Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (10/7/2024)



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company



Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Τα τηλεπαιχνίδια φαίνεται να κρατάνε το κοινό ακόμα και στις επαναλήψεις. Το ιταλικό στον Alpha, πάει καλά. Περίμενα χαμηλότερη τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σκαι έχει μεγάλο πρόβλημα με την τούρκικη prime time που έφτιαξε. Το pol δεν κάνει για βράδυ, ας το βαζανε 3-5 όπως παλιά. Ίσως είχε καλύτερη τύχη. Ο Αντ1 επίσης έχει θέμα το βράδυ. Μόνο το Μεγκα φαίνεται να κρατάει κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον αυτό φταιει που παει τοσο χαλια το pol. Φαντάζομαι θα το δουν αλλη μια βδομαδα χωρίς καθολου ανταγωνισμό και μετά ισως το μετακινήσουν πριν το κεντρικό δελτίο και βαζουν ταινία μετά τη bahar. Οι πανθέοι που παίζουν πριν το δελτιο τωρα μαλλον θα πανε διπλα επεισοδια απογευματα ΣΚ.

      Διαγραφή
    2. Έχοντας παρακολουθήσει τα δύο προηγούμενα POL, η φετινή 3η σεζόν δεν τραβάει λόγω κακής επιλογής παρουσιάστριας η οποία απλά κάνει γκριμάτσες και ρωτάει ανούσια πράγματα τους παίκτες και το γεγονός πως τελειώνει η δεύτερη εβδομάδα και ακόμα δεν είδαμε καμία προσθήκη νέου παίκτη και αποχώρηση. Στα προηγούμενα στο 4ο επεισόδιο είχε ήδη αποχωρήσει ο πρώτος ενώ τη 2η εβδομάδα είχαν μπει ήδη 2-3 νέοι παίκτες.

      Επίσης το POL 2 τους πρώτους δύο μήνες (Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2019) έπαιζε βράδυ 21:00-00:30 απέναντι από Τατουάζ, Φριτέζα, Εκδρομή, MasterChef και έκανε 14%, και έπεσε όταν πήγε μεσημέρι, για να έρθει το Survivor: Ελλάδα-Τουρκία. Άρα δε φταίει η ώρα μετάδοσης.

      Διαγραφή
    3. Επιτέλους ο ΣΚΑΪ θα αξιοποιήσει τις παραστάσεις του Μάρκου κάθε Κυριακή βράδυ, ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή με το Greece the musicult.

      Διαγραφή
    4. Οι Πανθέοι τελειώνουν σήμερα. Άρα δεν τίθεται μετακίνηση τους στη ζώνη του ΣΚ

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή τα τηλεπαιχνίδια θα συνεχίσουν να παίζουν σε επανάληψη όλο το καλοκαίρι; Βαρετό. Βάλτε κάτι άλλο. The Chase, Ρουκ Ζουκ, 5x5, Εκατομυριούχος, Τροχός της Τύχης... Γιατί τα παίζουν; Πάντως το star φέτος για πρώτη φορά δεν παίζει Shopping Star σε επανάληψη το μεσημέρι αλλά νωρίς το πρωί πριν τα παιδικά. Ίσως επειδή δεν πήγε καλά στα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχει βάλει στην θέση του shopping star ;

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά είναι τα παιχνίδια ας τα αφήνουν τι καλύτερο μπορούν να βάλουν στην θέση τους;

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com