Ticker

10/recent/ticker-posts

ALPHA: Ανατροπή με τις μέρες προβολής του Νίκου Μουτσινά

 


Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη, όσον αφορά στη νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha. Μετά την ανάληψη της παραγωγής από την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, φαίνεται πως έχουμε δυο ακόμα μεγάλες εκπλήξεις, που είναι για… καλό! Ποιες θα είναι τελικά οι μέρες προβολής της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, και το σόου θα είναι μαγνητοσκοπημένο ή ζωντανό;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ενώ το αρχικό πλάνο του καναλιού ήταν το σόου του Νίκου Μουτσινά να προβάλλεται Παρασκευή και Κυριακή, τελικά οι μέρες προβολής της εκπομπής θα είναι Πέμπτη και Παρασκευή, αμέσως μετά την ζώνη μυθοπλασίας του ALPHA. Μια εξέλιξη σημαντική βέβαια, για την εκπομπή, διότι με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να «εκμεταλλεύεται» ολόκληρο το εύρος της επικαιρότητας και κυρίως το υλικό των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης μέσα στην εβδομάδα. Η δεύτερη, και πλέον σημαντική έκπληξη για την εκπομπή, είναι αυτό που ανέφερε λίγο νωρίτερα στο «Summers cool», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, πως αντί για μαγνητοσκοπημένο, το σόου του Νίκου Μουτσινά θα είναι ζωντανό, γεγονός μείζονος σημασίας για τέτοιου είδους πρόγραμμα.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες της εκπομπής θα ολοκληρωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ αυτή, δεδομένου ότι η σεζόν ξεκινάει Δευτέρα 16/9 για τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, δεν πρόκειται να ξεκινήσει εύλογα, πριν τις αρχές Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Καλύτερα που προτιμήθηκε να παίζει καθημερινές μετά από μυθοπλασία και ότι θα είναι ζωντανό είναι στα συν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H αλήθεια είναι πως η απουσία σου δεν έγινε καθόλου αισθητή. Το σουξέ του ήταν μια λύση ανάγκης τώρα που δεν υπάρχουν πια τηλεοπτικοί σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που θα χωρέσουν όλα στον Alpha; Δευτέρα με Πέμπτη 21:00-22:40 θα παίζει ο Άγιος Έρωτας. 2 φορές την εβδομάδα θα παίζει ο Τιμωρός μετά τον Άγιο Έρωτα. Η Κατάρα της Τ. Δελαφράγκα κάθε Παρασκευή 1 φορά την εβδομάδα με μεγάλο σε διάρκεια επεισόδιο όπως και το Να Με Λες Μαμά. Ενώ και ο Γιατρός θα παίζει 1-2 φορές την εβδομάδα καθώς γυρίζονται και θα προβληθούν ο 2ος και 3ος κύκλος την ίδια σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μουτσινάς δλδ θα βγαίνει μετά τα μεσάνυχτα live για 2 ώρες;

      Διαγραφή
    2. Δίκιο έχεις .Όντως πως θα χωρέσουν όλα αυτά ; . Εκτός και αν βάλουν και κάποια /ες προγράμματα /σειρές και το Σ/Κ όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια π.χ με την Μουρμούρα που έπαιζε με νέα επεισόδια το Σ/Κ...Γιατί αλλιώς όντως δεν χωράνε.

      Διαγραφή
    3. Και στο Β' μισό θα προσθεθούν και τα Κόκκινα Φανάρια με Ρένεση-Μπισμπίκη 2 φορές την εβδομάδα.

      Διαγραφή
  4. Τα κόκκινα φανάρια νομίζω ότι τελικά δεν θα βγουν φέτος ('24-'25) αλλά μάλλον το '25-'26 έτσι διάβασα σε κάποια άρθρα αλλά δεν ξέρει τι πραγματικά ισχύει..Επίσης άκουσα ότι θα γίνει σειρά (και ότι θα βγει φέτος για το '24-'25 εννοώ )και το βιβλίο Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι της Λένας Μαντά και θα προβληθεί στο Αlpha . Αλλά πάλι δεν ξέρω τι θα γίνει και με αυτή την σειρά.. Πάντως ίσως θα πρέπει το κανάλι να αφήσει κάποιες σειρές και για του χρόνου κατά την γνώμη μου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή να κάνει κανονικές σειρές με κανονικό αριθμό επεισοδίων και κανονική διάρκεια επεισοδίου. Μας έφαγε η Τούρκικη αισθητική. Φτάνει.

