Ticker

10/recent/ticker-posts

Εξαιτίας της Καινούργιου δεν αναλαμβάνει ο Κοκλώνης τη Σκορδά...

 



Στο Megα Channel, αλλά χωρίς την παραγωγή της Barking Well Media «κλειδώνει» το νέο πρωινό που θα παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, λόγω «ασυμβίβαστου».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Real News, το «ασυμβίβαστο» αφορά το ότι ο Νίκος Κοκλώνης υπογράφει ήδη την παραγωγή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που θα προβάλλεται απέναντι από τη Φαίη Σκορδά. Συνεπώς θα ήταν «κάπως» να αναλάβει η εταιρεία του να αναλάβει και το νέο πρότζεκτ της Σκορδά.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές για την στελέχωση της εκπομπής και όπως φαίνεται θα καταλήξουν σε αμιγώς ανδρικό πάνελ το οποίο θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια η οποία έχει ηδη υπογράψει το συμβόλαιό της με το κανάλι της Συγγρού.

Οπως αναφέρει η Real News ότι, εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άγγελο Βουράκη που έχουν ήδη συμφωνήσει, εξετάζεται και το όνομα του Λάμπρου Κωνσταντάρα που παρουσιάζει τώρα το καλοκαιρία το «Summer’s cool» στον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Πιο χαμηλή και από φέτος η τηλεθέαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποθέωνε η Φαιούλα τις παραγωγές Κοκλώνη καθημερινά, αλλά δεν θέλει να αναλάβει την εκπομπή της.
    Κακώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Re paidia tha trellathoumai fetos opos kai teleutaia xronia o koklonis de eimai simparafogi me ti danae kai super katerina eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά με διαφορετικού είδους εκπομπές, ενώ με τη Σκορδά θα ήταν το ίδιο ακριβώς. λογικά δεν θέλουν να επαναλάβουν το Καινούργιου - Τσολάκη

      Διαγραφή
  4. και πολύ λογικό αφού πρέπει να ειναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παει καλά η Φαιη; Βουράκη, Κωνσταντάρα, και Ουγγαρέζο; Οχι. Και πολυ πάει να είναι μαζι με τον Ουγγαρέζο που τους έχουμε χιλιοδει μαζι. Εμενα μου κάνει ξαναζεσταμένο φαγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πατε καλα; φετος ο κοκλωνης ειχε παραγωγη τσολακη οπεν κ παραγωγη καινουργιου αλφα. αυτες δε παιζανε απεναντι; ο κοκλωνης σκ ειχε παραγωγη νασου στο οπεν κ ακριβως απεναντι στο μεγκα επαιζε παργαωη κοκλωνη η σισυ. ποιον κοροιδευετε λοιπον;. πολυ απλα η σκορδα ειναι γατα κ θελει αποκλειστικο συμβολαιο με βαρβατο επιχειρηματια καναλαρχη κ οχι με εναν παραγωγο που αυριο το πρωι βαραει κανονι κ γεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com