Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΤ1: Από την εκπομπή της Μαυραγάνη, στη νέα εκπομπή του Πάτρα




Επιτέλους κάποια σοβαρά (και κυρίως, αληθινά) νέα, για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, με τον Θανάση Πάτρα, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου! Και το λέω έτσι, διότι πέραν του ονόματος του Δημήτρη Πανόπουλου, που παίζει δυνατά -και επουδενί δεν έχει κλείσει ακόμη- για μεταγραφή από την μεσημεριανή ζώνη του ALPHA, στην πρωινή ΣΚ του ΑΝΤ1, όλα τα άλλα είναι σενάρια, είτε φαντασίας, είτε πιο ρεαλιστικά. Και πάμε τώρα στο σημαντικό αυτό τηλεοπτικό νέο, που αφορά βέβαια πίσω από τις κάμερες, το πιο σημαντικό δηλαδή… Ποια αναλαμβάνει αρχισυντάκτρια στην νέα εκπομπή του Θανάση Πάτρα, στην πρωινή ζώνη Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως προδίδει άλλωστε και ο τίτλος του άρθρου, η Μαρία Αχουλιά, μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια της εκπομπής Στούντιο με Θέα στον ΑΝΤ1, με την Φαίη Μαυραγάνη που βάζει πλώρη για αλλού, αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της νέας εκπομπής του Θανάση Πάτρα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Πρόκειται για μια έμπειρη αρχισυντάκτρια, με καλό όνομα, η οποία επί της ουσίας θα κληθεί να βγάλει εις πέρας την “ανάγκη” του καναλιού για μια εκπομπή infotainment, με ένα blend στοιχείων από τις εκπομπές τόσο του Νίκου Μάνεση, όσο και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Από εκεί και πέρα, οι ζυμώσεις συνεχίζονται, με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, Χριστοφόρου – Σπανού, να δουλεύουν εντατικά και… αποκλειστικά οι ίδιοι, για την στελέχωση της νέας αυτής εκπομπής, που μπορεί να δείχνει να περνά ήδη από 40 κύματα, αλλά με τις σωστές κινήσεις μπορεί να αποδειχθεί πολύ σοβαρός παίκτης σε μια ζώνη που δεν σηκώνει παιχνίδια, και δυστυχώς “έφαγε” την Μπέττυ Μαγγίρα.

Γράφει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης (youfly.com)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια