Ticker

10/recent/ticker-posts

Αποκάλυψη: Ο Κοκλώνης πήρε τον Μουτσινά για να μην τον έχει απέναντι...


 Έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες ότι η "Barking well media" του Νίκου Κοκλώνη θα αναλάβει την παραγωγή της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον ALPHA. 

Στα αυτιά του tvnea.com έφτασε η εξής πληροφορία: Ο Κοκλώνης θέλει να κάνει κάποια στιγμή σόου στο MEGA τα Σάββατα. Γνώριζε ότι ο προγραμματισμός του ALPHA ήταν να προβάλλει τον Μουτσινά τα Σάββατα. 

Δεν ήθελε να τον έχει απέναντι γιατί ήξερε ότι δεν έχει καμία ελπίδα (εδώ έκανε μονοψήφια χωρίς ανταγωνισμό φέτος). Έτσι, αποφάσισε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, να ικανοποιήσει τις οικονομικές παράλογες απαιτήσεις του Μουτσινά με όρο να μην προβάλλεται ΣΚ, ώστε να κρατήσει τα Σάββατα ανενόχλητα. 


Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Σοβαρα τωρα,πιστευει οτι θα σαρωσει σε τηλεθεαση το Νι-Μου και φοβαται να το εχει απεναντι?Το Νικος clock που πηγε ακλαφτο δεν το θυμαται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να μην σαρώσει, δεν αποκλείεται όμως να τα πάει καλά. Η εκπομπή που αναφέρεις ήταν πολλά χρόνια πριν. Στο μεταξύ έχουν αλλάξει πολλά και συνεχώς αλλάζουν και κυρίως οι προτιμήσεις του κοινού.

      Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω περιέργεια να δω αν θα πάει καλά. Πιο πολύ ομως αναρωτιέμαι ποιος θα πάρει τη μυθοπλασία αλφα ή αντέννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι ο Κοκλώνης ξαφνικά είναι διευθυντής προγράμματος και θα ορίσει πότε παίζει μια εκπομπή; Εδώ δεν μπόρεσε να σώσει τη δική του. Είσαστε τελείως άσχετοι με το πώς λειτουργεί η τηλεόραση και γράφετε συνεχώς αβάσιμες μπούρδες και ψέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ότι ο Κοκλω δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό; Άλλωστε η φήμη αυτή κυκλοφορεί εδώ και χρόνια ότι θέλει να παίζει μόνος.

      Διαγραφή
    2. Η Κοκλωνισσα καλύτερα.

      Διαγραφή
  5. Τέτοια άρθρα θέλουμε tvnea !!! Αχχ Κοκλώ σ'αγαπώ χαχα. Τυχερέ Μουτσι θα βγάλεις πάλι τα μυρια.. προσφέροντας το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοκλωνισσα λέω εγώ.

      Διαγραφή
    2. Μα γιατί γράφεις σε όλα τα σχόλια Κοκλώνισσα; Τι είναι πάλι αυτό;

      Διαγραφή
    3. Γιατι; Δεν ξέρετε γιατί; Όχι μόνο από το φάτσα του. Ένας κλόουν και μίσος είναι. Που να δείτε, το ότι τον έχει ακόμα ο κυρ Βουρλιώτης στο στόχαστρο.

      Διαγραφή
    4. Ας είναι ό,τι θέλει. Το θηλυκό που του προσδίδεις στο όνομα δεν είναι ωραίο.

      Διαγραφή
    5. Καλά, ο,τι πείτε. Εγώ χ@στηκα και γι' αυτόν και την καριέρα του. Αφήστε δε που με κανονια όπως η AirFast Tickets και η Dilber, ειδικα στην πρώτη εταιρεία έχει φεσωσει κόσμο και κοσμακη.

      Διαγραφή
  6. Χαχαχαχ τοσο σιγουροι οτι θα παει τοσο καλά; Χμ ίσως να τους συμφέρει και τους δύο καλύτερα να είναι απέναντι, από το να έχουν σκληρό ανταγωνισμό χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com