Ticker

10/recent/ticker-posts

Από τις «Ψυχοκόρες» μπαίνει στο «Grand Hotel»





Είχε την τύχη να βρεθεί στην σπουδαία δραματική σειρά «Ψυχοκόρες» αλλά έχει κυρίως το ταλέντο να ξεχωρίζει– αν και ο ρόλος του άργησε να γίνει συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό.

Την επόμενη σεζόν θα τον απολαμβάνουμε στη νέα πολυαναμενόμενη, καθημερινή σειρά εποχής του Αντ1 με τα ένοχα μυστικά και τους απαγορευμένους έρωτες.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Βάρθη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ρόλο του σαγηνευτικού απατεώνα «Τάσου Μέρμυγκα» στις «Ψυχοκόρες» ετοιμάζεται ολοταχώς να ξεκινήσει γυρίσματα για το «Grand Hotel».



Το πως θα λένε τον νέο ήρωα που θα υποδύεται δεν έμαθα, οι πληροφορίες μου όμως λένε ότι πρόκειται για έναν αδίστακτο, σκοτεινό τύπο και ο ηθοποιός θα βρεθεί αντιμέτωπος με σκληρές καταστάσεις έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.



Πηγή:Νάντια Ρηγάτου (enikos)

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ωραίο καστινγκ έχει η σειρά. Αν το ξενοδοχείο έχει πολυτέλεια οπως το ισπανικό και ο καταυλισμός των προσφύγων διπλα ειναι ρεαλιστικός και όχι, γυφτέ ολέ τότε μπορεί να έχει ελπίδες. Εξαλλου ο αγιος έρωτας στον αλφα ειναι τοσο παλια σαν ιδέα που δεν τραβάει εκτος απ τις μεγάλες ηλικίες που έχουν φετιχ με τους παπαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Εξαλλου ο αγιος έρωτας στον αλφα ειναι τοσο παλια σαν ιδέα που δεν τραβάει εκτος απ τις μεγάλες ηλικίες που έχουν φετιχ με τους παπαδες"
      Μην το λες...μην το λες...

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com