      Διαγραφή
  5. Άντε πάλι με τις τουρκικές σειρές.Τι σχέση έχουν οι τουρκικές σειρές με το θέμα μας τώρα ;..Καμία απολύτως..Οι δικές μας σειρές είναι μάξιμουμ 1-1,15 καθαρή διάρκεια (χωρίς τις διαφημίσεις) ενώ οι τουρκικές πάνω 1,5 - 2 ώρες (κάποιες ακόμη και 2,5 το επεισόδιο καθαρή διάρκεια πάντα). εξαρτάται και την σειρά βέβαια.Αν μιμουμασταν τους Τούρκους οι σειρές μας θα ήταν 2 ώρες το επεισόδιο χωρίς τις διαφημίσεις να στο πω και έτσι Οπότε δεν νομίζω ότι τους αντιγράφουμε ούτε αυτούς ούτε κανέναν άλλον
    Στο κάτω κάτω υπάρχουν και σε άλλες χώρες σειρές με μεγάλη διάρκεια όχι μόνο στην Τουρκία και στην Ελλάδα..Εμάς άλλο είναι το θέμα μας εδώ ή μάλλον η απορία μας :"Πως θα χωρέσουν οι σειρές του alpha στο πρόγραμμα του prime time ,"εφόσον θα παίζει και ο Μουτσινάς σε εκείνη την ζώνη .Δεν σχολιάζουμε την διάρκεια των σειρών και των αριθμών των επεισοδίων . Γιατί με αυτή την λογική και τα άλλα κανάλια έχουν μεγάλα σήριαλ σε διάρκεια/αριθμό επεισοδίων όπως το Mega ο Αντ1 κλ αλλά μια χαρά φαίνεται να "χωράνε " όλα στο πρόγραμμα τους όμως
    Τέλος δεν είχε μόνο φέτος ο Alpha σειρές με μεγάλη διάρκεια /αριθμό επεισοδίων είχε και τα προηγούμενα χρόνια όμως τότε χωρέσουν κάπως όλες στο πρόγραμμα του . Φέτος αυτό μου φαίνεται ότι δεν μπορεί να συμβεί.Αυτο σχολιάζουμε αλλά μπορεί και να κάνουμε και λάθος και να έχει βρει τρόπο να τις βολεύει όλες στο πρόγραμμα του αυτή τη σεζόν.Μόνο να μην κάνει βιαστικές και λανθασμένες κινήσεις στο προγραμματισμό του και εν τέλη τις "κάψει "όλες ".Γιατί έχουμε δει στο παρελθόν λάθος χειρισμούς και "προχειρότητα "να "χαντακώνουν " σειρές , show , εκπομπές και όχι μόνο στο Alpha αλλά και σε άλλους σταθμούς.Αν είναι λοιπόν να γίνει αυτό και τώρα τότε καλύτερα ας αφήσει και κάποιες σειρές και για του χρόνου..Αυτό λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά την έλευση των Τουρκικών σειρών στην Ελλάδα έγινε μόδα η μεγάλη διάρκεια επεισοδίων μέχρι τότε οι σειρές ήταν 45 λεπτά το επεισόδιο

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς να λέμε που δεν αντέγραψαν πλήρως το Τουρκικό μοντέλο και δεν κάνουν σειρές των 2 ωρών. 1 - 1,5 ώρα είναι πάρα πολύ για σειρές που πάνε ως το καλοκαίρι στην πλειοψηφία τους. Και άλλες χώρες έχουν σειρές με μεγάλη διάρκεια και η Νότια Κορέα για παράδειγμα έχει αλλά διαρκούν 16 επεισόδια και δεν παίζουν σχεδόν κάθε μέρα μέσα στην εβδομάδα. Δηλαδή εντάξει αντιγράφουμε πράγματα από το εξωτερικό αλλά τις περισσότερες φορές τους αλλάζουμε τα φώτα.
      Τώρα που θα χωρέσουν όλα αυτά δεν ξέρω. Ίσως βάλουν και στο ΣΚ κάποια. Καλύτερα για μένα αυτό που κάνει ο Alpha που δείχνει πως έχει σχέδια για το Prime time και τη μεταμεσονύχτια ζώνη και αρκετές επιλογές παρά αυτό που κάνει ο ANT1 που η ζώνη του αυτή φαίνεται πολύ φτωχή.

      Διαγραφή
  6. Θα είναι σαν στιλ ράδιο αρβύλα με βιντεάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com