Ticker

10/recent/ticker-posts

Ποιος είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη θα πάει στον ΑΝΤ1» ...

 


Αυτή η  δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη και το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το τέλος της συνεργασίας με το Mega σίγουρα θα συζητηθεί!

«Η Ελένη Μενεγάκη θα πάει στον ΑΝΤ1. Είναι πολύ απλό, πάντα ο εγκληματίας, ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του φόνου έγινε superstar της ελληνικής τηλεόρασης από τον ΑΝΤ1 και συνέχισε να κουβαλάει το σταριλίκι της στα κανάλια που υπηρέτησε έναντι αδροτάτης αμοιβής. Θα ήθελα εκεί να τελειώσει και ο κύκλος αυτός θριαμβευτικά, όχι με τα μονοψήφια στο Mega» είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό ο… Νίκος Μαστοράκης.

Και υπογράμμισε: «Την πιστεύω αλλά πιστεύω ότι η ίδια δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της για να κάνει κάτι διαφορετικό και καταφεύγει πάντα στη δοκιμασμένη φόρμουλα , η οποία όμως είναι παραδοκιμασμένη, κατάντησε την "Ελένη" να έχει μονοψήφια»

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Συμφωνώ με το τελευταίο που λέει. Μετά από τόσα χρόνια δε θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό. Το φοβάται και έτσι κατέληξε στο να μετακινηθεί απλώς η πρωινή εκπομπή το μεσημέρι και να κάνει τις περισσότερες μέρες μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kι εγω έτσι πιστεύω. Θεωρεί οτι η τηλεοραση ειναι ροδα που γυριζει και μια εισαι στα πάνω σου και μια στα κάτω σου μ αυτο που κάνεις, οποτε δεν αλλαζει αυτο που κάνει και καποτε νομιζει θα ξαναρθει στα πανω της. Δεν ξερω αν συμφωνω μ αυτη την αποψη αλλα δεν μπορω και να την αντικρουσω.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com