Ticker

10/recent/ticker-posts

Δανάη Μπάρκα: Δειτε το backstage video της εκπομπής οταν γυρίστηκε το trailer




Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα, μπήκε ξανά στα στούντιο όπου και γυρίστηκε το trailer της εκπομπής. Μάλιστα είδαμε και την αντικαταστάτρια της Δέσποινας Καμπούρη. 

Την ομάδα του ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ ομάδα απαρτίζουν ο Άρης Καβατζίκης και ο Γιώργος Κρικοριάν ενώ μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη, τη θέση της αναλαμβάνει η Μαρία Ένεζλη.

Δείτε και το teaser

Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. Πάμε Δανάη θα λέγεται; Νόμιζα ότι θα αλλάξει το όνομα της εκπομπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλα 3-4 χρόνια εξασφαλισμένη δουλειά για τη Δανάη. Εκτός αν γίνει κάποια μεταγραφή όπου θα την πάνε ΣΚ. Νομίζω το συμβόλαιο της λήγει το 2045;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 2020 τηλεοπτικοί συντάκτες μιλούσαν για το μακροχρόνιο χρυσό συμβόλαιο της Δανάης Μπάρκα διάρκειας 5 χρόνων μέχρι το καλοκαίρι του 2025, στο οποίο κιόλας είχε ρόλο και η τότε manager της Έλενα Χριστοπούλου και υπογράφηκε με τις ευλογίες του Πέτρου Μπούτου. Όταν το Πάμε Δανάη! έκανε πρεμιέρα και τους δύο πρώτους μήνες προβολής έφτασε να κάνει μ.ο. κάποιες ημέρες του Νοεμβρίου 0,8% σε σύνολο και νεανικό 3,5 ώρες εκπομπή, ο Πέτρος Μπούτος οδηγήθηκε εκτός Mega με συνοπτικές διαδικασίες.

      Διαγραφή
  3. To συμβόλαιο της Μπάρκα απλά ανέκδοτο. Που λέει πολλά για πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά! Μπράβο ρε Δανάη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μακραν το μεγαλυτερο αταλαντο βυσμα που πατησε το ποδι του στην τηλεοραση. ενα ανεπαγγελτο κοριτσακι ανευ ταυτοτητας επαγγελματικης κ διαδρομης, βρεθηκε μεσα στο μεγκα εν μια νυκτι χωρις κανενα βιογραφικο, εμεινε 4 χρονια με τραγικα μονοψηφια για τα δεδομενα του καναλιου. δεν την αγγιξε ποτε κανεις δεν της εκοψαν ουτε δευτερολεπτο απ την εκπομπη αντιθετα καραβατου, μελετη, καρατομηθηκαν απ το μεγκα εχονταας πισω τους τεραστιες καριερες σε σχεση με την μικρη μπαρκα. κ φετος παλι εξαφανιζονται τατιανα, μενεγακη, μελετη, τσολακη, ζαριφη, μαλεσκου κλπ κ παραμενει παλι στο μεγκα η κυρια των μονοψηφιων. αν αυτο δεν ειναι πλατες κ βυσμα τοτε τι ειναι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς δεν λέτε ότι θέλετε νέα και φρέσκα πρόσωπα στην τηλεόραση; Δεν γράφετε συνεχώς να πάνε οι δεινόσαυροι σπίτι τους;

      Διαγραφή
    2. Πωπω χολή!! Φαντάσου τι μαυρίλα έχεις εσύ μέσα σου!!!!

      Διαγραφή
    3. Τα τελευταία χρόνια πριν αναλάβει την εκπομπή είχε ξεκινήσει να δουλεύει στο θέατρο, οπότε άκυρα όλα αυτά που γράφεις. Και μόνο ατάλαντη δεν είναι...

      Διαγραφή
    4. Είπε σε κάτι ψέματα ο σχολιαστής; Σκληρός ο λόγος του αλλά.... Και άλλο φρέσκα πρόσωπα, άλλο να κατσικώνεται ο κάθε άσχετος και να καβατζώνει ένα τρίωρο έτσι στο άσχετο;

      Διαγραφή
    5. Και ψέματα λέει, αλλά και το πόσο θα θέλατε να ήσασταν στη θέση της δεν κρύβεται......

      Διαγραφή
  6. Εγώ προσωπικά σε πληροφορώ πως δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Δανάης Μπάρκα. Λάθος με ψυχολόγησες. Επίσης ο σχολιαστής μιλάει για την επαγγελματική της σταδιοδρομία, το TVNEA ασχολείται με αυτά τα θέματα κι εσύ κάνεις προσωπικές επιθέσεις από το πουθενά. Ούτε φίλος της να ήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για την επαγγελματική της σταδιοδρομία ψέματα είναι αυτά που γράφει. Φίλος της δεν είμαι, αλλά έχω κουραστεί να διαβάζω πικρόχολα σχόλια επειδή κάποιοι δεν βρίσκουν άλλη χαρά στη ζωή τους.

      Διαγραφή
    2. Πικρόχολο σχόλιο κάνεις εσύ για τη ζωή των άλλων. Ο σχολιαστής μίλησε για την επαγγελματική της πορεία κι εσύ κάνεις επίθεση. Φαντάζομαι εσύ θα έχεις άλλη χαρά στη ζωή σου από το να θίγεις κόσμο για τη Δανάη Μπάρλα ε;

      Διαγραφή
    3. Άντε πάλι με την επαγγελματική της πορεία. Να το ξαναπώ ότι ακόμα κι αυτό είναι ψέμα μπας και το καταλάβεις;

      Διαγραφή
  7. Έθαψαν την Ένεζλη. Χωρις πλάνα δικά της. Όχι ότι μας έλειψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά θελουμε νέα προσωπα. Αυτή είναι η αλήθεια. Προτιμώ να προσπαθεί η Δανάη παρα να εχουν το δεινοσαυρο την Μενεγακη που κανει 8 στην καλύτερη και να την αποθεωνουν κιολας οτι ειναι βασιλισσα. Σιγουρα θα θελα κι αλλα νεα προσωπα. Η tv queen ηταν νέο πρόσωπο αλλα με την τοση πλαστική που έκανε στην μουρη της, εμενα μου μοιαζει παλια. Σκοτώστε με αλλα απο παρουσιάστριες μου άρεσε η Μελέτη που τωρα έφυγε. Και η Μαγγιρα μ αρεσει και η Τσολάκη. Κορομηλά, Μενεγάκη, Ζηνα, Γερμανού, πάλιωσαν. Σκορδα και Καινούργιου δεν πάλιωσαν αλλα δεν έχουν κάτι άλλο να δωσουν. Ο,τι είχαν να δωσουν το έδωσαν. Γνωμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω. Ούτε εμένα μου είναι συμπαθής η Δανάη άλλα αποτελεί νέο πρόσωπο και νέα διαφορετική πρόταση. Έχει διαφορετική οπτική στα πράγματα λόγω ηλικίας από μία παρουσιάστρια 45-50 ετών και προσεγγίζει την εκπομπή της με το δικό της τρόπο.

      Επίσης η Μαλέσκου, η Τσολάκη και η Μαγγίρα (λόγω ότι δεν έχει ξαναπαρουσιάσει τέτοιου είδους πρόγραμμα -ζωντανό πρωινό) είναι επίσης της ίδιας κατηγορία αλλά λιγότερο τυχερές από τη Μπαρκά που ένας μεγάλος σταθμός και οι προσωπικές της διασυνδέσεις με τον καλλιτεχνικό κόσμο τη βοηθούν να έχει την ίδια εκπομπή 5 χρόνια τώρα.

      Διαγραφή
  9. Κάποιος πιο πονηρός από εμένα θα έλεγε πως η Δανάη δε θέλει δίπλα της γυναίκες πιο όμορφες, ετοιμόλογες και με άποψη από την ίδια. Με τη Χρυσικοπούλου δε λένε ούτε καλημέρα μετά τη συνεργασία τους. Η Ένεζλη δεν έχει ιδιαίτερα δείγματα γραφής ως τηλεοπτικό πρόσωπο. Οι τελευταίες της προσπάθειες ήταν παρουσιάζοντας μεσημεριανές εκπομπές telemarketing στο EPSILON TV, χειμώνα καλοκαίρι, το SURVIVAL ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ που είχε επίσης κυρίως telemarketing άλλα και μία εκπομπή "πολιτισμού" στο EPSILON πάλι με telemarketing υαλουρονικού οξέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό την επέλεξαν.
      Αλλά με τέτοια "παρουσιάστρια" και τέτοιο πάνελ δεν υπάρχει περίπτωση ο κόσμος να τους δει.
      Σαν το "Pop Up" της Παπαγεωργίου και το "Μεσημέρι Yes" της Ζαρίφη.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com