Ticker

10/recent/ticker-posts

Μετά τον Μαρινάκη και ο Ηλιόπουλος διεκδικεί το OPEN από τον Σαββίδη

 


Ανταγωνιστή στη διεκδίκηση του OPEN από τα χέρια του Ιβάν Σαββίδη βρήκε μπροστά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς, όπως όλα δείχνουν, νέος υποψήφιος αγοραστής είναι και ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Όπως αποκαλύπτει η RealNews που κυκλοφορεί, το μέλλον του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται στον αέρα αυτή τη στιγμή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κινηθεί για την αγορά του OPEN από το MEGA ωστόσο οι κινήσεις του φαίνεται πως βρίσκουν σημαντικά εμπόδια. Μετά τις πρώτες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών οι πληροφορίες λένε πως δε βρέθηκε κοινός τόπος. Οι πρώτες επαφές ανάμεσα σε Μαρινάκη και Σαββίδη οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο και το πολυσυζητημένο deal δεν προχωρά προς το παρόν.

Κάπως έτσι, το σενάριο που παίρνει όλο και παραπάνω χώρο αυτή τη στιγμή είναι η εξαγορά του καναλιού από τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο ο οποίος επίσης έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς.

Την ίδια ώρα που γίνονται όλα αυτά οι πιθανές αλλαγές στην ιδιοκτησία έχουν επιφέρει ανησυχία στους εργαζομένους με όλο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα να βρίσκεται στον αέρα καθώς δεν έχει εγκριθεί μπάτζετ. Παράλληλα όμως και ο τομέας της ενημέρωσης αντιμετωπίζει δυσκολίες καθώς έχουμε «κύμα» αποχωρήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Siga pou sfazonte oloi auti sti podia t open

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εφοσον το θελουν κ μαρινακης κ ηλιπουλος γιατι δε το δινει ο σαββιδης να τελειωνει πια αυτη η κωμωδια καθε καλοκαιρι;;;;; δε καταλαβαινουν οτι αυτη η ιδιοκτησιακη ανασφαλεια δεν προκειται να κανει το καναλι ανταγωνιστικο στην αγορα; πραγματικα αηδια καταντησε το θεμα. ας το πουλησει ο σαββιδης να τελειωνει το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλαξε πλατό το δελτίο ειδήσεων του mega και δεν πήραμε χαμπάρι. Δείτε το εντυπωσιακό σκηνικό. Απο χθες λοιπόν νέο πλατό για τις ειδήσεις του mega. Επίσης η αλλαγή και στη σκηνοθεσία αφού η παρουσιαστρια στο πρώτο πλάνο στους τίτλους ειδήσεων πριν πέσει το σήμα του δελτίου δεν είναι όρθια αλλά κάθεται ήδη στο τραπέζι. Μπράβο πολύ σύγχρονο πλατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση: Από προχθές Παρασκευή έγινε η αλλαγή. Και επιτέλους βλέπουμε ένα καθαρό videowall χωρίς τετραγωνάκια

      Διαγραφή
  4. Κρίμα που δεν ανεβαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης το Σ/Κ. Πόσο έκανε το colourday festival στον αντ1 χθες το βράδυ; Δεν θα μάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com