Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΤ1: Απογοήτευση προκάλεσε η παρουσίαση του νέου προγράμματος


Παρακολουθούμε σαν tvnea πολλά χρόνια τις παρουσιάσεις προγράμματος που γίνονται κάθε Καλοκαίρι στον ΑΝΤ1. Είναι ένας θεσμός από το 2014 που συνεχίζει για 10 ολόκληρα χρόνια. Τότε με τον Γιάννη Λάτσιο, έπειτα με τον Τζώρτζη Ποφάντη, μετά μία χρονιά ξανά με τον Γιάννη Λάτσιο και φέτος πρώτη φορά με τον Νίκο Χριστοφόρου. 

Δυστυχώς φέτος (με διαφορά) ήταν το πιο φτωχό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε. Δεν γίνεται η μοναδική έκπληξη να ήταν η επιστροφή του "Στον Ενικό" με τον Χατζηνικολάου, όταν τα προηγούμενα χρόνια έβγαιναν τόσες ειδήσεις. 

Το "μενού" του ΑΝΤ1 δηλαδή δεν έχει κάποιο σόου για τις Κυριακές; Δεν έχει κάποιο νέο πρόγραμμα στο απογευματινό κενό 16.00 - 18.00; Δεν έχει μία ανατρεπτική πρόταση με ξένο πρόγραμμα; 

Απέναντι ο ALPHA και το MEGA έχουν οπλιστεί για τα καλά και ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να γλιτώσει λεφτά...

Δημοσίευση σχολίου

35 Σχόλια

  1. Θα μπορούσαν να βάλουν και κάποιο ακόμη ριάλιτι ή καμία ακόμη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά να τα βλέπει αυτός που μυξοκλαίει ότι αδικούμε τον Αντ1 του και ότι είναι ένας αυτός που γράφει τα αρνητικά σχόλια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρουκ ζουκ και 5×5 ειχαν πτωτικη πορεια φετος ειδικα το ρουκ ζουκ. Γιατι δεν βρισκουν νεα παιχνιδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το ρουκ ζουκ παίζει από το 2017 αλλά είναι ωραίο σαν παιχνίδι, η αλήθεια όμως χρειάζεται μια ανανέωση

      Διαγραφή
  4. Και εγώ απόρησα για την απουσία σόου και ξένου προγράμματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην παρουσιαση προγραμματος συνηθως παρουσιαζονται οι παραγωγες του ίδιου του σταθμου.Οι ξένες σειρές που μπορεί να αγοραστούν ανά πασα ωρα στιγμή δεν έχει νόημα να παρουσιαστούν.

      Διαγραφή
    2. Έχει αρκετά χρόνια που ο Αντ1 δεν προβάλει ξένο πρόγραμμα

      Διαγραφή
  5. Τόσες και τόσες επενδύσεις κάνει και πολύ χρήμα ρίχνει ο Κυριακού και το κανάλι οδό πηγαίνει απογοητεύει όχι μόνο τους υπαλλήλους του κι εμάς του τηλεθεατές.Με δύο τρία προγράμματα δεν χτυπάς ανταγωνισμό απλά είσαι πίσω.
    Με λίγα λόγια αν δεν ρίξεις χρήμα και δεν φέρεις κορυφαίους παρουσιαστές και προγράμματα που να κάνουν πάταγο θα απογοητεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί κανείς δεν λέει και για τον alpha που αποφάσισε να αφήσει νεκρή την ζώνη 1 μέχρι 5?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ τι ευπάθεια είναι αυτή με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1; Μόνιμο θέμα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευπάθεια;;; Χαχα ότι να ναι!

      Διαγραφή
    2. Μα τα μισά άρθρα είναι για τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1.. Χρόνια τώρα σε αυτό το blog. Και απλά έχω την απορία...

      Διαγραφή
    3. Από τα μεγάλα ιδιωτικά που θέλουν να διεκδικούν την πρωτιά μέχρι στιγμής και με τα όσα έχουν ανακοινωθεί και έχουμε δει του ΑΝΤ1 ο προγραμματισμός είναι ο πιο απογοητευτικός. Όσοι αντιδρούν δεν θέλουν το κακό του απλώς λένε πως δεν φαίνονται καλά τα πράγματα. Τώρα αν κάνει την έκπληξη από φθινόπωρο εντάξει κάναμε όσοι αντιδρούμε λάθος, αν θέλουν να ζητήσουμε συγγνώμη θα τη ζητήσουμε.

