Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο Τιμωρός: Δύο αγαπημένοι ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη!

 


Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζει ο Alpha τη μυθοπλασία της νέας σεζόν και ήδη οι σειρές του είναι στη φάση της παραγωγής όπως ο Τιμωρός, η πολυαναμενόμενη σειρά με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο.

Ήδη έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο μέρος του καστ που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο που πλαισιώνουν τον βασικό πρωταγωνιστή και την ιστορία του.Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι στη σειρά θα μπουν δύο ακόμα πολύ αγαπημένοι ηθοποιοί για κάποια επεισόδια της σειράς.

Τους έχουμε απολαύσει σε διαφορετικές τηλεοπτικές σειρές και θα τους δούμε και μαζί στον Τιμωρό.

Ο λόγος για τον Κώστα Νικούλι και τον Δημήτρη Κίτσο που όπως αποκλειστικά μάθαμε θα τους δούμε σε ρόλους έκπληξη.  Σύμφωνα με το σενάριο, οι δυο τους θα ξεκινήσουν έχοντας άριστες σχέσεις όμως στην πορεία κάτι θα τους χωρίσει για πάντα!

Ο Κώστας Νικούλι αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό ως Πετρής στον Σασμό του Αlpha πριν μεταπηδήσει στην Παραλία της ΕΡΤ σε έναν ακόμη χαρακτηριστικό ρόλο.

Πηγή: znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ο Δημήτρης Κίτσος θα παίζει σε 3 σειρές τη νέα σεζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κιτσος μπορεί να παίζει τον Λαλο πριν αλλάξει φάτσα. Υποτιθεται ο Εζελ οταν γυρναει για να εκδικηθει εχει αλλαξει φατσα. Στο τουρκικο αλλος ηθοποιος τον έκανε πριν μπει στην φυλακή και αλλος όταν βγηκε. Αν ειναι έτσι είναι μικρός ρολος. Παίζει πολύ μονο στα πρωτα επεισοδια. Απ οτι καταλαβαινω δεν εχει τελειωσει το καστινγκ. Θελουν λεει να κανουν και γυρισματα στο Μαρόκο. Σιγα μην προλάβουν. Θελουν αλλη μια βδομάδα τα καστινγκ. Μετα μενουν 2 βδομάδες. Αποκλειεται να γυρίζουν 15αυγουστο. Αρα θα γυρισουν να γυρισουν σκηνες απο 19 αυγουστου και μετά. Οποτε λεω μηπως παιζει ο Τιμωρος μια φορα τη βδομαδα για αρχή αφου δε θα χει μαζεψει επεισοδια. Κανονικά το τουρκικο έχει 70 της μιάμισης ώρας και ο Λαλος είπε με κομπασμο, θα ξεκινησουμε με 70 επεισοδια και θα συνεχισουμε μετά με τα υπολοιπα. Μαλλον θεωρει δεδομενη την επιτυχια. Για να δουμε. Και η μαγισσα μας έκαναν πλυση εγκεφάλου οτι ηταν καλη και πηρε χρονο στον κοσμο μεχρι να αφησει ελια και σασμο για να τη δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρωτότυπο έκανε επιτυχία στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι δύσκολο να κάνει επιτυχία και το πρωτοτυπο δηλαδη ο Εζελ και αυτο. Αλλα θα το δουμε. Αναλόγως αν ειναι καλογυρισμένο.
      Γνωμη μου ειναι οτι ο κοσμος τα εχει βαρεθει αυτά τα δράματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com