Ticker

10/recent/ticker-posts

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου έκλεισαν για ακόμη ένα χρόνο στο Breakfast@Star




Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συνεχίζουν με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας στην πρωινή ζώνη, το Breakfast@Star.

Δεν είναι έκπληξη, απλά επισημοποιήθηκε. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συμφώνησαν με το Star για να συνεχίσουν να βρίσκονται στο τιμόνι του Breakfast@Star, για τρίτη τηλεοπτική σεζόν.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η συμφωνία επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία του καναλιού, ενώ απομένει το τυπικό, οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πάρα πολύ θερμό και ο σταθμός διαβεβαίωσε τόσο τους δύο παρουσιαστές, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, όσο και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Χρήστο Αϊβαλιώτη, ότι θα στηρίξει περαιτέρω το Breakfast@Star, κάτι που έτσι κι αλλιώς έχει γίνει ορατό τους τελευταίους μήνες.

Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα διαφορετικά, καθώς η πορεία της εκπομπής τη φετινή σεζόν ήταν εντυπωσιακή και ήταν το μόνο πρωινό που σημείωσε θεαματική αύξηση των ποσοστών του, σε μια άκρως ανταγωνιστική ζώνη. Το ζευγάρι πέτυχε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, να δημιουργήσει μια πρόταση τέτοια που ευθυγραμμίστηκε με τις σημερινές απαιτήσεις των τηλεθεατών που αναζητούν ένα ενδιαφέρον ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με ωραίο κλίμα, χωρίς περιττές ίντριγκες, ενδιαφέρον σχόλιο και πολλή πληροφορία.

Όπως μαθαίνουμε, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο Breakfast@Star για την επόμενη χρονιά, αλλά οι συνεργάτες στο πάνελ παραμένουν κανονικά, πράγμα απόλυτα λογικό, καθώς πρόκειται για μια δεμένη ομάδα που αποτελεί ευχάριστη παρέα για τον τηλεθεατή. Ωστόσο, αναμένονται κάποιες τονωτικές ενέσεις στα πρόσωπα τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Θέμα ημερών είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και η υπογραφή του Χρήστου Αϊβαλιώτη, του αρχισυντάκτη που κατάφερε σταδιακά να δημιουργήσει το κατάλληλο περιεχόμενο στη σωστή δοσολογία, ώστε να φέρει το καθαρόαιμο ψυχαγωγικό Breakfast@Star στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού. Μάλιστα, είναι γεγονός ότι τον βολιδοσκοπούν από άλλα κανάλια και εκπομπές για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά η σχέση του με το Star είναι πλέον τέτοια που δύσκολα θα άφηνε. Η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία και στο δημιουργικό κομμάτι έχει ελευθερία κινήσεων.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στα επιτυχημένα συστατικά του Breakfast@Star δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και τη δημοσιογραφική ομάδα πίσω από τις κάμερες, η οποία φέρνει καθημερινά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που αναπαράγονται από όλα τα Μέσα.

Γραφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μπράβο τους! Θυμάμαι πριν 4 χρόνια το ζεύγος Γκουντάρα να αποχωρεί από το Καλοκαίρι#not πριν ολοκληρωθεί η σεζόν τους για να πάνε διακοπές. Και την παρουσίαση της εκπομπής αναλαμβάνουν Χατζίδου-Παύλου μαζί με τη Μαίρη Αργυριάδου και Αϊβαλιώτη αρχισυντάκτη. Η Καινούργιου ακόμη διακοπές και ξεκινούν η Φαίη, η Ελεονώρα και η Καραβάτου. Και κάνουν οι Χατζίδου-Παύλου 14% στο νεανικό και διψήφια στο σύνολο για καμιά εβδομάδα, πάνω από Σκορδά και Καραβάτου που κάνουν 7%, και βγαίνουν δεύτεροι πίσω από την Ελεονώρα στον Alpha.

    Και βγαίνει η Καραβάτου μαζί με την Μαριλού Ρεπαπή, που οι ΚουΚου έκαναν 7% πολύ πιο πίσω από Χατζίδου, και αρχίζουν καθημερινό θάψιμο τύπου Καινούργιου και λένε "Καλή η Χατζίδου και ο Ετεοκλής αλλά μόνο για το τοπικό κανάλι OPEN" και "Και μόνο για λίγα και μικρά πράγματα είναι αυτοί". Και ξαφνικά τον τελευταίο χρόνο η ίδια τετράδα Χατζίδου-Παύλου-Αργυριάδου-Αϊβαλιώτης, στο Star αυτή τη φορά, σημειώνουν πολύ καλή πορεία απέναντι στα μεγαθηρία χωρίς να έχουν μεγάλη στήριξη και budget, πορεία που δεν είχαν σε καμία περίπτωση το δίδυμο Καρτελιάς-Παπίλα που δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν έστω και ένα διψήφιο και περιορίστηκαν σε 3-4% για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Και η Καραβάτου που κορόιδευε κάνει το Power Of Love.

    Αυτά τα δύο χρόνια έχτισαν την ταυτότητα της εκπομπής τους παλεύοντας για τη δεύτερη ακόμα και την πρώτη θέση. Το επιχείρημα MasterChef δεν ισχύει καθώς έπαιζαν MC δύο-τρεις φορές την εβδομάδα κι αυτό για 10 λεπτά μόνο, ενώ η φετινή σεζόν του μαγειρικού reality θεωρείται από τους πιστούς θεατές του ως αδιάφορη ακόμα και στο X.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω. Επειδή, λόγω άδειας μητρότητας, παρακολουθώ καθημερινά την εκπομπή του Star μόνο χάρης το MasterChef δεν έχουν καταφέρει αυτόν τον άθλο. Καταρχάς όντως το μόνο που δείχνουν από το reality είναι μια συνέντευξη του αποχωρήσαντα παίκτη το πολύ 10 λεπτά, 5 στάνταρ ερωτήσεις και τίποτα άλλο.

      Η επιτυχία της εκπομπής έγκειται στο γεγονός πως η παρουσιάστρια, παρόλο που είναι πρωτάρα, δίνει απίστευτο χώρο σε όλους τους συνεργάτες χωρίς να τη νοιάζει πόσο θα φανεί η ίδια, είναι πρόσχαρη με όλους, κάνει χιούμορ και αγαπά αυτό που κάνει. Επίσης το δίδυμο των παρουσιαστών είναι αρκετά αιχμηρό στο σχολιασμό (χωρίς να κάνει δημόσιες σχέσεις) ενώ τη πάνελ αντίθετα είναι πιο ήρεμο, πράγμα πολύ πρωτότυπο. Τέλος το επιχείρημα MasterChef είναι συγκεκριμένων site για να δικαιολογήσουν την πτώση φιλικών τους παραγωγών.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com