Ticker

10/recent/ticker-posts

Είναι οριστικό: Τέλος ο Νίκος Κοκλώνης από το OPEN


Λευκός καπνός δεν βγήκε από την μακρά διαπραγμάτευση του Νίκου Κοκλώνη με τη διοίκηση του OPEN και σύμφωνα με το zappit, στελέχη της εταιρείας παραγωγής άδειασαν την Τετάρτη τα γραφεία τους στο κανάλι, ενώ την αντίστροφη πορεία ακολούθησαν κάποιοι άνθρωποι του σταθμού που είχαν μετακομίσει στην Barking Well Media. Το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι αγεφύρωτο.

Παρ’ όλα αυτά, οι δύο πλευρές διαρρέουν πως δεν έχει τελειώσει οριστικά η συνεργασία τους και πως θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να συνεχιστεί, αν και τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν μοιάζει πολύ εφικτό. Πάντως, η αποχώρηση Κοκλώνη από το OPEN δεν μοιάζει τόσο απλή, καθώς είναι και μέτοχος.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στο OPEN, από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, καθώς οι πληροφορίες μας λένε πως προμηνύονται πολύ μεγάλες αλλαγές…

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Τι εννοεί μεγάλες αλλαγές; Στο λογότυπο και τα idents;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεγεται οτι εκει πηγαινει η Ευη Κουτσαυτακη που εφυγε απο τον ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Open εκπέμπει δυστυχώς ακόμα έναν αέρα Εpsilon.Εχει δύσκολο δρόμο ακόμη για να φέρει κόσμο στη συχνότητα-αν επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Epsilon τουλάχιστον είχε καθημερινά 12 ώρες live προγράμματος ακόμα και το καλοκαίρι. Το Open είναι εντελώς παρατημένο με επαναλήψεις της εκπομπής Εικόνες και χιλιοπαιγμένες ασπρόμαυρες ταινίες του δεκαετίας του '50 που έπαιζαν και στο Epsilon.

      Διαγραφή
  4. ή θα επενδύσει με διαφορετικό τρόπο ξανά σε πρόγραμμα το OPEN προ εποχής Κοκλώνη (Έρωτας Φυγάς, Κοκκινο Ποταμι) ή δε θα μου κάνει εντύπωση την μεταστροφή του σε αμιγώς ενημερωτικό κανάλι τύπου ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την αποδυνάμωση του OPEN στα χρόνια έπαιξαν ρόλο η επαναφορά του MEGA (που ήθελε να καλύψει το κενό του) και η δημιουργία του ACTION24, από άποψη προσωπικού δημοσιογραφικού και τενχικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com