Ticker

10/recent/ticker-posts

Φαίη Σκορδά: "Κλείδωσαν" τα 3 μέλη του νέου πάνελ της. Αναζητείται πρόσωπο για την ενημέρωση...

 


Ανακοινώσεις μην περιμένετε από το MEGA -τουλάχιστον μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου-, τόσο για την ίδια την Φαίη Σκορδά, πόσο μάλλον για το πάνελ, τους συνεργάτες, και την ομάδα της, που μετά από πολλά φαίνεται τελικά να ολοκληρώνεται σιγά σιγά, με τις υπογραφές βέβαια να εκκρεμούν, αλλά να ακολουθούν το επόμενο διάστημα. Πως διαμορφώνεται τελικά το πάνελ της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA, και τι ισχύει πίσω από τις κάμερες;

Σύμφωνα με ασφαλείς, προς επιβεβαίωση πάντα, πληροφορίες, το πάνελ της Φαίης Σκορδά θα στελεχώσουν δυο πρόσωπα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που ήταν και ο πρώτος που έκλεισε θέση στο νέο της ταξίδι, και μάλιστα με πολύ ενεργό ρόλο, αλλά και η Νάνσυ Νικολαίδου, η οποία θα μεταγραφεί “εσωτερικά” στο MEGA, από την μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Ο τρίτος της παρέας, πολύτιμος δε, και παρά τα δημοσιεύματα κάποιων που τον θέλουν να… μην έχει ιδέα, θα είναι εκτός σημαντικού απροόπτου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Από εκεί και πέρα, μπορεί να γίνει και μια κίνηση της πολύ τελευταίας στιγμής, εαν βρεθεί ακόμα μια “κατάλληλη” γυναίκα.

Στην συνέχεια τώρα, και αφού το… απαιτεί η εποχή, μιλάμε για μια εκπομπή με μπόλικη ενημέρωση, infotainment δηλαδή που είναι και της μόδας πια στην ελληνική τηλεόραση. Μετά το “όχι” του Άγγελου Βουράκη, οι ιθύνοντες της εκπομπής προσανατολίζονται προς το έμπειρο τμήμα ενημέρωσης του MEGA, για την κάλυψη της θέσης, που θα είναι ανά περίσταση, ύφος και επικαιρότητα. Προς διερεύνηση τέλος, είναι το αν θα υπάρχει στήλη – συνεργάτης για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ή θα καλυφθεί από το πάνελ συνολικά.

Πίσω από τις κάμερες τώρα, αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Φαίης Σκορδά θα είναι η Άννα Ορφανουδάκη, ενώ σκηνοθέτης, όπως σας είχα πρόσφατα αποκαλύψει, θα είναι ο Θάνος Κάππας. Η ομάδα θα αποτελείται βέβαια από τουλάχιστον 4 ρεπόρτερ και ανθρώπους στο μοντάζ. Μείνετε συντονισμένοι, όπως πάντα, για περισσότερη και κυρίως, σωστή ενημέρωση.


Πηγή: youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Παιδιά κάνατε λάθος στην φωτό. Δεν ξέρω ποια είναι, πάντως η Σκορδά δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μικρούτσικος εξαιρετική επιλογη. Θα φέρει νουμερα. Ο Ουγγαρέζος έτσι κι έτσι. Δεν θα τον διάλεγα αλλα η Φαιη παει πάντα με παλιους γνωριμους για να νιωθει οικεία. Η κυρία Νικολαίδου αν μιλάει οπως στην Μενεγάκη και οχι οπως στην Πάνια τότε ειναι κακή επιλογή. Θα δειξει αν στην Μενεγάκη έκανε τον καινούργιο της εαυτό που άλλαξε ή υποκρινόταν για να αρέσει στη δασκάλα. Γνωμη μου είναι οτι αυτή η καλή και αγαθή που έδειχνε στην Μενεγάκη δεν πουλάει. Για να δουμε αν θα είναι έτσι. 2η γυναίκα χρειαζεται το πάνελ μονο αν η Νικολαίδου είναι ήσυχη οπως στην Μενεγάκη. Αλλιως θα ειναι πάρα πολλά πρόσωπα και δεν θα μπορεί να μιλήσει ο Μικρούτσικος και πάλι θα γίνεται χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νικολαίδου στην Μενεγάκη σπάνια συνέδραμε σε συζήτηση. Αν είναι να εχεις άνθρωπο στο πάνελ, και να τον πληρώνεις για γλάστρα να είναι πιο όμορφος.

      Διαγραφή
    2. Άθλια επιλογή ο Μικρούτσικος. Τοξική παρουσία, έχει πολλές προσωπικές εμμονές και δεν θα αντέξει να είναι πάλι τρίτο βιολί. Ο Ουγγαρέζος δημόσιος υπάλληλος, είκοσι χρόνια στο ίδιο πόστο.