      Διαγραφή
  8. Όπως έχει πει και στο παρελθόν ο Νίκος Μαστοράκης...δεν κάνει για τηλεόραση ο Θοδωρής Κυριακού! Δεν έχει πάρει το παραμικρό από το όραμα του πατέρα τους, εξετάζει τα πάντα με αυστηρά οικονομοτεχνικά κριτήρια τα οποία όμως δεν είναι ικανά να δώσουν ψυχή στην τηλεόραση! Κάθε χρόνο έχει το πιο φτωχό πρόγραμμα από όλα τα μεγάλα κανάλια και γίνεται όλο και πιο φτωχό. Δεν έχει όραμα και δεν φέρνει καμία πρωτοπορία! Που είναι οι χρυσές εποχές του Μίνωα; Δυστυχώς ανήκουν οριστικά στο παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις είδα ένα promo video του ΑΝΤ1 για το 2011. Ξέρω άλλες εποχές αλλά είχε τα πάντα. Από σειρές, σόου, ριάλιτι, ξένες σειρές και ταινίες και ήταν πολλά υποσχόμενο για τη σεζόν που ερχόταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dancing with the stars, X Factor, Next Top Model, Top Chef, The Real Housewives of Athens, Πλάκα κάνεις, Μην το πεις στη νύφη, Deal, Με το δεξί και πολλές ξένες σειρές. Όλα αυτά σε μια σεζόν. Κάποτε τα κανάλια έκαναν παρουσίαση προγράμματος για τη νέα σεζόν και μαθαίναμε όλα τα νέα προγράμματα που θα βλέπαμε. Ο ΑΝΤ1 ήταν πρωτοπόρος στα σόου. Στον ΑΝΤ1 προβλήθηκαν τα περισσότερα σόου για πρώτη φορά και αναφέρομαι σε σόου που είδαμε μετά και στα άλλα κανάλια. Πως ένα κανάλι που έχει ταυτίσει το όνομά του με τα μεγαλύτερα σόου να μην επενδύει πλέον σε αυτά;

      Διαγραφή
    2. Ναι και ούτε ένα ελληνικό σίριαλ!

      Διαγραφή
    3. Είχε. Ονειροπαγίδα, Χωρίς όρια και Steps

      Διαγραφή
    4. Το ελεύθερος και ωραίος

      Διαγραφή
    5. Και παλι δεν ηταν καλυτερο,γεματο αμερικανιες και ριαλιτυ χαμηλου επιπεδου ηταν.Ιδιως αυτο με τις νοικοκυρες ηταν οτι επρεπε για να καψεις και το τελευταιο ζωντανο εγκεφαλικο σου κυτταρο και εκανε κατι απελπιστικα μονοψηφια.Μονο το Ραδιο αρβυλα αξιζε τοτε που πραγματικα εδιναν ρεστα τα παιδια,καμια σχεση με τωρα που το κανουν απλα απο αγγαρεια.

      Διαγραφή
    6. Το Ελεύθερος κι Ωραίος είχε παίξει σε (Ε) τα καλοκαίρι του 2012-2014 και τα είχε πάει καλούτσικα στις 23:00 το βράδυ. Είναι και 14 επεισόδια. Αλλά project manager και συνεργάτης σεναρίου και παραγωγής είναι ο Ποφάντης οπότε δε θα ξαναπαίξει μάλλον ποτέ.

      Διαγραφή
  10. Εφόσον στα οικονομικά αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν ο αντ1 είχε ζημιά, περιμένατε όντως κάποιο σοου;; Το κανάλι έχει μπει μέσα, λογικό να κάνει περικοπές. Πάλι καλά που δεν σταμάτησε οριστικά τις νέες παραγωγές όπως το οπεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει τα κέρδη του Αντ1+ χαχαχχα

      Διαγραφή
    2. Και ο Αλφα μέσα μπαινει χρονια τωρα αλλα επενδυει στην μυθοπλασία. Και κανει σκληρό προμο. Απο χθες παιζει το τρέιλερ του αγιου ερωτα τοσες φορές που οριακά δε θέλω να ξαναδω παπά στη ζωή μου.

      Διαγραφή
    3. Και πώς το ξέρουμε ότι ο alpha μπαίνει μέσα είπαμε;

      Διαγραφή
    4. Έτσι το πέταξε ο 3.29. Σιγά μην ξέρει.

      Διαγραφή
  11. Από τη Δευτέρα 22/8 οι Συμμαθητές θα προβάλλονται απο τις 5:45 - 7:15. Η διάρκεια της σειράς θα μειωθεί κατά 45 λεπτά και στη θέση της θα παίξει η σειρά της Ελλάδος τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιον λογο δεν το σταματανε εντελως?Τι εμμονη πια με αυτο το νεροβραστο σηριαλ?

      Διαγραφή
    2. Και να πεις ότι κάνει νούμερα... 1% κάνει

      Διαγραφή
  12. Ας παρουν Τατιάνα που δεν τα βρίσκει με οπεν. Το προγραμμα να είναι
    6.00 παπαδακης
    9.45 Λιάγκας
    12.50 ειδήσεις
    13.50 Τατιάνα
    15.25 Ρουκ Ζουκ
    16.35 Κατακουζηνός
    17.30 5Χ5

    Τα Σαββατοκύριακα
    5.30 επαναλήψεις
    8.00 υγεία
    8.55 πατρας καμπουρη κλπ
    12.30 Λίτσα πατερα
    13.00 ειδήσεις
    14.00 ξένες νεανικές σειρές
    15.45 επανάληψη
    16.45 ελληνική ταινία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα και το περσινο προγραμμα του 23-24 δεν ειναι οτι ηταν πλουσιοτερο.Μια απ'τα ιδια ηταν,παλι με 4 σειρες ξεκινησε στην prime-time και η day-time ζωνη ηταν ιδια και απαραλλακτη,κανενα show,κανενα ριαλιτυ και το ιδιο κενο στην απογευματινη ζωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα Κανάλι ακαι ειδικά ο Αντ1 δεν καταλαβαίνουν ότι οι τηλεθεατές θέλουν πρωτοτυπία στην τηλεόραση, μια απογοήτευση και φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com