Ticker

10/recent/ticker-posts

Κλείδωσε η ομάδα του νέου πρωινού Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1; 6 πρόσωπα μαζί!



 Στην τελική φάση επιλογής προσώπων μπαίνει ο ΑΝΤ1 για το νέο πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με infotainment χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Τζώρτζια Συρίχα, στη νέα εκπομπή αυτή θα βρίσκεται ο Θανάσης Πάτρας, ο Δημήτρης Πανόπουλος, η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαρία Φραγκάκη και -όπως αναφέρει πάντα η δημοσιογράφος- σε ρόλο δελτίου ειδήσεων (!) θα βρίσκεται η Εβελίνα Νικόλιζα και η Σίσσυ Καλλίνη. Έτσι διαμορφώνεται για πρώτη φορά μια νέα εκπομπή -ειδικά στον ΑΝΤ1- με έξι σχεδόν ισάξιους παρουσιαστές στον αέρα.

Παρά τις υποσχέσεις βέβαια για καθαρόαιμο infotainment χαρακτήρα της εκπομπής, προφανώς και το ψυχαγωγικό στοιχείο υπερτερεί αν ισχύσει αυτή η "διανομή", με το ερώτημα που θέτει η Τζώρτζια Συρίχα να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: "Γιατί έδιωξαν τη Μπέττυ Μαγγίρα;".

Με νεότερη ανάρτησή μάλιστα η δημοσιογράφος αναφέρει πως εκτός των παραπάνω στην εκπομπή -με ρόλο έκπληξη- θα συμμετέχει και ο Μίλτος Μακρίδης, φτάνοντας τους 7 παρουσιαστές συνολικά.

Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. Πασχαλίδη ισχυεi ότι θα είσαι σ' αυτό το πρωινό για τα τηλεοπτικά και γι' αυτό πήρε ξανά μπροστά το tvnea?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο... Όπως έγραψα και στην ανακοίνωση του tvnea.com οι λόγοι που το site δεν είχε την κανονική ροή με πολύ λίγα θέματα ήταν πολύ προσωπικοί...

      Γιώργος Πασχαλίδης

      Διαγραφή
  2. Σοβαρά τώρα; Καλύτερα να έβαζαν μια σειρά επανάληψη, μια ταινία, ένα παιδικό. Πεταμένα λεφτά για να ξανακάνουν μονοψήφια. Αφού δεν το ‘χουν στον αντ1 με το ΣΚ, τι επιμένουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετά απορείτε κάποιοι γιατί μιλάμε για απογοήτευση με τα όσα βγαίνουν για τον νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μα βρε παιδιά αυτή η είδηση τώρα εσάς σας φαίνεται καλή και πως θα έχει επιτυχία;; 6, 7 παρουσιαστές με τις Νικόλιζα και Καλλίνη σε ρόλο λέει δελτίου ειδήσεων!! Μη μου πείτε τη δικαιολογία ''δεν το έχεις δει''. Ναι δεν το έχω δει έχω δει όμως τον καθένα ξεχωριστά και έχω δει και άλλες προσπάθειες στο παρελθόν που προσπάθησαν όλοι μαζί να είναι παρουσιαστές και έκαναν μια τρύπα στο νερό. Η ζώνη αυτή έχει πρόβλημα δεν μπορεί κανένας ως τώρα να την αναστήσει και θα την αναστήσει το να βάλουν τόσα άτομα να το παίζουν παρουσιαστές;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεξάρτητα αν αρέσει σε κάποιον η ιδέα ή αν θα είναι επιτυχής, μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο επίτηδες κακογραμμένο το άρθρο της δημοσιογράφου; Τι πάει να πει 7 παρουσιαστές; σαφές ότι οι παρουσιαστές θα είναι 2 και οι υπόλοιποι ομάδα. Επίσης, προφανώς Νικολιζα και Καλλονή θα έχουν κάποιον ρόλο στο ψυχαγωγικό κομμάτι, και δεν θα λένε δελτίο ειδήσεων! Και ο Μακρίδης προφανώς ρόλο σχολιαστή. Πολύ περίεργο το ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας τι κρύβει; Ποιους σκοπούς εξυπηρετεί; Μη μας κρατάς σε αγωνία; Γιατί χτυπούν το πρωινό ΣΚ του αντ1; Ποιοι το φοβούνται;

      Διαγραφή
    2. 12.42 Πίστεψε με κανείς. Όπως ποτέ δεν το είχε φοβηθεί κανείς.

      Διαγραφή
  5. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος,μόνο σοβαρά δεν γράφει,ώστε να λάβουμε υπόψη τόσο το άρθρο γενικά όσο και το το γράφει μέσα.Οπως της ήρθε τα πλασαρε...-κλασικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7 παρουσιαστές; Δηλαδή τι θα προσφέρουν 7 παρουσιαστές;

    Στην Αμερική το μόνο πρόγραμμα με 5-7 παρουσιαστές/πανελίστες είναι το THE VIEW (το ελληνικό THE BOOTH) όπου 7 προσωπικότητες με διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο σχολιάζουν θέματα κοινωνικής επικαιρότητας και ιστορίες τηλεθεατών και celebrities σε ένα ημικύκλιο τραπέζι.

    Μόνο έτσι θα μπορούσαν να σταθεί κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσβλητικό να λες ότι το Booth είχε κάποια σχέση με το The View!

      Διαγραφή
    2. Μα εκεί βασίζεται! Δεν μπορείς να πεις πως δεν έγινε εξίσου καλή προσπάθεια και στο OPEN με Μουτίδου-Αναστασοπούλου-Ρήγα-Κουρτίδου;

      Διαγραφή
    3. Το the booth στην αρχή έκανε ικανοποιητικα νούμερα μετά

      Διαγραφή
    4. Βγάζει το The View ψεύτικα τηλεφωνήματα;

      Διαγραφή
    5. @2:10 - Είχε ενότητα τις πρώτες σεζόν που έβγαζε scripted ιστορίες τηλεθεατών που έστελναν τηλεθεατές, για τις όποιες υπήρχε αντίστοιχη διήγηση 2-3 λεπτών και στη συνέχεια σχολιασμός από τους πανελίστες.

      Διαγραφή
    6. Ακριβώς και μάλιστα τις πρώτες σεζόν παρουσιάστρια (μια από τις 5) ήταν η πανέμορφη Ελληνίδα Δέσποια Ντέπυ Ματενόπουλος.

      Διαγραφή
    7. Σιγα μην ειναι το booth το ελληνικο View. Το ελληνικο View ηταν το «Μιλα» του Star, με Τατιανα Στεφανιδου, Μαρια Σταματερη, Σοφια Βοσσου, Sunny Μπαλτζη και Τζουλη Αγορακη

      Διαγραφή
  7. μετά που το άλλαξαν πατωνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πότε θα βγει στον αέρα; Ο ΑΝΤ1 θα αλλάξει γραφικά και σήματα για τη νέα σεζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com