      Διαγραφή
  3. Κάθε χρόνο και χειρότερα, αλλά ποιος νοιάζεται; Κάποιες παρουσιάστριες δεν ξεκουνάνε κι ας έχουν τελειώσει τηλεοπτικά εδώ και χρόνια. Αφού έχουν "καλά εμπορικά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα αγοράσει προϊόντα και τσίτια επειδή τα παρουσιάζει η Σκορδά η μενεγακη και η Κατκεν? Πρέπει να απευθύνονται σε αμοιβαδες δεν εξηγείται αλλιώς για να έχουν καλά εμπορικά. Καλή επιλογή ο Ανδρέας με εύστοχο σχόλιο, ο Ουγγαρέζος είναι πια σαν παλιοπασόκος δημόσιος υπάλληλος ο οποίος περιφέρεται ασκοπως.

      Διαγραφή
    2. Κι ομως λέει ότι ό,τι παρουσιάζει η Μενεγάκη ξεπουλάει. Πραγματικά ο κόσμος επηρεάζεται πάρα πολυ. Γι αυτο κι η Μενεγάκη απο οταν καταλαβε οτι δεν θα ειναι καπο τηλεοπτικά ενω δεν ανέβαζε προσωπικες στιγμές στο ινσταγκραμ, αρχισε να ανεβαζει. Για να αρχισει να ειναι πιο ενεργή εκεί και να ανεβαζει και εμπορικά εκει και να παιρνει λεφτακια. Μεχρι τωρα τα πολλα λεφτακια τα επαιρνε απ την εκπομπη. Λενε οτι για να κανει ποστ έπαιρνε πάνω απο 12 χιλιάρικα.

      Διαγραφή
    3. Διορθωνω. Επαιρνε πολλά λεφτα απ το συμβολαιο της συν απ τις εμπορικες συμφωνίες που έφερνε στο κανάλι, απο τις οποιες έπαιρνε μεγάλο ποσοστο. Πχ ερχοταν η ταδε εταιρεία να προβάλλει το αρωμα της, θα έδινε στην εκπομπή της Μενεγάκη εστω 10χιλ για 1,5 λεπτο. Κανονικά τα εμπορικά δηλαδη αυτά τα λεφτα τα εισπρατει η παραγωγη και το κανάλι. Εδω η Μενεγάκη ειχε κανει συμφωνία να τα παίρνει αυτή.

      Διαγραφή
    4. @ 1:27
      Ας δημιουργήσει σάιτ η Μενεγάκη.
      Τηλεοπτικά τελείωσε.

      Διαγραφή
    5. Σε ποιους ξεπουλάει ρε παιδιά; Σε αυτούς που δεν τη βλέπουν;

      Διαγραφή
    6. Στο 8% που τη βλέπει ή στο γενικό που τη βλέπει ξεπουλάει. Τι να σου πω. Εγω έβλεπα Σκορδα, πουλαγε ρούχα, λέει μπειτε στο σάιτ της εταιρείας και το σάιτ της εταιρείας ειχε πέσει απο τον φορτο που είχαν μπει πολλά άτομα! Τι να σου πω.

      Διαγραφή
    7. E αφού είχε πέσει το σάιτ να αφήσει την τηλεόραση που δεν το πολυέχει και να βγαίνει στις πλατείες να πουλάει φουστάνια.

      Διαγραφή
    8. αχαχαχαχα να ξέρει συμβαίνει. Σημαίνει οτι αυτοι που τις βλέπουν πειθονται. Σ αυτές που τις βλέπουν δηλαδη ασκουν αγοραστική δυναμη. Οσες λιγες και να είναι. Πηγαίνουν σαν πρόβατα και αγοράζουν. Εγω οταν βλεπω τετοιες διαφημίσεις συνήθως αλλάζω. Αν μεινω ομως στο κανάλι, μπαινω στο σάιτ να δω. Δεν θα αγοράσω ποτέ γιατι δεν θέλω να τους κάνω τη χάρη. Εγω ομως είμαι σπάνια περίπτωση αντιδραστικού ανθρώπου. Δε θα αγοράσω το παγωτό που διαφημίζει ο Τζέισον Μομαο ή τη βαφη μαλλιών που διαφημίζει η Μενεγάκη ακόμα κι αν θελω γιατί δεν θέλω να επιτρέπω στις εταιριες να με χειραγωγουν λογω διασημων ambassador. Ο περισσότερος κόσμος είναι στο άλλο άκρο. Θα παρω αυτη την κρέμα γιατί τη διαφημίζει η κοπέλα απ τη σειρά οι Αγριες Μελισσες

      Διαγραφή
    9. Προσωπική εμπειρία. Πήγα σε κατάστημα ρούχων που διαφήμιζε η Μενεγάκη (δεν το ήξερα) και προσπαθούσαν να μου πουλήσουν φόρεμα που είχε φορέσει προχθές στην εκπομπή της, μου το έδειχναν στο ίνστα. Λες και επειδή το φόρεσε η Μενεγάκη αποκτά κάποια σπουδαιότητα. Άσε που όταν ακούω ότι κάτι φόρεσε η Μεναγάκη δεν το δίνω και πολύ αξία γιατί θεωρώ πως δεν έχει και πολύ γούστο και στυλ.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com