Ticker

10/recent/ticker-posts

Και με σειρά ο Κοκλώνης στο MEGA...





Ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει συνεχίζει να μεγαλώνει την επιρροή του στην ελληνική τηλεόραση καθώς στη συνεργασία του με το Mega εισέρχεται και ένα νέο πρότζεκτ. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία νέα σειρά η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Στη μυθοπλασία επεκτείνεται λοιπόν ο Νίκος Κοκλώνης, σύμφωνα με τη RealNews, ο οποίος μετά τη συμφωνία με το Mega για την ανάληψη των εκπομπών «Ακόμη δεν είδες τίποτα» και «Πάμε Δανάη» από την Barking Well συνεχίζει να επεκτείνεται.

Αρχικά στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο να αναλάβει η Barking Well τη νέα πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά ωστόσο αυτό το σενάριο απορρίφθηκε γρήγορα καθώς η εταιρεία έχει και την παραγωγή της αντίπαλης εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Εξετάστηκε και η περίπτωση της ανάληψης του «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη όμως αυτό επίσης δεν προχώρησε.

Έτσι, η συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών θα έρθει από τον κόσμο της μυθοπλασίας για μία νέα σειρά του Mega η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στον Οκτώβριο.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Για να κάνεις σειρά χρειάζεσαι ρευστότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ολο το μεγκα στα χερια του κοκλωνη θα ειναι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ωραία. Δεν του έφταναν τα σόου θέλει να μπει και στις σειρές και τα κανάλια του λένε ''βεβαίως με μεγάλη μας χαρά''.. Έτσι παιδιά εκεί στα κανάλια συνεχίστε και δε θα αργήσει η στιγμή που θα τις ισοπεδώσετε τόσο τις σειρές που θα θεωρείτε επιτυχία και θα βγάζετε πανηγυρικές ανακοινώσεις για το 10% και τα μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως η σειρα που έκανε στο σταρ ήταν ωραία με την Καρυδη. Μια χαρά εξωτερικά γυρίσματα είχε. Βεβαια δεν καταλαβαίνω την μανία να του δωσουν προτζεκτ με το στανιο.

      Διαγραφή
  4. Η σειρά με την Καρύδη ξεκίνησε με υψηλή τηλεθέαση και κατρακύλησε στα μονοψήφια.
    Επίσης, όσες φορές προβλήθηκε σε επανάληψη από το Star έκανε 5%.
    Καθόλου χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες καλέ; Μια χαρά πορεία είχε η σειρά, γι' αυτό και συζητούσαν άλλωστε για 2ο κύκλο. Έπειτα, που ακριβώς κολλάει αυτό που γράφεις; Σχετίζονται τα νούμερα τηλεθέασης με την παραγωγή;

      Διαγραφή
  5. Φανταστείτε κατάντια ολόκληρο Μέγκα να περιμένει σαν Μεσσία την τρασιλα του Κοκλώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως δεν μπορούμε να πούμε οι σειρές της εταιρείας είναι πολύ καλές και το iq160 και το καινούργιο που θα δείξει το star φαίνεται καλή παραγωγή εξάλλου πίσω από την μυθοπλασία βρίσκεται ο Μπούτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα teaser της νεας σειρας του σταρ έδειχναν πολυ καλογυρισμένα αν και εμενα το τοσο dark δεν ειναι το γουστο μου. Eγω θέλω χαζοκωμωδιες. Ούτε δραματα ουτε αστυνομικά. Μεχρι iq160 που ειναι ευχαριστο. Αλλα ο πιο πολυς κοσμος θελει τα δραματα. Αβυσσος.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com