Ticker

10/recent/ticker-posts

Κλείδωσε! Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής του Money Drop στον ALPHA


 Σε μία απρόβλεπτη και πολλά υποσχόμενη κίνηση προχωρά ο Alpha, αναφορικά με την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Money Drop», που θα δούμε ξανά στις οθόνες μας το ερχόμενο φθινόπωρο. Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ του Zappit, ο Φάνης Μουρατίδης είναι εκείνος που έδωσε τα χέρια με το κανάλι και θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του δημοφιλούς προγράμματος.

Ο ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, πήρε την απόφαση να δοκιμαστεί σε ένα νέο πεδίο, αυτό της τηλεπαρουσίασης, όπως έχουν κάνει κατά καιρούς πολλοί συνάδελφοί του στον χώρο.

Η αμεσότητα και η οικειότητα που αποπνέει ήταν τα στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Alpha και έτσι από την καινούργια τηλεοπτική σεζόν ο Φάνης Μουρατίδης θα μας προσκαλεί κάθε βδομάδα σε ένα νέο κυνήγι χρημάτων μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

Υπενθυμίζεται πως το Money Drop προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το MEGA τις σεζόν 2010-2011 και 2011-2012 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ τη σεζόν 2017-2018 αναβίωσε μέσα από τη συχνότητα του Star με οικοδέσποινα τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Αυτή τη φορά, ο Alpha σχεδιάζει την πλήρως ανανεωμένη επιστροφή του σε όλα τα επίπεδα.

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Η διεύθυνση προγράμματος του Alpha νομίζει ότι όλη η Ελλάδα είδε το Maestro και ότι η συμμετοχή σε αυτήν τη σειρά μπορεί να σε κάνει και παρουσιαστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αφήνεις περιθώριο να μας εκπλήξει. Αλλα γενικά ο συγκεκριμένος έχει αντιπαθητική φάτσα. Για Σαββατο Βραδυ το βλεπω αυτο, οχι καθημερινο

      Διαγραφή
    2. Και τι σχέση έχει το Maestro; Πριν δεν ήταν γνωστός μέσα από τις δουλειές του; Στον κόσμο που τον ακολουθεί και στο θέατρο είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Αν δεν κράξετε μια μέρα δεν μπορείτε.

      Διαγραφή
    3. Καλά τα λέει ο 11:12! Αν δεν κράξετε μια μέρα δεν μπορείτε!
      Είναι δυνατόν να λέτε ότι ο Φάνης Μουρατίδης έγινε γνωστός από το Maestro ενώ έχει τόσο μεγάλη καριέρα;!
      Εμένα πάντως μου είναι πολυ συμπαθής!

      Διαγραφή
    4. Σορρυ που επεμβαίνω αλλά πού ήταν πρωταγωνιστής ο συγκεκριμένος πριν εκτος απ το θεατρο; Μονο τη σειρα που έκανε με την Παπαχαραλαμπους θυμαμαι. Και προπερσι στο σταρ στη σειρά της Φαιης Ξυλά που ήταν ζευγάρι με το Βασιλη Μιχα αλλα αυτο ειχε παει απατο μετα απο 5 επεισοδια.

      Διαγραφή
    5. Μ+Μ, Πέτα τη Φριτέζα, Επαφή...
      Αλλά και πρωταγωνιστής να μην είχε υπάρξει, έχει κάποια σημασία;;

      Διαγραφή
    6. Επίσης στη σειρά του άλφα Φύγε εσύ, έλα εσύ και πρωταγωνιστής σε επεισόδια από Κόκκινο Δωμάτιο και 7 Θανάσιμες Πεθερές.

      Διαγραφή
    7. Οχι έχεις δικιο. Δεν εχει σημασία. Μπορεί να κάνει γκελ στον κόσμο και να είναι καλος. Εμένα επειδή μου φαίνεται λίγο άσχημος, δεν είναι απ τους αγαπημένους μου. Υποκριτικά παιζει καπως παντα το ίδιο. Ειναι πάντα ο ιδιος τύπος.

      Διαγραφή
    8. Μ+Μ οικογενειακη σειρά που δεν πηγε καλά και δεν έπαιξε ποτε σε επανάληψη
      Πετα τη φριτεζα απο τις λιγες κωμωδιες του Μπεζου που επισης δεν ειχαν επιτυχία.
      Επαφή δεν έβλεπε κανεις για τον Μουρατιδη. Αν έβλεπε καποιος θα έβλεπε για τον Καραμίχο και τον Σεργιανόπουλο.
      Φυγε εσυ ελα εσυ που έπαιζε; Αποκλειεται να το ειδε κανεις.
      Επίσης στο κοκκινο δωματιο εχει παίξει και η κουτση Μαρια. Δεν χρειαζεται να εισαι πρωταγωνιστής. Να εισαι αναγνωρίσιμος πρέπει και ο Ρηγας σε βαζει στο παρεάκι του.

      Διαγραφή
    9. @1.09 Η πρώτη χρονιά της Φριτέζας είχε επιτυχία. Το Μ+Μ είχε παίξει επαναλήψεις απόγευμα, δεν θυμάσαι καλά.
      Και τέλος πάντων τι ακριβώς θέλεις να πεις με όλα αυτά που γράφεις; Προς τι όλη αυτή η αρνητίλα; Κάπου έλεος....

      Διαγραφή
  2. Καλύτερα ένας σοβαρός ηθοποιός παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού πάρα ένας ακόμη χάχας ή μία χαζή με μίνι που τσιρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κάνουν όλοι οι ηθοποιοί για παρουσιαστές αλλά ας τον δούμε πρώτα. Μπορεί και να είναι καλός. Και τον Κιούση αρκετοί δεν τον πίστευαν αλλά απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει όντας ο εαυτός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:09 Κανείς λάθος για το Μ+Μ έχει παίξει σε επανάληψη πολλές φορές στο παρελθόν Απλά δεν παίζει σε επανάληψη τα τελευταία χρόνια (για άγνωστους λόγους)για αυτό δεν το θυμάσαι καλά μάλλον..
    Τέλος και σε νούμερα τηλεθέασης(όταν πρώτοπαιξε )είχε πάει αρκετά καλά παραπάνω απ' καλά (έκανε 20-25 μερικές και παραπάνω ) Μια χαρά πήγε λοιπόν ..Μάλιστα είχε ανανεωθεί και για 2η σεζόν η οποία για άγνωστους λόγους επίσης ματαιώθηκε τελικά ..Αν και κάτι είχε ακουστεί για οικονομικούς λόγους..Νομίζω ότι ήταν η χρονιά (2009-2010) που είχαν ξεκινήσει τα οικονομικά προβλήματα του Mega ..Ψάξ'το αν θες και εσύ ..
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ετσι νομιζω και εγω. Ηταν η περιοδος που το Μεγκα εκανε σειρες για μια σεζον και την επομενη δεν ανανεωνε τις επιτυχημενες σειρες του, καθως ειχε απληρωτους τους συντελεστες, και ξεκινουσε καινουργιες, τις οποιες και παλι φεσωνε.
      Ετσι ειχε γινει και με Παιδικη Χαρα πχ.
      Εκπληξη ο Μουρατιδης, οντως απροβλπετη κινηση απο Αλφα.

      Διαγραφή
    2. Η Παιδικη χαρά ηταν σειρά έπος. Ακομα την βλεπω στο ιντερνετ. Ειναι η μονη πραγματικά αστεία κωμικη σειρά με ατάκες.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com