Ticker

10/recent/ticker-posts

Θα επιστρέψει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν το «Just the Two of Us»;




Με τις συζητήσεις για τα νέα πρότζεκ της τηλεοπτικής σεζόν που έρχεται να γίνονται όλο και πιο έντονες, πληροφορίες θέλουν το φαντασμαγορικό «Just the Two of Us» να μην επιστρέφει. 

Εκτός μικρής οθόνης αναμένεται να μείνει τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, το μουσικό ψυχαγωγικό σόου «Just the Two of Us», που τα τελευταία χρόνια μεταδόθηκε με επιτυχία μέσω του ALPHA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πρόθεση του σταθμού είναι να σταματήσει για λίγο την προβολή του, προκειμένου να πάρουν μια ανάσα τόσο οι συντελεστές όσο και το κοινό.

Παρ’ όλα αυτά, οι σχέσεις μεταξύ του παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη και των μελών της επιτροπής, Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινας Βανδή, Βίκυς Σταυροπούλου και Κοίτης Γαρμπή, με τον σταθμό παραμένουν άψογες.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Όχι σκουπίδια όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Μας λυπήθηκε ο θεός. Καλά μεταξύ μας, επιτυχία είχε κάνει μόνο τότε με τον τελικό με τη Βίσση και τη Βανδή, που είχαμε λοκντάουν, μετά όλο 10άρια έκανε και ο τελευταίος κύκλος βούλιαξε σε μονοψήφια, ενώ παίζει πάντα μόνο του, χωρίς σειρές και ριάλιτι απέναντι. Μόνο η αδύναμη Ρούλα τον κόντραρε στα ίσια στο γενικό σύνολο που έβγαινε στη χάση και στη φέξη και με αδύναμους καλεσμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και εκείνη η σεζόν τότε με το lockdown στο Open (Οκτώβριος-Δεκέμβριος του 2020) άπατη πήγε γι' αυτό έβγαλε μόνο 11 επεισόδια. Και η πρώτη σεζόν στο Open πήγε μέτρια 14-15% γιατί απασχολούσαν οι παίκτες και επιτροπή με τις κόντρες τους Σπυροπούλου, Άσπα, Ξιαρχό, Φασουλής, Μπακοδήμου και το ποιοι θα πάρουν εκπομπή μετά.

      Διαγραφή
  2. Αυτο το σόου βγαίνει για να αυτοικανοποιειται ο Κοκλώνης και το ονειρο του να τραγουδάει δημοσιως. Κριμα που καποιοι το βλεπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσό δίκιο έχεις !!! Ότι χειρότερο αν βάλουνε άλλον παρουσιαστή ίσως πάει καλύτερα αλλά με αυτό το νούμερο που έχουν παπα ότι χειρότερο

      Διαγραφή
  3. Με επιτυχια? χαχαχαχα ναι οκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να και ένα καλό νέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι ξερουμε οτι το καναλι δεν σταματαει το ...''show'' για να το ξεκουρασει αλλα γιατι καθε σεζον τα τελευταια χρονια παει και πιο χαλια ενω ποτε δεν ηταν προγραμμα που εφερνε υψηλη τηλεθεαση οσο το παρουσιαζει ο Κοκλωνης.Και κακης ποιοτητας προγραμμα ηταν και τηλεθεαση δεν εφερνε. Και πολυ εμεινε στον αερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com