All star ηθοποιούς κλείνει ο ΑΝΤ1 για τις νέες σειρές...

14


Στην τελική ευθεία του κάστιγκ για τις νέες σειρές βρίσκεται ο ΑΝΤ1 συγκεντρώνοντας all star ηθοποιούς που θα μας ταξιδέψουν από τη βενετσιάνικη περίοδο της «Μάγισσας» έως τα χρόνια του μεσοπολέμου στο «Γκραν Οτέλ».

Στη «Φλεγόμενη καρδιά» -δεύτερος κύκλος και prequel της «Μάγισσας»- η Μαρία Κίτσου συναντά τον συνοδοιπόρο της στο ταξίδι στα βάθη του χρόνου, με τον σύζυγό της να υποδύεται ο Μελέτης Ηλίας, όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος. Στο μαγικό σύμπαν που σκιαγραφούν με την πένα τους οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, θα ενταχθούν τρεις ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Όπως αναφέρει η Reallife, η Γιούλικα Σκαφιδά, μετά τις «Ψυχοκόρες», παραμένει στον ΑΝΤ1 και εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ. Για πρώτη φορά σε σειρά εποχής, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μετά το «Πρώτος από εμάς» και τη μακρά πορεία του στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μπαίνει στη χρονοκάψουλα της «Μάγισσας». Στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς προστίθεται ένας ακόμα ταλαντούχος ηθοποιός της νεότερης γενιάς, ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας: Φλεγόμενη καρδιά» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Με… μαγικά πρόσωπα προχωρά και η στελέχωση του «Γκραν Οτέλ». Μετά την αίσθηση που προκάλεσε στον α’ κύκλο της «Μάγισσας» στον ρόλο της Μεταξίας, η Καλλιόπη Χάσκα συνεχίζει στον ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει τον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Γκραν Οτέλ».

Στην πρωταγωνιστική ομάδα της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 θα δούμε και τον αρχηγό των Γερακάρηδων, Τάσο Νούσια, ο οποίος επιστρέφει στον αέρα του καναλιού με νέο ρόλο. Το δυνατό καστ του «Γκραν Οτέλ» συμπληρώνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος έδωσε ρέστα στον ρόλο του Παντελίδη, στο «Ναυάγιο» του Mega. Οι επαφές και οι οντισιόν για τη στελέχωση του πολυπληθούς καστ συνεχίζονται. Το «Γκραν Οτέλ», που αποτελεί ελληνική μεταφορά της ομώνυμης ισπανικής σειράς, θα διαδραματίζεται το 1928 σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κηφισιά.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δυο σειρές θα έχει όλες κι όλες. Σιγά το δύσκολο να μαζέψει 5-6 καλούς ηθοποιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To gran hotel θα πατωσει. Ειχα προσπαθησει να δω το ξένο και ειναι άκρως βαρετο.
    Για την μαγισσα αμφιταλλαντεύομαι. Πιστεύω οτι η Κιτσου μπορεί να μαζέψει κόσμο λογω που έγινε αγαπητή απ τις μέλισσες. Αλλα γενικά πιστεύω οτι ειναι λαθος που συνεχίζουν τη μάγισσα. Επισης ο Αλφα θα κανει 600 σειρες. Ο αντεννα μονο 2. Τι φάση; Αν πατωσουν τι θα κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 σειρές και οι 2 εποχής και δραματικές. Την ώρα που ο Alpha θα έχει απέναντι επίσης 8 δράματα εποχής και 2-3 η ΕΡΤ1. Ειλικρινά δεν βαρέθηκαν; Λίγη ποικιλία στην TV. Τις υπόλοιπες ώρες prime time πως θα τις γεμίσει ο Αντ1; Εκτός αν Μάγισσα και Grand Hotel διαρκούν 2-2,5 ώρες το επεισόδιο; Επίσης ο Σπύρος Σούλης είχε πει πως του χρόνου θα κάνει το ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ prime time στον Αντ1. Τελικά θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Alpha τα δράματα δεν θα είναι εποχής, αλλά σύγχρονα και μεταξύ αυτών αστυνομικά.

