Ticker

10/recent/ticker-posts

"Κλειδώνει" η Ελένη Φωτοπούλου στον ΑΝΤ1;


Διπλή επιστροφές από τα παλιά έχουμε στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Μια είναι αυτή του Μίλτου Μακρίδη και η άλλη της Ελένης Φωτοπούλου που φαίνεται πως «κλειδώνει» μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Εβελίνα Νικόλιζα. Η επιστροφή του Μίλτου Μακρίδη σε ρόλο έκπληξη έχει από μόνη της ένα τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Σε λίγο θα ξεθάψουν και τον Γιώργο Πολυχρονίου όπως πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον είχε ξεθάψει ο Φουρθιώτης και του είχε δώσει καλοκαιρινό πρωινό!

      Διαγραφή
  2. H τηλεόραση γυρνά σιγά σιγά στον περασμένο αιώνα (δεν το λέω απαραίτητα για την κοπέλα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιστημονική φαντασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλως τυχαίως επιλέγουν παλιά πρόσωπα, τα οποία πλέον έχουν αποφασίσει να μην ξεκατινιάζονται μεταξύ τους.
    Ή όταν επιλέγουν "νέα" πρόσωπα, κάνουν επιλογές τύπου Δανάης Μπάρκα, Παπίλα, Βασάλου, Fipster, Νεφέλης Μεγκ, Τζο Κουτσοκώστα, που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω για τους άλλους, πάντως μια χαρά είναι στη δουλειά της η Δανάη Μπάρκα.

      Διαγραφή
    2. Παλιά πρόσωπα, χρόνια χωρίς δουλειά, πολύ πιο οικονομικά.

      Διαγραφή
    3. Προφανώς τα "νέα πρόσωπα" όταν προέρχονται από τη δεξαμενή των κάθε λογής βυσμάτων (δεξιών, παιδιά του μπαμπά ή της μαμάς κλπ) δεν θα έχουν να προσφέρουν τίποτα. Τα αξιόλογα και ταλαντούχα παιδιά ούτε που τους επιτρέπεται να περάσουν την πόρτα των κάστινγκ..

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή σύμφωνα με το σχόλιο σου τα βύσματα είναι μόνο δεξιά και τα αξιόλογα και ταλαντούχα παιδιά να υποθέσω ότι είναι αριστερά;

      Διαγραφή
    5. Ισχύει πως τα νέα πρόσωπα (που προωθούνται) είναι συνήθως βύσματα. Κομματικά, γκομενικά, οικογενειακά και απλά πιάνουν χώρο στους καναπέδες.

      Διαγραφή
    6. Σύμφωνοι. Η ένσταση μου όσον αφορά τα κομματικά είναι στον απλοϊκό διαχωρισμό "δεξιά" βύσματα.

      Διαγραφή
  5. Χίλιες φορές να έβγαζαν εντελώς καινούργια άφθαρτα πρόσωπα, αφού έτσι κι αλλιώς η εκπομπή ακούγεται εντελώς πειραματική. Πχ όπως η Μενεγάκη το 1995 που βρέθηκε στην παρουσίαση του Πρωινού Καφέ από ηθοποιός στη σειρά του σταθμού Πάτερ Ημών και κορίτσι του Mega Banca. Ή όπως η Αλιμπερτή που χωρίς εμπειρία στην παρουσίαση βρέθηκε παρουσιάστρια στο πρωινό του ΣΚ. Η Σκορδά που παρουσίαζε το πρωινό στο τοπικό Μακεδονία TV. Ή ο Πέτρος Πολυχρονίδης που ήταν ένας αθλητικός ρεπορτέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά τα θέματα που ανακυκλώνονται στις εκπομπές γιατί καμια απο αυτές δεν έχει δική της ταυτότητα.Αυτο πιστεύω σαν τηλεθεατής και γι'αυτό βαρέθηκε και ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα πρόσωπα, ΄που το 80% είναι ανάξια λόγου και σε καλύτερα χρόνια θα έφταναν μέχρι το Extra. H θεματολόγια είναι όντως άθλια, απευθύνεται σε ηλίθιους.

      Διαγραφή
  7. δεν υπαρχουν σταρ κ γκοσιπ πια. αυτο ειναι το θεμα. πλεον ολοι οι σελεμπριτι τα βγαζουν μονοι τους στο ινσταγκραμ τους. αρα γιατι να κατσει ο αλλος να δει μια εκπομπη; αν δεν δωσεις πρωτογενες πρωτοτυπο υλικο στο τηλεθεατη ο τηλεθεατης δε θα μεινει να σε δει. νομος. οσο για τα προσωπα παρουσιαστων καλτιλα κ ναφθαλινη. τοπο στα νιατα. ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπήρχε και τηλεόραση πριν τα κουτσομπολιά. Διεθνώς υπάρχει ακόμη. Αυτό που δεν υπάρχει είναι είκοσι τρίωρα μαγκαζίνο χωρίς ουσιαστική θεματολογία την εβδομάδα. Απλά οι άνθρωποι που είναι τώρα στην τηλεόραση ως εκεί μπορούν και γιαυτό επιμένουν ακόμη στις συνταγές της Κουτσελίνη για φτηνό πρόγραμμα στο Άλτερ.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com