Ticker

10/recent/ticker-posts

Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στο MEGA με τον τίτλο "Πρωινό Μου";

 


Σε συνεχείς επαφές με τα στελέχη του ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega βρίσκεται η Φαίη Σκορδά προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της νέας της πρωινής εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Η εκπομπή θα ξεκινά κατά πάσα πιθανότητα στις 9.30 το πρωί και θα ολοκληρώνεται πριν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Πολλοί τίτλοι έχουν πέσει ως ιδέες στο τραπέζι μεταξύ αυτών και το «Πρωινό mou» που παρουσίαζαν Λιάγκας και Σκορδά πριν μια δεκαετία στο παλιό «Mega». Ο εν λόγω τίτλος διατηρείται στην ταινιοθήκη του σταθμού.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια, μόνος κλεισμένος είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ ο Άγγελος Βουράκης φαίνεται πως τελικά επέλεξε την ένταξή του στο «Καλύτερα δε γίνεται!» της Ναταλίας Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha το Σαββατοκύριακο.

Την αρχισυνταξία της νέας πρωινής εκπομπής του Mega αναλαμβάνει η Άννα Ορφανουδάκη με μεγάλη εμπειρία τόσο σε ζωντανές εκπομπές («έτρεχε» το «Έλα Χαμογέλα» την πρώτη του σεζόν στο Open) όσο και σε μαγνητοσκοπημένα πρότζεκτς («Πάμε Πακέτο!», «Celebrity Game Night», «Secret Song»).

Τα περισσότερα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες έχουν κλείσει, ενώ τώρα αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του πάνελ.

Πηγή: reader.gr

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. ΠΗΓΗ: σχόλια στο tvnea.com. Ό,τι διαβάζουμε εδώ, γίνεται άρθρο αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Πριν απο τρεις ημέρες το σχολιάσαμε εδώ μέσα. Ρώτησα για το τίτλο και κάποιος μου είπε πρωινό mou που η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα και εγώ ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί

      Διαγραφή
    2. Aλλος ένας λογος που μ αρεσουν τα ανοιχτά σχόλια!! Μπράβο παιδια. Πριν 3 μέρες τα λεγατε εσεις, τωρα σκέφτηκαν να γραψουν αρθρο γι αυτο.

      Διαγραφή
    3. Και άλλο σχόλιο μέσα εδώ πέρα έγινε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 4 μέρες μετά από γνωστό μεγάλο (χαχα) δημοσιογράφο....

      Διαγραφή
    4. Σιγουρα μας διαβαζουν και γραφουν κι αυτοι εδω μέσα. Επισης παίρνουν ιδεες και γραφουν άρθρα. Καλοκαιρι ειναι, ειδήσεις δεν υπαρχουν, οτι τους κατέβει ή ο,τι υποθεση δουν καπου γραμμένη ακομα κι εδω, την γραφουν!!

      Διαγραφή
  2. Προσεξε κανεις οτι στην διαφημιση του αντ1 για το νεο κυκλο της μαγισσας αλλαξανε το ερχεται το σεπτεμβρη με οκτωβρη ? Παλι τελευταιος δηλαδη θα μπει στην πραιμ ο αντ1 . Ηδη ο αλφα ξεκινησε δυνατο προμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν το ειδα. Δεν έλεγε καποιος οτι εχουν συμφωνήσει να ξεκινήσουν παλι ολοι μαζί; Αλλα πραγματικά δεν γίνεται 15 μερες μεσα στον Ιουλιο έχουν κανει γυρίσματα και αν. Θα κάνουν και αλλες 15 μερες τον Αυγουστο γιατί τις υπολοιπες θα κάνουν διακοπές. Συνολο ενα μηνα γυρίσματα. Ποτε θα γυρίσουν ποτε θα μοντάρουν ποτε θα έχουν ετοιμα επεισοδια.
      Παλι ο Αλφα θα ξεκινήσει πρώτος μαζί με το Μεγκα που λογω Γεωργίου και της οργανωτικότητας του είναι πάντα μπροστά στα γυρίσματα. Ο αντ1 θα τρέχει να κυνηγάει τα 10αρια και αν.

      Διαγραφή
    2. Πάλι μονοψήφια ο Αντ1

      Διαγραφή
    3. Ο Αλφα εχει ξεκινήσει δυνατο πρόμο. Ειδα στο ινσταγκραμ οτι γυριζαν σκηνές για τον Άγιο Έρωτα πριν βδομάδες αλλα μάλλον γύριζαν τις σκηνές του τρέιλερ, μονες τους για να κάνουν καλό πρόμο, γιατί μέσα στη βδομάδα είδα αλλο ποστ που έδειχνε τη Δανάη Παππά σε γύρισμα και έλεγε Καλή Αρχή. Αρα μάλλον αυτή τη βδομάδα ξεκινησαν γυρίσματα για τα επεισοδια. Εκτός αν κάνω λάθος. Απ αυτο βλεπεις ποσο σημαντικό ειναι το προμο για τον άλφα. Πρωτα γυρισαν τρέιλερ για να το δει ο κόσμος και να πει οτι θα το δει και μετά αρχιζουν γυρίσματα για να ετοιμασουν επεισόδια. Ο αντ1 ακομα δειχνει το teaser με το ξενοδοχείο σκέτο χωρίς ανθρωπους. Ποτε θα προλάβει ενω δεν έχουν ανακοινώσει τον πρωταγωνιστή, να γυρίσουν επεισόδια και ΤΡΕΙΛΕΡ ώστε να το δει ο κόσμος και να πει ότι αυτό θα το δει την επομενη χρονιά; Νομίζω θα ρθει τελευταίος και καταιδρωμένος στην προβολή επεισοδιων. Περιμένω να δω τρέιλερ grand hotel για να πω αν τον ανταγωνισμο στις 21.00 θα τον πάρει ο αλφα ή ο αντ1. Ο Αλφα εχει συνηθίσει τον κόσμο σε μυθοπλασια αλλα δειχνει παπά με ανήλικη μαθητρια και πιστεύω κάποιοι θα χαλαστούν μ αυτο. Και μένα δεν μ αρέσει. Ούτε το παπας, ούτε το ανήλικη. Ας ήταν σκέτο καθηγητης θεολογίας. Ηταν ανάγκη να είναι παπας; Ολο αυτο μου κάνει αρρωστημένο.

      Διαγραφή
  3. Και ο Λιάγκας χρησιμοποιεί τον τίτλο Το Πρωινό που ξεκίνησε με τη Φαιη έτσι και η Φαιη Πρωινό μου χωρίς Λιαγκα. Οι τίτλοι ανήκουν στα κανάλια. Βέβαια και τις δύο εκπομπές μαζί τις ξεκίνησαν αλλά τώρα και οι δύο θα έχουν τίτλο που κάποτε παρουσίαζαν μαζί στα δύο κανάλια. Η Φαιη όπου πάει θέλει τίτλο Πρωινό μια Πρωινό μου μια το πρωινο μια Πρωινό μας και τωρα πάλι Πρωινό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρά θα είναι η 5η συνολικά σεζόν του ΠΡΩΪΝΟΥ ΜΟΥ, μιας και ο Κωστόπουλος έχει παρουσιάσει το πρωινό με τον ίδιο τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com