Ticker

10/recent/ticker-posts

Η πρώτη ελληνική ψυχαγωγική εκπομπή που θα παίξει στο Netflix




Μία μεγάλη επιτυχία σημείωσε προσωπικά ο Άκης Πετρετζίκης αφού η εκπομπή του Akis' Food Tour που προβάλλεται στον Alpha και σημειώνει ήδη υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, σύντομα θα προβάλλεται και στο Netflix. 

Μάλιστα, ήδη στον «αέρα» της ψηφιακής πλατφόρμας η τουριστική-γαστρονομική εκπομπή που παρουσιάζει ο επιτυχημένος τηλεοπτικός -και όχι μόνο- σεφ, προβάλλεται στα προσεχώς.

Πρόκειται για την πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή ελληνικής προέλευσης που συμπεριλαμβάνεται στην συγκεκριμένη ψηφιακή πλατφόρμα η οποία έχει εκατομμύρια φανατικούς θεατές απ' όλο τον κόσμο.


Η ανακοίνωση του ALPHA:

Το «Akis’ Food Tour» πάει...  Netflix !

H πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή, το «Akis’ Food Tour», το υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη που παρακολουθήσαμε στον Alpha, πάει… Netflix. Και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28/07.

Ο αγαπημένος μας σεφ στο «Akis’ Food Tour» έβαλε τα κατσαρολικά στο ντουλάπι, άφησε  πίσω του το στούντιο και  ταξίδεψε στην Ελλάδα. Αποστολή του; Να εξερευνήσει τις κουζίνες στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας. Από τα Ψαρά μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο ως τον Ψηλορείτη, ο αγαπημένος μάγειρας μας παίρνει μαζί του σε μια αντισυμβατική γαστρονομική περιπέτεια. Μαγειρεύει σε τεράστια καζάνια, κρυφοκοιτάζει μέσα στις ξένες κατσαρόλες, πλέκει σκόρδα, «κυνηγάει» μανιτάρια, χορεύει γύρω από πλούσια τραπέζια, φτιάχνει ντόπια ζυμαρικά και εμπνέεται από τις πιο ιδιαίτερες συνταγές της χώρας. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Εγώ χαμηλή τηλεθέαση θυμάμαι.
    Μόνο η πρεμιέρα είχε κάνει ένα 13%...
    Βάζουν ελληνικά προγράμματα για να ικανοποιήσουν την ΕΕ και να συνεχίσουν να μην πληρώνουν το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή για να πάει κάτι στο Netflix πρέπει να έχει κάνει πρώτα υψηλή τηλεθέαση;

      Διαγραφή
  2. Στο διεθνές νετφλιξ που παίζει το μαέστρο ή στο ελληνικο και κυπριακό οπως παίζουν η Σμυρνη μου αγαπημένη και ολα τ άλλα ελληνικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com