Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Γη της Ελιάς: Ποιοι μπαίνουν στον τέταρτο κύκλο




Ο τέταρτος κύκλος, που φέρει την υπογραφή της τριάδας των τηλεοπτικών επιτυχιών -Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου-, ετοιμάζεται πυρετωδώς. Μετά την αποχώρηση του Διονύση Παπανδρέου, του Γιώργου Αγγελόπουλου, της Μελίνας Κόντη, της Αγγελικής Κιντώνη και της Νάγιας Καρακώστα, θα δούμε νέους ήρωες. 

Ήδη κατέφθασε στην Αρεόπολη η Νάνσυ (Βαρβάρα Ντέσκα), η κόρη του Τζον, από την Αμερική για να παραστεί στο γάμο του πατέρα της με την Αθηνά. Λίγο πριν πέσει η αυλαία εμφανίστηκε ξανά η Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου), η κόρη του Ισίδωρου που έλειπε στην Αγγλία για σπουδές και η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν έρχονται και δύο νέες προσθήκες. Πρόκειται για τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος θα υποδυθεί έναν ιερέα -ένας ρόλος απρόβλεπτος και σίγουρα ανατρεπτικός- και για τον Στέφανο Μιχαήλ, τον οποίο έχουμε δει σε παλαιότερες σειρές του Αντρέα Γεωργίου και θα υποδυθεί τον ΜιχάληΧατζή, συνεργάτη του Τζον, τον οποίο γνώρισε ο Ισίδωρος στην Αμερική.

 
Ήδη έχουμε ακούσει τον Μάνο να λέει ότι περιμένει κάποιον να τον αντικαταστήσει για να αναλάβει καθήκοντα στη διεύθυνση του ελαιοτριβείου, ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί. Αυτός θα είναι ο Μιχάλης που έρχεται στην Αρεόπολη και αφού τον καλοδέχονται όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην εταιρία των Βρεττάκων κοντά στον Μάνο. Ο γοητευτικός γαλανομάτης τραβά τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού της περιοχής. Σοβαρός και μετρημένος, κοιτάζει τη δουλειά του, γνωρίζοντας τους στους συμπατριώτες του. Γίνεται θαμώνας στο καφενείο του Πότη και απολαμβάνει τα εδέσματα στην ταβέρνα του Χρήστου όπου δουλεύει η Αρι- άδνη, η οποία δεν περνά απα- ρατήρητη από τον Μιχάλη και κάποια στιγμή οι δυο τους θα έρθουν κοντά.

Πηγή Τηλεθεατής

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Μην υποτιμάτε την ελιά. Κανείς δεν την πίστευε στη αρχή και τελικά πήγε και Τρίτη σεζόν με σταθερά διψήφια στα νεανικά και πολύ καλά γενικά ακόμα και πρωτιές. Έκανε νούμερα που σειρές πρώτη σεζόν και δεν έκαναν, κάποιες μάλιστα κόπηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ίσα ίσα, πιστεύω πως η Ελιά φέτος θα κρατήσει το κοινό της παρόλο που δεν την παρακολουθώ ποτέ. Καταρχάς έχουν γυρίσει και είναι έτοιμα τα πρώτα 25 επεισόδια, θα ξεκινήσει πρώτα απ' όλους αρχές-μέσα Σεπτέμβρη, θα στρώσει έδαφος και δεν θα αφήσει περιθώρια στις υπόλοιπες σειρές των 21:00 που θα κάνουν πρεμιέρα αρχές Οκτώβρη.

      Υ.Γ.: Οι σειρές απέναντι βλέπε Άγιος Έρωτας και Grand Hotel δεν έχουν μπει καλά-καλά ακόμα σε γυρίσματα καθώς οι πρωταγωνιστές τους βρίσκονται σε περιοδείες μέχρι Σεπτέμβρη. Μόνο ο Άγιος Έρωτας έχει γυρίσει λίγες σκηνές του 1ου επεισοδίου.

      Διαγραφή
    2. Αφου παντα ολα τα καναλια συμφωνουν να κάνουν μαζι πρεμιέρα. Ετσι θα κανουν και φέτος. Ο Αγιος Ερωτας γυρίζει απ την προηγούμενη βδομάδα. Σημερα έδωσε ήδη το κανάλι φωτογραφίες απ τα γυρίσματα. Το πρόβλημα το έχει ο αντεννα με το γκραν χοτελ που δεν έχει ολοκληρωθει το καστινγκ.

      Διαγραφή
  2. Είναι κακή σειρά, αλλά βλέπεται πιο εύκολα σε σχέση με όλες τις άλλες που έχει απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια μη γελιομαστε. Η ελια εχει σταθερό κοινό. Φετος μετα τα Χριστούγεννα που έπεσε ο σασμός, η ελια ανέβηκε πολύ. Ηταν σταθερά στη 2η θέση απ το Μαρτιο και μετά. Το ζητημα είναι πως θα παει του χρονου. Τελείωσε με 10αρια τη σεζον. Πολυ απογοητευτικά νουμερα για φινάλε. Με 2 νεες παραγωγές απέναντι, ο κόσμος θα την ξαναεπιλέξει; Προσωπικά θεωρώ οτι θα κανει νούμερα που έκαναν οι 8 λεξεις στο δυναμικό δηλαδη 8-9%. Στο γενικό πάντα σαρωνει και θα σαρωνει. Οι συνήθειες δεν αλλαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com