Ticker

10/recent/ticker-posts

Χωρίς μεγάλο show ... - Aποδεσμεύεται το πλατό του Κοκλώνη για άλλη χρήση...




Τo «Just the 2 of us» μετά το φινάλε φέτος θα μείνει εκτός του προγράμματος του Alpha, ενώ εξανεμίζονται και οι όποιες προοπτικές επαναφοράς του «Fame story», το οποίο απερρίφθη από το Star, ενώ τo Open το θεωρεί πολύ ακριβό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη θα αδειάσει τα πλατό στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου, το οποίο ενοίκιαζε για τις ανάγκες των live του «Just the 2 of us» και του «TV Queen», αλλά και για τις μαγνητοσκοπήσεις του «Secret song» με τη Ναταλία Γερμανού, που ολοκληρώνονται σύντομα.

Η συμφωνία μίσθωσης του χώρου δεν θα ανανεωθεί, ενώ τα πλατό αποδεσμεύονται για άλλη χρήση.

Πηγή: Real

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Μακαρι να κοντευει η ωρα του τελους της trash Κοκλωνιαδας... Με τον ζορι τρωμε στη μαπα αυτον ως παρουσιαστη αλλα και της κακης αισθητικης παραγωγες του τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τον τρώτε με το ζόρι στη μάπα; Τηλεκοντρόλ δεν διαθέτετε στο σπίτι σας;!

      Διαγραφή
    2. Τον τρωμε στη μαπα γιατι ειναι ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ σε οτι και να κανει μπροστα και πισω απο τις καμερες και ο μονος λογος που υπαρχει στην tv ειναι το χρήμα που διαθετει σε μια αγορα μιζερη και σε μονιμη κριση και για το οποιο ο ιδιος ερευναται απο τη δικαιοσυνη.

      Το τηλεκοντρολ δεν παιζει κανενα ρολο πλεον. Ελαχιστοι νεοι ανθρωποι βλεπουν πια τη γερασμενη τηλεόραση. Όμως τρως στη μαπα τη σαπιλα θες, δεν θες απο την αναπαραγωγη που γινεται στα social εστω και ως...τρολαρισμα.

      Στα εξηγησα καλα? Ελπιζω τωρα να σου εγιναν κατανοητα.

      Διαγραφή
    3. Για την τηλεόραση υπάρχει το τηλεκοντρόλ και για τα social το σκρολάρισμα και πας αμέσως παρακάτω. So simple...

      Διαγραφή
    4. Εχεις δικιο. Ας ελπισουμε λοιπον να φυγει οσο το δυνατον το γρηγοροτερο απο τις οθονες μας αυτη η αταλαντη παρακμη ωστε να μη χρειαζεται να παιρνουμε καθε τοσο το τηλεκοντρολ για να γλιτωσουμε, ουτε να κανουμε σκρολαρισμα ανευ λογου.

      Διαγραφή
  2. Πολλές φήμες ακούγονται για τον Κοκλώνη. Υπάρχει εμπλοκή του με εφορίες και ΑΑΔΕ. Αν προχωρήσει η διερεύνηση του φακέλου του τότε θα υπάρξουν εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξαλλοι οι trapers με τον Κοκλώνη και το Open. Το THE TRAP STAR που θα έκανε μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα έπαιζε back to back μαζί το TV QUEEN ανέβαλε την πρεμιέρα και την προβολή του για αρχές Ιουνίου, γιατί το σπίτι-ακαδημεία που θα έμεναν οι νεαροί υποψήφιοι trapers χρησιμοποιείται για τις TV QUEEN. Μάλιστα τον Απρίλιο είχαν γυρίσει και το trailer με τους τρεις κριτές (Light, FY, Trannos) να ανεβάζουν αποσπάσματα στα instagram τους.

    Τελικά πάπαλα. Ενώ το reaity θα έπαιζε όλο το φετινό καλοκαίρι καθημερινά στο Open δεν θα προβληθεί ποτέ. Το είπε Light έξαλλος σε ομάδα που ασχολείται με τα νέα της ελληνικής trap σκηνής. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγε στο Fame Story και guest στο J2US γιατί θα αναλάμβανε την εκπομπή μαζί με την σύντροφό του Άννα Θεοδωρίδη στο ρόλο της παρουσιάστριας του show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. RED SMILE-BARKING και OPEN καταρρέουν. Ήταν που φέτος το καλοκαίρι το Open θα είχε πρόγραμμα με TV Queen-Trap Star-Καλοκαίρι Yes-The Booth. Τίποτα δε θα γίνει. Και μάλιστα να θυμηθείτε ότι θα φτάσουμε Νοέμβρη και το Open δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα, ούτε παρουσιαστές που θα υπογράψουν. Από Γενάρη ότι γίνει. Θα έχει μόνο τα δελτίο και το ενημερωτικό πρωινό και τις γνωστές ελληνικές ταινίες.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com