Γιώργος Λιάγκας σε Ζήνα Κουτσελίνη: «Αναμετριέσαι με τη σκιά σου» – Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ποιος χεστ… αν καταστράφηκε η καριέρα;»

0



Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού παραδέχτηκε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας έπαιξε τα εκατοντάδες σχόλια που έγιναν μετά από την χθεσινή τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για το θέμα.

Μετά την μετάδοση του σχετικού αποσπάσματος με την Ζήνα Κουτσελίνη, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ως εξής: «Όταν αναδεικνύεις τα κοινωνικά ξέρεις ότι κάποια στιγμή, μοιραία θα συμβεί, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον ίσκιο σου. Είναι μια φράση που μου αρέσει να την λέω γιατί είναι μια πραγματικότητα. Αναμετριέσαι κάποια στιγμή με τη σκιά σου κι εκεί δείχνεις αν είσαι ψηλότερος ή πιο κοντός από τη σκιά σου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, κατά την τοποθέτησή της, «εξερράγη» στον αέρα λέγοντας: «Έχουμε ανατριχιάσει όλοι με την κατάθεση της συγκεκριμένης γυναίκας. Δεν μπορεί να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, εκτός από αυτή τη γυναίκα που μάτωνε και κατάπινε τα αίματά της. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να σκεφτείς σε αυτή την ιστορία. Ποιος χεσ..ε για το αν καταστράφηκε η καριέρα του ανθρώπου. Αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου, φταίει ένας άνθρωπος, ο συγκεκριμένος που με την πράξη του κατέστρεψε την καριέρα του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !