Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο Μελέτης Ηλίας για την Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: «Δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση»




Μετά την μεγάλη του επιτυχία στη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», την ερχόμενη σεζόν θα απολαύσουμε τον Μελέτη Ηλία στο νέο κύκλο της Μάγισσας.

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά μίλησε για το νέο του ρόλο με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό.

«Του χρόνου Μάγισσα. Θα δούμε τους προγόνους των πρωταγωνιστών του προηγούμενου κύκλου. Θα δούμε ουσιαστικά 100 χρόνια πριν. Δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση, ούτε η εποχή.

Είναι η Ενετοκρατία, κάπου μετά το 1700 στη Μάνη, που δεν έχει αποτυπωθεί σε κινηματογράφο και τηλεόραση. Έχουμε φτάσει νομίζω μέχρι την επανάσταση.
Και το να συμμετέχεις σε κάτι που είναι αχαρτογράφητα νερά είναι δύσκολο, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις κάτι που δεν έχεις κάπου να πιαστείς»

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο
Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς στις αρχές του 20ού αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το χάρισμά του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα. Σ εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο που βρήκε ο Μισέλ. Οπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή που συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ έγινε στον πύργο των Λασκαραίων, καθώς θα δούμε τι σχέση είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Στα νέα επεισόδια θα δούμε να δίνονται απαντήσεις και σε πολλά ερωτηματικά που άφησε η σειρά…

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Άραγε θα έχει την ίδια επιτυχία με τον πρώτο κύκλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην σου πω θα έχει καλύτερη...

      Διαγραφή
    2. Πότε ξεκινάει;

      Διαγραφή
    3. Δεν το νομίζω. 10-12 θα κάνει.

      Διαγραφή
    4. Επειδη ο νεος κυκλος θα παίζει 22.30 και οχι στις 21.00 ειναι δύσκολο να πουμε πως θα πάει. Επισης θα παίζει δυο φορές τη βδομάδα, Δευτερα κ Τριτη.
      Εικάζω οτι θα κάνει ένα 15 επειδή το προηγούμενο έκανε τουλάχιστον τετοια νούμερα κ επειδή θα παίζει Κίτσου και Μελέτης Ηλιας που ειναι δύο προσωπα που τα αγαπάει πολύ ο κόσμος.
      Το θέμα ειναι τι θα παίζει απέναντι και πως θα πάει το απέναντι. Θα παίζει τη Δευτέρα πάλι στον Αλφα ο Γιατρός γιατι εκει πήγαινε καλά; Ο Αλφα έχει γιατρό μια φορά τη βδομάδα, Τιμωρο 2 φορες τη βδομάδα και διάφανη αγάπη 2 φορές τη βδομάδα. Παρασκευή δεν νομιζω να παίζει δραμα μετά την Τζελα δελαφράγκα. Μαλλον ταινία θα παίζει. Με το γιατρο που θα κανει 18 γιατι άρεσε ο προηγούμενος κύκλος και ολο το καστ ειναι all star, η μαγισσα μπορεί να ακολουθήσει με 15. Προσωπικα θα γουσταρα φέτος ο Αντεννα να κάνει την έκπληξη και να κερδισει την Πράιμ Τάιμ. Πέρσι την μισοκερδισε. Η μαγισσα έκανε λιγο κοιλια απέναντι στο μαστερσεφ. Φετος οι σεφ μπορει να πάνε άπατοι. Δεν πάνε ποτέ δυο χρονιές καλά σερί.

      Διαγραφή
    5. @9:17μ.μ Εγώ πάλι δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την περίεργη νοοτροπία. Τι πάει να πει "Προσωπικα θα γουσταρα φέτος ο Αντεννα να κάνει την έκπληξη και να κερδισει την Πράιμ Τάιμ"; Το ίδιο και για οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Τι σημαίνει για έναν τηλεθεατή η νίκη ενός καναλιού δηλαδή;

      Διαγραφή
    6. Να σου πω τι σημαίνει αυτή η αποψη. Οτι βλεπω τα δελτία του άλφα τοσα χρονια να κομπάζουν για όλα τα προγράμματα και λιγο μου τη σπάει οτι μονο αυτος πάει καλά. Ασχετα που ειμαι τηλεθεάτρια και δεν κερδιζω τιποτα είτε χάσει ο Αντέννα είτε ο Αλφα. Βλεπω όμως μια αλαζονεία οταν αναφέρονται και οι παρουσιάστριες του Αλφα στα προγράμματα των καναλιών τους κλπ. Αυτή αλαζονεία και ο κομπασμός με ενοχλει ως άνθρωπο. Δουλεια τους ειναι να κομπάζουν και να λένε ποσο καλά πάνε. Συμφωνώ. Αλλά επειδη το λένε και το παίρνουν πάνω τους και μας το εκφράζουν σε καθε εκπομπή τους, πχ η Καινούργιου που είπε αντε να δωσουμε κανα νουμεράκι στη Φαιη με το να την παίξουμε γιατι κάνει κάθε μέρα 4%, θα ήθελα λίγο να μοιραστεί η πίτα. Να μην κερδίζει στα πάντα ο Αλφα. Να παρει μέρος της πίτας και ο Αντέννα και το Μεγκα. Το σταρ έχει ήδη μέρος της πίτας για τα εξοδα που κάνει. Οι αλλοι δυο επενδύουν πολλα κ δεν παιρνουν πολλά πίσω.
      Το ένα που θεωρώ ομως οτι θα ειναι φουλ αποτυχία του αλφα φετος ειναι η Τζελα. Αυτο πρεπει να είναι πιο κακό και απ το να έπαιζε ο Σεφερλης μεθυσμένος κακή επιθεώρηση του Λαζοπουλου

      Διαγραφή
    7. Επισης έχουμε και το ΣΚΑΙ που ξεκινάει To Tempting Fortune και το Exathlon. Θα ήθελα κι αυτοί να πάρουν ένα μερίδιο της πιτας. Να μοιράζεται η επιτυχία. Ας κάνουν όλοι 12% και ας μην κανει κανένας 27-30

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com