Ticker

10/recent/ticker-posts

ALPHA: Τέλος πασίγνωστο στέλεχος από τις ειδήσεις



Ηχηρή αποχώρηση μετά από 5 χρόνια αναμένεται να σκάσει στο τέλος του μήνα στον Alpha σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews που κυκλοφορεί.

Σε τροχιά εξόδου από τη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού φέρεται να είναι η Άρτεμις Δήμου η οποία ανέλαβε καθήκοντα στο συγκεκριμένο πόστο το 2019.

Το έμπειρο στέλεχος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για το μέλλον της με άλλα δύο κανάλια χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια κλειδωμένη συμφωνία ή απόφαση.

Για το κενό που προκύπτει στη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του Alpha οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα καλυφτεί με στέλεχος του Star. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Παπανικολάου, ο οποίος κατέχει θέση διευθυντή σύνταξης στο δελτίο ειδήσεων του Star υπό τη γενική διευθύντρια Μάρα Ζαχαρέα αναμένεται να πάει στο «αδελφό» κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Πρώην αρχισυντάκτης της Λαμπίρη στο Best Seller και το Super Star ο Παπανικολάου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ο Σρόιτερ ήταν πανελίστας στο Best Seller και το Super Star της Λαμπίρη, μέχρι το 2004, δίπλα στον Ρακιτζή. Αυτό μας πείραξε;

      Διαγραφή
    2. @ 5:57 
      Γνωστό κι αυτό.
      Αλλά δεν είμαστε και χρυσόψαρα, όπως νομίζουν.

      Διαγραφή
    3. Αλησμόνητες στιγμές, που τσακωνόταν με την Άντζελα στο τηλέφωνο, για το αν φορούσε μικρόφωνο όταν έπαιζαν στην εκπομπή του Πουνέντη, πλάνα της, που προσευχόταν μπροστά από την εικονα της Παναγίας.

      Διαγραφή
  2. Απ τις καινούργιες σειρές ποιες λετε να πάνε καλά;
    Καθημερινές εχουμε τη γη της ελιας στο μέγκα που θα κάνει το πολυ 10% στην αρχή και μετά θα πέσει, το γκραν χοτελ με Καλλιοπη Χασκα απο Μαγισσα, Νουσια, Σκιαδαρέση και λειπει ο πρωταγωνιστής στον Αντ1, και ο Αγιος ερωτας με τον Γκοτσοπουλο που θα το παιζει παπας και θα ερωτευθει τη Δανάη Παππα με Κουλιεβα, Τσορτεκη και Παπουτσακη.
    Τι ποσοστά δίνεται σ αυτά τα δύο;
    Μετά εχουμε τα δυο φορές τη βδομάδα: Μεγκα Ταμπου με γυρισματα στα Γιαννενα, Μπεγνής, Αλικάκη, Μισιχρόνη, Ιωαννιδης κ αλλοι το οποιο με τοσα εξωτερικά γυρισματα θεωρω οτι θα κερδισει κόσμο, τη μάγισσα 2 με Κιτσου, Μελέτη Ηλια, Γιουλικα Σκαφιδά και Γιωργο Παπαγεωργιου που θα έχει κάτι απο Βενετία, τη Διαφανη Αγαπη με Μαρκο Παπαδοκωνσταντακη απο μαγισσα και Χαρα Ματα Γιαννατου απο κοκκινο ποτάμι στον Αλφα οπου ο Μαρκος ειναι φαντασμα και παλευει να λυσει το μυστηριο του θανάτου του και ο τιμωρος επισης στον Αλφα με Λαλο, Παπασπηλιοπουλο και Μαρίνα Καλογήρου που θα κάνουν το εζελ που είχε παίξει ο Αντεννα σε ριμέικ. Επισης στον Αντεννα θα παιξει και το Dr Foster με την Μαριλιτα Λαμπροπουλου απο τον Εραστη δυτικών προαστείων που θα είναι μια απατημένη που αποκαλυπτει οτι την απαταει ο ανδρας της με μια 24χρονη κ την αφηνει έγκυο. Επισης εχουμε στον Αλφα το Να με λες μαμα με την Μαρια Κιτσου σε 8/16 επεισοδια μαζι με Φιλαρετη Κομνηνου που παίρνει υπο την προστασια της ενα παιδι που κακοποιείται. Εδω ειναι διασκευή κορεάτικου.
    Προβλεψεις. Αναμεσα στα καθημερινα η ελια θα πατωσει σιγουρα στο μέγκα το ίδιο και η φαρμα στο σταρ. Νομίζω αναμεσα σε γκραν χοτελ και αγιο έρωτα, ο κοσμος μαλλον θα στραφεί στον παπα που ερωτευεται στον Αλφα. Αν και θα ήθελα να έχουμε μια αμφιρροπη μάχη φέτος και οχι ξεκάθαρο νικητή. Και αντ1 και αλφα να παλευουν για την 1η θεση στο καθημερινο και την μια να κερδιζει ο ένας και την άλλη ο άλλος. Πολλα θα εξαρτηθουν απο τον πρωταγωνιστει του γκραν χοτελ που δεν έχει ανακοινωθει. Χρειαζεται να είναι Κουκλος για να τραβηξει κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειωσε η μουρμουρα χθες και ο α ουτε που εκανε διαφημιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com