Ticker

10/recent/ticker-posts

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Αφήνει πίσω της το γλυκό και βασανισμένο πρόσωπο και αποφασίζει να γίνει σκληρή τιμωρός στον ΑΝΤ1...





Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφήνει πίσω της το γλυκό και βασανισμένο πρόσωπο της Βασιλικής του «Σασμού» και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν παίρνει τη ζωή στα χέρια της και αποφασίζει να γίνει σκληρή τιμωρός.

Το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του θρίλερ του BBC «Doctor Foster» και ετοιμάζει την ελληνική προσαρμογή της σειράς.

Πόσο άραγε γνωρίζουμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας; Τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει για να δημιουργήσουμε μια σχέση, μια οικογένεια; Και πόσο τα ψέματά τους μπορεί να μας οδηγήσουν σε μια μαύρη τρύπα, με ολέθριες συνέπειες; Μια γιατρός ζει μια φαινομενικά τέλεια ζωή. Εκτός από την επιτυχημένη καριέρα της, έχει έναν υπέροχο και αφοσιωμένο σύζυγο και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Όλα μοιάζουν ιδανικά, σαν διαφήμιση στην τηλεόραση. Τα πάντα όμως αλλάζουν όταν η ηρωίδα αρχίζει να υποψιάζεται πως ο άντρας της την απατά. Αποφασίζει λοιπόν να τον παρακολουθήσει και να τσεκάρει την κάθε του κίνηση. Δυστυχώς δεν αργεί να έρθει αντιμέτωπη με δυσάρεστες αποκαλύψεις. Η γιατρός ανακαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του ανθρώπου που μέχρι τότε εμπιστευόταν τυφλά. Λίγο μετά καταλαβαίνει πως έχει χάσει τον εαυτό της και, το χειρότερο, έχει γίνει εμμονική... Μπροστά της βλέπει μόνο εκδίκηση και τίποτε άλλο! Η προδοσία του συζύγου της είναι κάτι που δεν μπορεί και δεν θέλει να ξεπεράσει! Παράλληλα με την προσωπική της ιστορία, η γιατρός θα κληθεί να πάρει σκληρές αποφάσεις και στα επαγγελματικά της, αφού καθημερινά κρατά στα χέρια της τις ζωές άλλων ανθρώπων..


Η νέα σειρά θρίλερ του ΑΝΤ1 βασίζεται στο βρετανικό ψυχολογικό θρίλερ «Doctor Foster». Το σενάριο έγραψε ο Μάικ Μπάρτλετ και βασίστηκε στον μύθο της Μήδειας, που σκότωσε τα παιδιά της και δηλητηρίασε τη νέα γυναίκα του άντρα της! Το σίριαλ έκανε πρεμιέρα στο BBC τον Σεπτέμβριο του 2015 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2017, μετά από δύο κύκλους των 5 επεισοδίων. Τη σειρά παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περίπου 10 εκατομμύρια τηλεθεατές. Έχει κερδίσει συνολικά επτά βραβεία, μεταξύ των οποίων και αυτό της καλύτερης δραματικής σειράς. Η επιτυχία της έκανε κανάλια σε διάφορα μέρη του κόσμου να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδοχές. Έτσι, το «Dr Foster» παίχτηκε στις αραβικές χώρες, αλλά και σε Κολομβία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Σουηδία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Σλοβακία, Ταϊλάνδη και Τουρκία. 

Πηγή: Τηλεραμα

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Δυσκολεύεται να μιλήσει και θα γίνει... "σκληρή τιμωρός" κιόλας;
    Στο παρελθόν, πάντως, ρόλους μέχρι "Λίζα Ορφανού" τής έδιναν να παίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αντέννα απ το ένα λαθος στο άλλο. Δεν είναι grand hotel αυτή η σειρά, δηλαδη πολυπρόσωπη. Πρέπει τα κεντρικά πρόσωπα να τραβάνε τον τηλεθεατή. Η συγκεκριμένη ειναι άοσμη και άχρωμη. Ο Κουρης πήρε δικο του τηλεπαιχνίδι στην Έρτ και έκανε στη μία το μεσημέρι 3%. Ούτε κι αυτός ειναι ιδιαίτερα τραβηχτικό πρόσωπο. Για να μην πω για την κοπέλα που θα πουν οτι ειναι η πέτρα του σκανδάλου. Δεν εχει τιποτα το προκλητικό, το σέξυ οπως πχ η Καλλιοπη Χασκα ή η Ματσουκα. Τετοιους ρόλους τους δινεις σε άτομα που έχουν μέσα τους το σεξυ και ξέρουν να το βγάλουν. Αν συνυπολογίσουμε οτι το στορυ ειναι παλιακό, το βλεπω κι αυτο να εξορίζεται τις παρασκευές σαν το μετα τη φωτιά και να κάνει 6%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος για τον Κουρή και τον κρίνεις μόνο με βάση την τηλεθέαση ενός τηλεπαιχνιδιού. Ξεχνάς το IQ 160, τις Άγριες Μέλισσες και τους 4 που συμμετείχε κι έκαναν επιτυχία. Χώρια οι επιτυχίες στο θέατρο που τον έχουν κάνει αγαπητό.
      Για τις άλλες δύο θα συμφωνήσω.

      Διαγραφή
    2. Το ειπα γιατί το iq160 είναι ολο πάνω στην Καρυδη. Ο Κουρης ειναι συμπρωταγωνιστής αλλά δεν έχει ρόλο που τα δινει όλα. Την Καρύδη θυμάται κάποιος απ τη σειρά. Στις μέλισσες δεν τον είδα για να χω άποψη. Ομως το τηλεπαιχνίδι της Σαμαρά έκανε στις 8 το βραδυ 3,4,5 με περισσοτερο ανταγωνισμό. Μπορεί να ήταν το τηλεπαιχνίδι πιο δυσκολο και δεν το παρακολουθούσε ο κόσμος. Επισης το 4 ήταν πολυπρόσωπο και ο κόσμος γυρίζε σ αυτο επειδη ειχε τον Παπακαλιάτη, οχι για τον Κουρη.
      Μπορεί να κάνω και λάθος, και ο Κουρής να σωσει το σίριαλ και να πάει καλά. Δεν το νομίζω αλλά τη γνωμη μου ειπα.

      Διαγραφή
  3. Κουρής εναντίον Κουρή, θα πρωταγωνιστεί και στον Αντ1 αλλά ταυτόχρονα και στο Star που φέτος θα βγάλει το IQ 160 με πολλά επεισόδια που έχουν γυρίσει από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι τώρα που γυρίζουν τον 3ο κύκλο της σειράς σύμφωνα με τα site της BarkingWell.

    Αυτός όμως που θα είναι σε 4 κανάλια ταυτόχρονα είναι ο Δημήτρης Κίτσος, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Πρωταγωνιστής στους Μαύρους Πίνακες (Star), στην Παραλία (Ερτ1) και στο Maestro (Mega) και επίσης στο καστ του Τιμωρού (Alpha) δίπλα στο Λάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com