Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτοί αναλαμβάνουν την καλοκαιρινή ενημέρωση στο MEGA



Το κρατά ανοιχτές τις κεραίες του στην κοινωνία και το καλοκαίρι. Με αμείωτο ρυθμό και την αξιοπιστία που τη διακρίνει, η «Κοινωνία Ώρα » συνεχίζει να μεταφέρει κάθε πρωί στις 05:40 την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της ημερήσιας ειδησεογραφίας.

Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην παρουσίαση του ενημερωτικού θα εναλλάσσονται η Στέλλα Στυλιανού, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Βελίκα Καραβάλτσιου, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Ζήσης Μούσιος, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη και θα καταγράφουν την επικαιρότητα όπως αυτή διαμορφώνεται καθημερινά.

Με θετική διάθεση, η «Κοινωνία Ώρα », στη θερινή εκδοχή της, θα δημιουργεί τη βάση για ένα δυνατό και καλά ενημερωμένο ξεκίνημα της ημέρας. Πολιτική, οικονομία, διεθνείς ειδήσεις, συνδέσεις με σημεία της Ελλάδας όπου χτυπά ο παλμός του καλοκαιριού, προτάσεις διασκέδασης και όσα μπορούν να ελαφρύνουν τη διάθεση θα βρίσκονται στην ατζέντα της εκπομπής.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνουν για τις δύο πρώτες εβδομάδες η Στέλλα Στυλιανού και ο Νικήτας Κορωνάκης.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα χρονικά που ANT1 και ALPHA δεν έχουν ενημερωτική ζωντανή εκπομπή και παίζουν επαναλήψεις. Δεν ξανάγινε αυτό καθώς στον ΑΝΤ1 από τα 90's το καλοκαιρινό Καλημέρα Ελλάδα παρουσίαζε ο Νίκος Μάνεσης μαζί με τη Ράνια Θρασκιά, ενώ στον ALPHA από τα 00's ο Πέτρος Καρσιώτης έκανε το καλοκαιρινό πρόγραμμα ενώ τα τελευταία 10 χρόνια η Βίκυ Χαντζή. Φέτος μόνο επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Kόμπος κοντέβει να καταστρέψει το κανάλι η Τατιάνα εχτισε ζώνη με επικαιρότητα και έφερνα 17άρια και την έκοψε για να βάλει επανάληψη ..... Έβαλε χαζά ηταλικά με μεταγλώτιση δεκαετια 80 και τώρα θα ξεκινησει και τούρκικο χαχααχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com