αλλα πια άλλαξε πως τα έβλεπε ο θεατής. Βαρετα και συνηθισμένα.

      Διαγραφή
    5. Κρίνεις τους πάντες θετικά ή αρνητικά αφου έχεις δει το προϊόν που παρουσιάζουν.Συγκρινεις την εκπομπή ψαρέματος το οποίο ήταν ενα πολύ συγκεκριμένο πρότζεκτ που δεν ενδιέφερε τους περισσότερους.Στα παιχνίδια που παρουσίαζε στην Κύπρο και ρολαρε η συζήτηση και φυσικός ήταν και νούμερα έκανε.Οταν βλέπεις κάτι μονόπλευρα δεν λεγεται κριτική σκέψη αλλά κόλλημα και εμπαθεια

      Διαγραφή
    6. 3:31 Το να πεις αν κάποιος είναι καλός και ταλαντούχος υποκειμενικο είναι.Εχει τύχει να δω σε παράσταση κάποιον και να είναι χάλια και σε άλλη παράσταση να είναι πολύ καλός.Αυτο συμβαίνει και στην τηλεόραση.Παιζουν ρόλο πολλά,συγκυρίες κλπ

      Διαγραφή
    7. 4:55 και το να πεις ότι κάποιος είναι κακός και ατάλαντος και αυτό υποκειμενικό είναι. Γιατί κάποιος σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

      Διαγραφή
    8. Τελευταίο ποστ επί του θέματος. Γελάω με τις προσωπικές επιθέσεις που έγιναν για να πλήξουν την ηθική μου υπόσταση! Ο Οκτωβριος είναι κοντά και θα μιλήσω με επιχειρήματα πάλι τότε. à tout à l'heure!!!

      Διαγραφή
  11. 3:07 όσους λένε κακίες τους βαφτίζεις «κοινό με κριτική σκέψη», όσους λένε καλά λόγια τους βαφτίζεις γλείφτες και τους διώχνεις κι από πάνω σε άλλες παραλίες με τα κουβαδάκια τους. Είσαι τέρμα εμπαθής και βυθισμένος μέσα στην κακία, ίσως γιατί δεν έχεις καταφέρει τίποτα στη ζωή σου και φθονείς όσους έχουν κάνει κάτι έστω και λίγο. Αν τα έχεις καταφέρει και παρόλα αυτά μισείς τότε απλά γεννήθηκες κακός και δεν πρόκειται να αλλάξεις ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tώρα αυτό είναι σοβαρό σχόλιο ή ξέσπασμα δωδεκάχρονης Ρουβίτσας στη Σούπερ Κατερίνα το 1992; Για όνομα ρε παιδιά.

      Διαγραφή
    2. Η δική μου απάντηση μιλάει με επιχειρήματα πάνω σε τηλεοπτικά πράγματα. Η δική σου αναρτηση 3:19 κάνει επίθεση στο χαρακτήρα μου και στην ηθική μου. It is not personal. The godfather.

      Διαγραφή
    3. 3.19 Συμφωνώ το πιο λογικό σχόλιο

      Διαγραφή
  12. 3:23 για να ξέρεις και να θυμάσαι ακόμα πως ξεσπούσαν οι 12χρονες Ρουβίτσες το 92 μάλλον θα είσαι κάποιος από αυτούς που δεν άντεχαν την επιτυχία του και τον έβριζαν και τα άκουγες για τα καλά. Τουλάχιστον ξεπέρασες τα 30+ χρόνια καριέρας του Ρουβά ή όχι ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 44 σχόλια για τον Τσιμιτσελη; Είναι που δεν αρέσει σε μερικούς. Που να άρεσε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τίνα καμία ηθική σου υπόσταση δεν επλήγη. Διότι όλα τα σχόλια είναι ανώνυμα. Σαν Τίνα εμφανίστηκες στις 7:04 (πιο πριν έγραφες ανώνυμα;). Αλλά και το Τίνα, το οποίο δεν συνοδεύεται από κάποιο επώνυμο, δεν ξέρουμε καν αν είναι αληθινό ή κάποιο ψευδώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι γραφουμε ανώνυμα δε σημαίνει οτι είναι οκ να γραφουμε στον άλλον οτι είναι κακός και δε θα αλλάξει ποτέ και άλλες τέτοιες κακίες. Ειδικά όταν εμφανιζομαστε εμείς οι καλοί που θέλουμε να βάλουμε τον κακό στον ίσιο δρομο. Οποιος έλεγε αυτές τις κακίες για το άτομο μου τον λυπάμαι. Βεβαια εγω δεν βγαζω λογύδρια για το αν είναι κακός από μερικά τηλεοπτικα σχολια. Ο μονος λογος που εδωσα το μικρό μου όνομα γιατί μ αυτό θα γραψω τον Οκτωβρη όταν θα έρθουν τα μονοψήφια. Φιλάκια.

      Διαγραφή
    2. Να δούμε τι θα γράψεις τον Οκτώβρη λοιπόν...

      Διαγραφή
    3. Τίνα τον Οκτώβρη θα γράφεις ανώνυμα ή ως Τίνα γιατί μας μπέρδεψες σήμερα.

      Διαγραφή
    4. Τίνα δεν χρειάζεται να βάλεις το όνομά σου. Θα καταλάβουμε από το ύφος των σχολίων σου.

      Διαγραφή
  15. Επειδή πολλά έχουν γραφτεί για τον Τσιμιτσέλη ίσως επλήγη εκείνου η ηθική υπόσταση, επαγγελματική δραστηριότητα, κα. Να τον ρωτήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τίνα αν θίχτηκες εσύ που δεν αναφέρθηκε κανένας σε σένα τότε τι να πει ο Τσιμιτσέλης που έχουν γραφτεί τόσα γι αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπε κανενας εδω μέσα τον Τσιμιτσέλη κακό άνθρωπο; Καποιοι ειπαν οτι δεν κάνει για το προτζεκτ. Δεν ειπαν για την ηθικη του. Ή έχετε μπερδεψει τα μπουτια σας ή είστε τριών χρονών. Δεν εξηγούνται τα αλλοπρόσαλλα επιχειρήματα που προβάλλετε.

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν είπαν οτι δεν κάνει για το πρότζεκτ.Αναιρεσαν όλη την επαγγελματική τηλεοπτική του πορεία.Μην τα αλλάζετε όπως βολεύει

      Διαγραφή
  17. 7:47 μάλλον εσύ έγραψες και το σχόλιο στις 3:07 γι’αυτό και θίχτηκες να σου θυμίσω πως εσύ πρώτος ξεκίνησες χαρακτηρίζοντας «γλείφτες» όσους λένε καλά λόγια για Τσιμιτσέλη ή άλλους και τους προέτρεψε να πάρουν τα κουβαδάκια τους και να πάνε σε άλλη παραλία( αυτά είναι σοβαρά και γεμάτα καλοσύνη λόγια ε;). Δηλαδή θεωρείς το σάιτ δική σου παραλία όπου διώχνεις όποιον δεν έχει ίδια γνώμη με σένα (ενήλικη αντίδραση αυτή ε;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς..Τα είπες τέλεια..
      Τελικά πλάκα έχουν μερικοί εδώ μέσα .Αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν για τους άλλους αλλά όταν οι άλλοι σχολιάζουν εκείνους ή μάλλον αυτά που λένε οι ίδιοι θυμώνουν κιόλας και θίγονται απο πάνω.

      Διαγραφή
    2. Ε μα! Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και δεν βλέπουμε τι έχουν γράψει.

      Διαγραφή
    3. Την ηθική υπόσταση όσων λένε γλείφτες δεν την σκέφτονται, μόνο τη δική τους.

      Διαγραφή
  18. Την επαγγελματική υπόσταση του Τσιμιτσέλη μια χαρά την θίγετε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα να μην ξανασχολιάσουμε πρόσωπα, να γράφουμε μόνο ότι θέλουμε επανάληψη το Πιο γλυκό μου ψέμα.

      Διαγραφή
    2. Κάποιοι εδώ νομίζουν πως είναι πάνελ στον Καμπούρη και το γυρίζουν στο προσωπικό και στη μανούρα.

      Διαγραφή
    3. Απο το να ζητάτε επανάληψη σειράς μέχρι το να αναιρειτε όλη την πορεία ενος ανθρώπου έχει τεράστια διαφορά.Επισης κριτική και άποψη μπορεί να έχεις κάποιος αφου έχει δει κάτι.Εκτος και αν δουλεύετε σε κανάλι και είστε τόσο έμπειροι ..

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή ακυρώνεις την ύπαρξη των σχολιαστών στο σάιτ; Ή είναι η πρώτη φορά που κρίνουμε επιλογές προσώπων από τους σταθμούς;

      Διαγραφή
    5. @11:00 προηγούμενος σχολιαστής ακύρωσε σχολιαστές που -άκουσον άκουσον!- γράφουν καλά λόγια για τον Τσιμιτσέλη και άλλους(γλείφτες τους αποκάλεσε) και τους έδιωξε από το σάιτ να πάρουν τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία! Το να μην γράφονται κακίες το καταλαβαίνω να το ζητούν κάποιοι, το να μην γράφονται καλά λόγια δεν το καταλαβαίνω. Αλήθεια πως λέγονται οι άνθρωποι που δεν θέλουν να γράφονται καλά λόγια;

      Διαγραφή
  19. 61 σχόλια για τον Τσιμιτσελη πιστεύω θα σκίσει και θα κλεγονται οι επικριτές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ όλο αυτό που γίνεται στα μηνύματα το εκλαμβάνεις ως γκελ του Τσιμιτσέλη; Αν στο άρθρο έγραφε πως θα το παρουσιάζει η Αγγελική Λάμπρη, η ίδια κουβέντα θα γινόταν.

      Διαγραφή
  20. Να θυμίσω επίσης πως τα αρνητικά σχόλια τα βάπτισε «κριτική σκέψη». Λες και τα θετικά σχόλια δεν είναι κριτική σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com