Ticker

10/recent/ticker-posts

Κλεισμένη συμφωνία ανάμεσα σε Μενεγάκη και Κυριακού;


Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο nassosblog.gr:

 Ως επτασφράγιστο μυστικό θέλουν να το κρατήσουν στον ΑΝΤ1, αλλά τα ντουβάρια στον ΑΝΤ1 μιλάνε...

Ακούγεται, λοιπόν, όλο και πιο έντονα πως έχει υπάρξει ήδη "κλειδωμένη" μυστική συμφωνία ανάμεσα στον Θοδωρή Κυριακού και την Ελένη Μενεγάκη, ώστε η παρουσιάστρια να επιστρέψει τον Φλεβάρη του 2025, 20 χρόνια μετά την αποχώρησή της από το κανάλι, με ένα νέο δυνατό σόου στην Κυριακάτικη prime time. 

Μάλιστα, η διαρροή γίνεται από πολύ πολύ υψηλόβαθμα στελέχη που γνωρίζουν την παραπάνω συμφωνία, μόνο και μόνο για να μη ψάχνονται με άλλου τύπου φορμάτ και μεταγραφές.

Όλα αυτά φυσικά είναι οι φήμες που ακούγονται στους διαδρόμους. Βέβαια, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...






Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Οτι δηλαδή ο ANT1 που φέτος λόγω χαμηλού budget δε βγάζει καν καλοκαιρινό ενημερωτικό πρωινό θα δώσει εκατομμύρια στη Μενεγάκη για να βγαίνει 1 φορά / εβδομάδα σε show με budget... αστρονομικό ; Απίθανο το θεωρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπαρχει τιποτα κλεισμενο. Γελανε και τα ντουβαρια με αυτα που γραφουν. Εχει γινει μια κουβεντα μεταξυ των δυο, ναι. Αλλα δεν εχει κλεισει γιατι δεν τα εχουν βρει ακομα στα χρηματα και γιατι δεν εχει βρεθει και το σοου. Οταν το βρουν θα της το προτεινουν και αν της αρεσει, τοτε θα συνεχισουν τις διαπραγματευσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μπορεί να την κλείσει. Σίγουρα μια τέτοια μεταγραφή θα τραβήξει τα βλέμματα και η πρεμιέρα τουλάχιστον θα κάνει μεγάλα νούμερα γιατί εντάξει μιλάμε για ένα όνομα που άφησε το στίγμα του στο κανάλι και είναι μια σημαντική επιστροφή. Αν συμβεί. Να μην παραπονιούνται όμως πως δεν έχουν λεφτά και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και χρειάζονται βοήθεια από το κράτος για να στηρίξουν τη μυθοπλασία και μπλα μπλα μπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε πάλι θα την πληρώσουν πανάκριβα και όσοι δουλεύουν πίσω από τις κάμερες θα πρέπει να τρέχουν σε Σπάτα και Μαρκόπουλο με μισθούς κάτω από 1.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί η Μενεγάκη θελει στουντιο στα Σπάτα;

      Διαγραφή
  5. Κι όμως η Μενεγάκη μόνο στον ΑΝΤ1 θα μπορέσει να αναστηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι και θα γίνει και πάλι άξια παρουσιάστρια αν πάει στον Αντ1 και θα έχει όλα τα καλά του κόσμου ξαφνικά.............

      Διαγραφή
  6. Την Μενεγάκη την ενδιαφέρουν μονο τα λεφτά. Τα λεφτα αν ειναι θα τα παρει απο χορηγους. Ο Αντ1 δε θέλει να δινει καν λεφτά για αλλη βαρδια τεχνικών, θα δωσει 2 χρονια συμβολαιο στην Μενεγάκη που θέλει συνήθως με συμβολαιο εκατομμυρίων; Αν δεν είναι καθημερινό, τα λεφτα δεν βγαίνουν απο χορηγούς. Επισης η Μενεγάκη στο ινσταγκραμ δεν εχει πουθενα paid partnership ενω προωθεί προϊόντα και παίρνει λεφτά απο χορηγούς. Ερχεται καμπάνα απο την ΑΑΔΕ για την Μενεγάκη ινφλουένσερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φανταστικα σεναρια του Γουμενιδη που εχουν τοση σχεση με την πραγματικοτητα οσο και το ''Τερας του Λοχ Νες'' με τη λιμνη της Βουλιαγμενης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com