      Διαγραφή
    2. Ο Άγιος Έρωτας είναι καθημερινό εποχής, όπως επίσης τα Κόκκινα Φανάρια με Μπισμπίκη-Ρένεση και τέλος η Παναγία της Φωτιάς.

      Διαγραφή
    3. 2:08 Α δεν το ήξερα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τουλάχιστον δεν θα είναι και τα 8 εποχής...

      Διαγραφή
    4. Συμφωνω για τα δραματα εποχης στην tv. Eπισης πρωταγωνιστικό ζευγαρι στον Αγιο ερωτα φερονταιι να είναι Δημητρης Γκοτσοπουλος απο αγριες μελισσες και παραδεισο και Δανάη Παππα απο σασμό και τατουάζ.

      Διαγραφή
  4. Μιας και είμαστε στον ΑΝΤ1... Φέτος δε θα βγάλει το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ; Δεν θα έχει καμία ενημερωτική εκπομπή; Διαφημίζει ότι θα έχει από τις 06.00 το πρωί έως στη 13.00 μονο σειρες του σε επαναληψη. Ακόμα και στο Action24 θα βγαίνουν εκπομπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΑΝΤ1 είχε τη φαεινή ιδέα από Ιούλιο να κάνει ζώνη επαναλήψεων 06:00-13:00 με όλες τις σειρές που έπαιζε ένα χρόνο τώρα 15 φόρες το Μακεδονία TV. Συμμαθητές, Άκρως Οικογενειακόν, Χωρισμένα Παλικάρια, Βάτραχο, Μην Ψαρώνεις... Πόσες μέρες θα αντέξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αν δεν αντέξουν αυτές θα βάλει κάτι άλλο πιστεύεις; Θα αγοράσει ξένο πρόγραμμα ξερωγω; Θα βγάλει αυτά και θα βάλει το Δάσκαλο το Δεληγιάννειο και τα Εγκλήματα.
      Έχουν εκπαιδεύσει τον κόσμο εδώ και 20 χρόνια στις ίδιες επαναλήψεις το καλοκαίρι και στις ίδιες 4ωρες εκπομπές τηλεμαραθωνίους το χειμώνα.
      Έχουμε τη χειρότερη τηλεόραση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αν όχι παγκόσμιο και με ευθύνη πολλών θιασωτών αυτής της κατάστασης και εδώ μέσα που έτσι και δεν κάνει εκπομπή η τάδε ατάλαντη μια χρονιά το κάνουν και θεμα

      Διαγραφή
    2. Τους Συμμαθητές από το καλοκαίρι του 2015 (τέλος 1ης σεζόν) ο Αντ1 έχει δοκιμάσει να τους βάλει σε (Ε) τουλάχιστον 8 φόρες και οι 8 με ακραία μονοψήφια κόπηκαν μετά το 10ο επεισόδιο. Τι μυαλά είναι αυτά!

      Εντωμεταξύ μέχρι και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έχει μπει στη λούπα και παίζει μόνο τα ίδια και σειρές μετά το 2018. Το ίδιο κανάλι μέχρι το καλοκαίρι του 2014 έπαιζε και πιο σπάνιες σειρές κωμωδίες και δράματα του '90 και αρχών του '00. Μήπως οι δημιουργοί δεν αφήνουν τον Αντ1 να επαναλάβει τις σειρές τλκ;

      Διαγραφή
    3. Αν ειναι να βαλει επαναληψεις ο Αντ1 καλύτερα να βαλεις σειρες που εχουν χρονια να παιξουν σε επαναληψη

      Διαγραφή
  6. Ποτε ξεκιναει το καλοκαιρονο προγραμμα του αντ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !