Μένει στο MEGA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Τι συζητά;

3




Προφορική συμφωνία υπάρχει πλέον μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Mega. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής ενημέρωσε ήδη τον ΑΝΤ1 πως θα ανανεώσει τη συνεργασία του με το ΜEGA. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος θα είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στη νέα εκπομπή του σταθμού και μάλιστα με διακριτό ρόλο σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια. 

Αυτό είναι το πρώτο σκέλος της συμφωνίας Δημήτρη Ουγγαρέζου με το ΜEGA. Υπάρχει και δεύτερο που προβλέπει πως ο παρουσιαστής σύντομα θα αναλάβει και δική του εκπομπή χωρίς ακόμη να προσδιορίζεται ο χρόνος που θα συμβεί αυτό ούτε φυσικά και το περιεχόμενο. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Tιγκα το προγραμμα του μεγκα. Δεν χωραει πουθενα τιποτα αλλο. Παλι δε θα παρει δικη του εκπομπη. Αν πηγαινε αντ1 θα γινοταν κεντρικος τουλαχιστον για 1 χρονο. Αν πατωνε, θα κοβοταν η εκπομπή κ θα γυριζε πισω στα πανελ. Γνωμη μου καλυτερα να το τολμουσε. Στο μεγκα θα ειναι παλι με τη Σκορδα, συμπαρουσιαστής σαν τον Λιαγκα αλλα η Σκορδα δεν προκειται να παει. Θα πατωσει σιγουρα. Και δικη του εκπομπη θα παρει του αγιου ποτε αφου το μέγκα εχει κλεισει μεχρι και το απογευμα του ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβήθηκε το ρίσκο. Ανόητος δεν είναι. Ο ΑΝΤ1 έχει κάνει πολλές προσπάθειες να αναστήσει τη ζώνη του ΣΚ και δε του βγαίνει. Κατάλαβε και ο ίδιος το μεγάλο ρίσκο και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αποτύχει του υποσχέθηκαν από το Mega πως δε θα είναι απλώς στο πάνελ της Σκορδά αλλά θα έχει πιο σημαντική θέση δίπλα της, τη Σκορδά τη συμπαθεί, θα μπορεί και πιο εύκολα από εκεί να πετά τις μπηχτές του στο Λιάγκα με τον οποίο κοντράρεται αρκετά, είναι μια θέση που την ξέρει καλά, του είπαν και ότι στο μέλλον θα του δώσουν και δική του εκπομπή -σιγά μη συμβεί- και δέχτηκε. Επέλεξε την ασφάλεια και όχι το ρίσκο.

      Διαγραφή
    2. Eπρεπε να παει αντ1 κι αν του χρονου τον διωχνανε, θα πήγαινε πάλι δίπλα στην Σκορδα συμπαρουσιαστής. Ετσι κι αλλιως αποκλειεται τον 1ο χρονο να παει καλά η σκορδα. Φανταζομαι θα έχει τη θέση που ειχε ο Τσουρος στην Ναταλία, δεν θα ειναι ισοτιμοι οπως ήταν Φαίη-Λιαγκας

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !