Ticker

10/recent/ticker-posts

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει τώρα η Μουρμούρα»



O ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τα επαγγελματικά του.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τους τίτλους τέλους της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: «Όσο μεγαλώνω έχω χάσει εκείνο το σκαμπρόζικο του χαρακτήρα που είχα. Μπήκα 50 ετών στη «Μουρμουρά» και τώρα γίνομαι 62. Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει η σειρά τώρα, ήταν ευσεβής πόθος να πάει και 15 χρονιά. Το τελευταίο γύρισμα θα είναι δύσκολο που θα αποχωριστούμε τα πλατό μας, έχουμε γίνει δεύτερη οικογένεια».

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Ούτε εμείς! Περιμέναμε να γίνει η Λάμψη του Alpha αλλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τοτε που αρχισαν να αποχωρουν ηθοποιοι επρεπε να σταματησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μουρμούρα πήγαινε (αρκετά) καλά μέχρι την 8η σεζόν της (2020-21). Η πτώση ξεκίνησε τη σεζόν 2021-2022 όταν ο Alpha αρχικά αποφάσισε να σταματήσει τη σειρά από prime time και να την μετακινήσει Πέμπτη-Παρασκευή στις 20:00.

      Η αρχή του τέλους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2022 όταν η πολυδιαφημιζόμενη και πολλά υποσχόμενη σειρά με τη Βλαντή, Άσε μας ρε μαμά, που πήγε χάλια το πρώτο 4μηνο προβολής έγινε καθημερινή (μήπως και σωθεί) στέλνοντας τη Μουρμούρα τα Σαββατοκύριακα. Από εκεί και πέρα το κοινό άρχισε να χάνετε με αποκορύφωμα τη σεζόν 2022-23 που λόγω των δύο J2US η σειρά έπαιζε διπλό επεισόδιο την Κυριακή απέναντι από τη Γη της Ελιάς και το IQ 160.

      Η Μουρμούρα πάντως θα μπορούσε του χρόνου να κρατήσει το καθημερινό slot 20:00-21:00 με μικρό κόστος μιας και μέχρι στιγμής δεν ειπώθηκε ποιος θα αντικαταστήσει τον Παράδεισο.

      Διαγραφή
    2. δεν εγινε ποτε καθημερινο η μαμα, Επαιζε μουρμουρα Πεμπτη-Παρασκευη ως τον Ιουνιο. Η πτωση ηρθε φετος γιατι εκαναν αντικαταστασεις. Δε θα παιζει σειρα στις 8

      Διαγραφή
    3. Το Άσε μας ρε μαμά από αρχές του 2022 έγινε όντως καθημερινό και η Μουρμούρα πήγε Σ-Κ. Το θυμάμαι καλά γιατί τα έβλεπα.

      Διαγραφή
    4. δε θυμασαι σωστα. Το ελεγξα και επαιζε μεχρι το τελος Δ-Τεταρτη

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com