Οι«Τρεις Χάριτες» έρχονται στο MEGA με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας

10



Η Όλγα, η Μαρία και η Ειρήνη. Τρείς αδελφές. Τρεις τηλεοπτικές «θεότητες» του γέλιου επιστρέφουν για να αποδείξουν τη διαχρονικότητά τους.

Οι «Τρεις Χάριτες», η εμβληματική κωμική σειρά που σύστησε το συγγραφικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο τηλεοπτικό κοινό, έρχονται στο MEGA με νέα, αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας. Από το Σάββατο 29 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:10 η θρυλική συγκατοίκηση των τριών ηρωίδων στο πατρικό της οικογένειας «Χαρίτου» ξεδιπλώνεται από την αρχή.

Σπαρταριστές ατάκες. Ανεπανάληπτες ερμηνείες. Στιγμές γεμάτες νοσταλγία. Χαρακτήρες που αντηχούν διαχρονικά στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, 34 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στη μικρή οθόνη, στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Πρωταγωνιστούν: Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη, Νένα Μεντή, Άννα Κυριακού, Μιχάλης Ρέππας

Σενάριο: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου

Σκηνοθεσία: Θόδωρος Πολυχρονιάδης

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαν να λέμε οι Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα, ο Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης, το Μάμμα Μία, η Εύθυμη και Χήρα, το Παιχνίδι του Γάτου, οι Δύο Ορφανές, το Μάλιστα Κύριε, τα Μπακούρια, οι Βαρβαρότητες και άλλα επιστρέφουν στον ΑΝΤ1... Μα τι λέω μέχρι και ο ΑΝΤ1 έχει ξεχάσει αυτούς τους τίτλους. Και αν ποτέ τα έβαζε σε (Ε) θα έκαναν 0% και θα σταματούσαν. Γιατί εδώ οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές τους έχουν ξεχάσει την ύπαρξη τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και πιο σύγχρονοι τίτλοι σειρών που δεν έχουν παίξει ποτέ επανάληψη Ελλάδα, άλλα παίζουν στον ANT1 Κύπρου. Όπως ΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ, ΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ, ΤΑΝΓΚΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ, ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ, ΔΙΣ ΜΑΔΙΑΜ, ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ, ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ και πολλά άλλα.

      Διαγραφή
    2. Ιδιαιτερα για κλαματα,Συγκάτοικοι Στην Τρέλα,αραχτοι και λαιτ ,Λολα,καλες δουλιές

      Διαγραφή
    3. Μπουρούν να κανουν και μια ζωνη Vintage μετα κατα τις 16:00 που υπαρχει κενο και να παιζουν παλιες ελληνικες σειρες

      Διαγραφή
  2. Ασχερο το σταρ γιατι δεν εχει προβάλει ποτε παλιες ελληνικες του σειρες σε επαναληψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί πάτωναν και σε κανονική προβολη. Θα τις βαλει επαναληψη;

      Διαγραφή
    2. Γιατί ενώ έχει 25-30 σειρές από μέσα 90’s και αρχές 00’s (κάποιες πολύ καλές) οι πρωταγωνιστές και οι δημιουργοί τους έχουν υπογράψει να αμείβονται με υψηλά δικαιώματα στις επαναλήψεις τους. Το Star τότε δεν ήταν πρώτη τους επιλογή για σήριαλ, υπήρχαν τα κραταιά Mega και Ant1, και πήγαιναν εκεί μόνο για να πληρωθούν καλά.

      Επομένως το Star δεν έπαιξε ποτέ επανάληψη τις σειρές, πέρα από το Κλειδί με τον Φιλιππίδη, για να μην πληρώνει δικαιώματα. Έτσι είχα διαβάσει κάπου πριν χρόνια.

      ΑΛΛΑ έχει ανεβάσει όλες τις σειρές πολύ οργανωμένα από το 2012 στο κανάλι του στο YouTube, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές.

      Διαγραφή
    3. Μόνο το Κλειδί με τον Φιλιππίδη έπαιζε σε (Ε) το Star από το 2001 μέχρι το 2012 κάθε πρωί στις 06:15. Κρίμα και έχει αξιόλογες σειρές όπως η Χειμωνιάτικη Λιακάδα, τα Δακρυσμένα Φεγγάρια, το Εν Ιορδάνη, το Άρωμα Γυναίκας, το Βαθύ Κόκκινο, τις Δροσουλίτες, το Ουδέν Πρόβλημα και άλλα. Μόνο η Τρελή Οικογένεια και ο Έρωτας με Διαφορά παίζουν επανάληψη για τους παραπάνω λόγους μάλλον.

      Διαγραφή
    4. Η χειμωνιάτικη λιακάδα, οι δροσουλίτες και οι μικρές αμαρτίες είχαν παίξει σε επανάληψη παλιά.

      Διαγραφή
    5. Τις ελ. σειρές του star μπορείς να τις δεις στο yt όμως οργανωμένα. Ενώ ο Αντ1 το 2019 προσπάθησε να ανεβάσει σπάνιες σειρές του στο κανάλι του στο yt (ακόμα και επεισόδια του Καλημέρα Ζώη και της Λάμψης του 2000), με greeklish και ανορθόγραφους τίτλους και χωρίς όλα τα επεισόδια. Επίσης έχει αφήσει και τις διαφημίσεις του τότε του παίζανε στην πρώτη προβολή. Και η εικόνα και ο ήχος είναι φθαρμένα. π.χ. kanonieris kai vedeta epk.1 ή is tanaton ek.09 κ.τ.λ..

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !